❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc Victòria Quingles

Em dic Victòria Quingles i estic preparant el meu primer disc. Després d'anys d'aprenentatge, concerts i il·lusió, presentaré per primer cop les meves cançons en un àlbum produït per Carles Cases. Si us apassionen com a mi la música i les cançons originals ajudeu-me a impulsar aquest projecte!

Victòria Quingles

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
3.595€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El primer disc de Victòria Quingles

Producció i realització del primer àlbum d'estudi de Victòria Quingles. Victòria Quingles és una cantant i compositora mallorquina de 23 anys amb nombrosos concerts a l'esquena i que per primera vegada es disposa a recopilar les seves pròpies cançons. Contarà per aquest primer disc amb la producció i arranjaments de Carles Cases, que ha treballat amb artistes reconeguts com Lluís Lach, Miquel Àngel Cordero o Maria del Mar Bonet.

Després d'haver passat per estils tan diferents com versions de balades en anglès o la Nova Cançó, Victòria Quingles presenta ara un repertori original amb matisos mediterranis que es veuran reforçats per l'acompanyament d'orquestra de corda i d'instruments de percussió a més del piano i guitarra habituals en els seus concerts.

La potència de la seva veu donarà vida a poemes intimistes i d'autors diversos amb lletres que van des de la quotidianitat fins les reflexions més profundes.

On aniran a parar els meus diners?

Els diners recaptats a través d'aquest Verkami seran destinats íntegrament als costos de la producció del disc i serviran per cobrir-los parcialment. D'altra banda els costos d'edició estan a càrrec de la discogràfica PICAP.

Quan podré veure'n el resultat?

Es preveu que el disc estarà produït entorn el primer trimestre de 2017. A més a més les recompenses a tots aquells que hagin participat en aquest projecte mitjançant la plataforma Verkami també seran realitzades a partir de llavors. Esteu molt atents a les xarxes socials de Victòria Quingles per conèixer al detall quan es farà el llançament del disc així com per assebatar-vos de totes les dates dels seus concerts!

Podeu conèixer molt més sobre aquest projecte i sobre Victòria Quingles visitant la pàgina web i les xarxes socials.

Twitter: @VQuingles

Web: Victòria Quingles wordpress

Blog: Blog Victòria Quingles

YouTube: canal de vídeo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Concert de presentació

Hola a tots!!!

Vos escric per dir-vos que el concert de presentació del meu primer disc serà el proper 9 d'abril a les 20:00 al Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de Sant Antoni, 6, Barcelona).

L'entrada val 10 euros i la podreu comprar a taquilla abans del concert o, si preferiu fer una reserva, podeu trucar al 664435429 o enviar un correu a [email protected]. Recordau, però, que molts de vosaltres teniu dret a alguna entrada gratuïta segons les recompenses que vaig oferir per les vostres aportacions i ja us les tinc guardades. De tota manera, agrairia que em confirméssiu la vostra assistència.

Per altra banda, aprofitaré el dia del concert per donar els discs i pòsters que us vaig prometre a aquells que vingueu i, qui vulgui, allà podrà comprar el disc també!

Moltes gràcies de nou per ajudar-me a fer realitat aquest projecte. Ens veiem aviat!

Victòria.

#01 / HO HEM ACONSEGUIT!!!

Vos vull donar les gràcies a tots per les vostres aportacions. Sense vosaltres no hauria estat possible.

La producció del disc ja està acabada i tenc moltes ganes que l'escolteu! No sortirà al mercat, però, fins d'aquí dos o tres mesos perquè ara queda la feina d'edició per part de la discogràfica. Per tant, els que teniu un disc (o més d'un) com a recompensa haureu d'esperar una mica.

A mesura que tengui informació sobre la data exacta de sortida del disc i dels concerts de presentació vos ho aniré dient per aquí i a través de les xarxes socials.

Moltíssimes gràcies per aquest regal de Nadal!!! :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies