❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibres de la Drassana 2016

7 novetats, 12 reedicions i el Lletraferit. Els nous Llibres de la Drassana al teu abast: el "Tirant lo Blanch" il·lustrat per Paula Bonet, "València no s'acaba mai" de Vicent Baydal, "Low-cost" de Miquel Torres, "València al mar" de Felip Bens, "Esperit Taronja", "25 historias del VCF" i "Dies".

Llibres de la Drassana

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
399
Aportaciones
7.533€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

En Llibres de la Drassana hem publicat una trentena de llibres i quatre Lletraferits en els nostres dos anys d'existència gràcies a la complicitat de molts de vosaltres. Però el projecte continua necessitant del vostre suport directe i és per això que, com en els dos anys anteriors, encetem un verkami amb el qual finançar les publicacions que llançarem abans de Nadal: set títols nous, una dotzena de reedicions, el proper número de la revista Lletraferit i una sèrie de postals exclusives amb imatges creades per Paula Bonet per a la nostra versió del Tirant lo Blanch.

Amb els diners reunits pagarem part de les faenes de maquetació i impressió, de manera que abans de Nadal rebreu còmodament a casa -o a l'adreça que ens digueu- els volums escollits, sense cap cost addicional d'enviament a Península i les Illes Balears (per a enviaments internacionals s'aplicaran les tarifes habituals de Correus). Participant en el verkami obtindreu importantíssims descomptes d'entre el 10% i el 25%, sereu els primers en rebre les novetats de Llibres de la Drassana i podreu endur-vos interessantíssims packs de llibres.

Podeu participar en totes les aportacions i packs que vullgueu de la columna de la dreta (no només una, sinó dos, tres, quatre o absolutament totes!), de manera que podeu combinar les diferents recompenses i podreu rebre totes aquelles publicacions que desitgeu, sense cap restricció. Podeu fer-nos qualsevol pregunta sobre açò a través del mateix verkami o pel nostre facebook.

Novetats que es publicaran abans de Nadal:

1. Tirant lo Blanch / Tirante el Blanco il·lustrat per Paula Bonet (versions en valencià i castellà). Una adaptació realitzada per Josep Vicent Miralles amb l'assessoria històrica de Vicent Baydal i 18 il·lustracions creades per Paula Bonet: Tirant, Carmesina, l'Emperador, el Gran Turc, Plaerdemavida, Ricomana... No et perdes esta nova versió del Tirant!

2. València no s'acaba mai / Valencia no se acaba nunca, de Vicent Baydal (versions en valencià i castellà). Un recull de 20 textos divulgatius sobre la història de la ciutat de València escrits amb la prosa àgil i sempre didàctica de Baydal. De l'esplendor de la València andalusina al patrimoni arquitectònic del segle XX, de les fascinants històries medievals a la biografia dels seus grans personatges. La història de València no s'acaba mai!

3. Low-cost, de Miquel Torres (en valencià). Un conjunt de relats agrupats en quatre seccions: "Promiscuïtat", "Déjà vu", "Cròniques" i "Visitants". Sexe, tendresa, desamor o ciència-ficció. Els contes de l'escriptor castellonenc estan fets del gust de la nit, les copes preses a deshora, l'anticipació i l'enyor. Un llibre intens, sovint brutal, que explora amb mestria una gran varietat de veus i formes literàries.

4. València al mar / Valencia al mar, de Felip Bens (versions en valencià i castellà). Un recull de textos sobre la història del Cabanyal, el Canyamelar, el Grau i la Malva-rosa i de la seua relació amb la ciutat de València. Un llibre que parla dels mercats, els personatges, els records, els problemes i els reptes de futur d'un conjunt urbà clau per al cap i casal. València i la mar a través dels poblats marítims!

5. Esperit Taronja. 30 anys d'història del València Basket Club / Esperit Taronja. 30 años de historia del Valencia Basket Club, de Jorge Salas i Joan Carles Martí (versions en valencià i castellà). Enguany es complixen 30 anys de la fundació del València Basket i els periodistes Jorge Salas i Joan Carles Martí han posat per escrit la seua història, les seues anècdotes, els seus personatges i els seus moments més memorables temporada a temporada. Una obra feta en col·laboració amb el club!

6. 25 historias del Valencia Club de Fútbol que quizá no conozcas, de José Ricardo March (en castellà). 25 històries de la història del València al llarg dels seus vora cent anys d'història: grans i menudes, impactants i delicioses, desconegudes i memorables. Tot un goig per als amants de l'equip!

7. Dies, de Toni Sabater (en valencià). Una nova edició, millorada, d'un dietari que ens fa estimar més profundament i amb més coneixement de causa la ciutat de València, la seua història i els seus habitants. Una delícia per als amants de la literatura i de l'exquisida prosa d'un dels nostres escriptors més poètics!

8. Lletraferit #08 (en valencià). Un nou número de la revista cultural valenciana en valencià que tracta qualsevol aspecte de la cultura universal: la literatura, l'arquitectura, el cinema, l'esport, l'art, la història... Amb uns col·laboradors veritablement ferits per les lletres valencianes!

Llibres ja publicats:

1. La cuina de la Safor / La cocina de la Safor, de Chelo Peiró (versions en valencià i castellà). D'Oliva al món i tornant al conjunt de la Safor. Figatells, coques a la calfó, fideuà, arrossos... La saviesa experta de les receptes de Chelo Peiró, explicades i amb fotografies, lligada a la veu de grans lletraferits saforencs com Josep Piera, Paco Brines, Àngels Gregori, Jorge García, Vicenta Llorca i Frederic Aparisi. 2ª edició!

2. La cuina de la Serra de Mariola / La cocina de la Sierra de Mariola, d'Ana Valls i Mila Valls (versions en valencià i castellà). Tostons, cocotets, pericana, mentirons, alls durs, renyons de masero, espardenyes... Només els noms dels plats ja mostren que la gastronomia que ix de les cuines del Comtat, l’Alcoià i la Vall d’Albaida té una personalitat pròpia ben marcada. Amb textos de Silvestre Vilaplana, Sergi Castillo, Amàlia Garrigós, Francesc Gisbert, Pepe Sastre, Ivan Carbonell, Mercè Climent, Pep Jordà, Francesc Jover i Vicent Baydal i fotografies de Siena Botella. 2ª edició!

3. La cuina del Cabanyal / La cocina del Cabanyal, de Marisa Villalba i Felip Bens (versions en valencià i castellà). Partint d’una matèria primera senzilla i del peix més econòmic, els habitants dels poblats marítims de València han elaborat un compendi gastronòmic extraordinari. Amb textos de Pep Martorell, Sergi Tarín, Toni Sabater i Josep Vicent Miralles i fotografies de Germán Caballero. 4ª edició!

4. Houses from el Cabanyal, de Felip Bens i Germán Caballero (versió trilingüe, amb tots els textos en anglés, valencià i castellà). Un inventari complet de totes les cases de taulellets modernistes dels pobles mariners de València. Amb textos de Sergi Tarín, Joan Vicent Pascual, Pepe Martorell Damià, Vicente Gallart, Joaquim Díez i Jaume Chornet. 3ª edició!

5. Fer Harca (2). Més històries medievals valencianes, de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (en valencià). Després de l’enorme èxit de Fer Harca. Històries medievals valencianes, ha arribat la segona entrega d’eixes píndoles sobre el nostre passat que Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache tracen amb l’enginy, l’agilitat i la sorprenent capacitat de seducció dels bons historiadors.

6. Clapir. El crit de la Història, del Grup Clapir (en valencià). Des de l’epopeia dels valencians a Nova York en la dècada de 1910 o dels milers de refugiats en el port d’Alacant al final de la Guerra Civil espanyola fins al remot passat romà, de Valentia i Saguntum, fa més de dos mil anys. Unes històries valencianes que sorprenen, captiven i emocionen. 2ª edició!

7. Vent d Cabylia. Històries de la història dels valencians, de Vicent Baydal (en valencià). Un conjunt de textos sobre la llengua, els símbols, la identitat i la cultura dels valencians. Tota una constel·lació de coneixements i informacions que ens fan viatjar delitosament per la història dels valencians i permeten, amb l’esperança de l’optimisme lúcid, albirar un futur millor per a tots. Oferim només una vintena d'exemplars!

8. Il·lustres il·lustrats valencians, de Migue Martí i Judith Coronado (en valencià). Una selecció de valencians, amb especial atenció a les dones, nascuts entre els segles XIX i XX que destacaren per les seues notables aportacions al món de l'art i la cultura. Amb unes esplèndides il·lustracions de Migue Martí i unes precises biografies de Judith Coronado. Endus-te a casa a Lucrezia Boria, Blasco Ibáñez, Sanchis Guarner, Maria Beneyto o García-Berlanga!

9. Ciutat de campanars, de Toni Sabater (en valencià). Una obra que de manera reeixida i brillant restablix i fixa la memòria del cap i casal endinsant-se en l’essència dels seus carrers, places i barris sempre a l’ombra allargada i definitòria de les seues talaies, els campanars. Un dels millors llibres que s'ha escrit sobre la ciutat de València, segons Enric Sòria!

10. València des del tramvia no és la mateixa / Valencia del tranvía no es la misma, de Xavier Oms (versions en valencià i castellà). Passat i present es troben en este conjunt de relats breus, una sèrie de vivències fictícies d’una ciutat que dia a dia, i sense adonar-nos, es va transformant o desapareixent de la memòria dels seus habitants. Passat i present es combinen també en les originals imatges i composicions que formen el cos del llibre. Una manera diferent de mirar els racons de València!

11. El cas Forlati. L'home que volia ser Marlowe, de Felip Bens (en valencià). Entre Corleone i el Cabanyal transcorre la vida de quatre generacions de la saga Forlati. Un jove Luigi fuig de Sicília per a establir-se en València i convertir-se en un poderós i respectat home de negocis. Una atzarosa història familiar i una trama apassionant que es despleguen amb un ritme narratiu vibrant en esta novel·la, de la mà d'un home que volia ser Marlowe.

12. The New Guide to Valencia, de Vicent Molins i Ramon Marrades, amb fotografies d'Eva Máñez (en anglés). Un mostrari de 20 habitants de la ciutat de València que aposten fort per ella i generen valor. Ho fan a través de 60 espais i usos que es combinen en la pràctica quotidiana sobre el tauler de les places i carrers de la ciutat. Una guia esplèndida per a descobrir llocs poc coneguts de la ciutat i que són una autèntica meravella. Regaleu-la als vostres amics que vénen de fora!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

19 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola! Lamentablement, l'edició d'"Esperit Taronja" s'ha endarrerit un poquet i l'enviarem després de Nadal. Pensem que vos arribarà a casa entre Any Nou i Reis.

  • joan josep paya

    joan josep paya

    más de 7 años

    Bon dia, acabe de rebre el segon enviament dels llibres amb els quals vaig col·laborar, el del Tirant i València al mar. La resta que falta quan està previst que l'envieu, perquè m'agradaria tindre el del Esperit Taronja abans de reis. Gràcies

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola. Eixirà d'impremta el dilluns 19. Eixe mateix dia l'enviarem.

  • russafa

    russafa

    más de 7 años

    Hola, vaig fer l'aportació pel llibre "València no s'acaba mai". Per a quina data el rebré?

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola. T'arribarà en breus dies, si no ho ha fet ja. Salutacions!

  • David Oliver

    David Oliver

    más de 7 años

    Hola, Ja heu fet l'enviament dels llibres del Tirant? He vist que el 22 es fa una presentació a vValència i que Paula Bonet signarà exemplars. M'agradaria tindre'l per a eixa data... si és possible.

  • rosi moreno

    rosi moreno

    más de 7 años

    Ya tengo el libro HOUSES FROM EL CABANYAL en casa. Gracias

  • Llibres de la Drassana

    Llibres de la Drassana
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Rafael. El llibre encara està en procés de galerades. En finalitzar-lo ho farem públic i podreu tindre accés a ell. Gràcies per l'interés.

  • Rafael Beltran

    Rafael Beltran

    más de 7 años

    Paula Bonet i editors: Sóc Rafael Beltran, director d'una revista electrònica TIRANT, butlletí informatiu i bibliogràfic. Tanquem nº en desembre, Donaria temps per incloure-hi ressenya? Podria ficar-se alguna còpia d'il·lustració del llibre?Gràcies

  • Inés H.

    Inés H.

    más de 7 años

    Hola, he comprado un pack pero me gustaría añadir otro diferente, si quedan disponibles. Gracias!

#01 / Verkami aconseguit!

Fa una setmana que vam aconseguir completar el verkami entre tots. Gràcies! Tanmateix, encara queden alguns impagats i fins que no se solucionen no podem (materialment parlant) posar-nos en contacte amb vosaltres i començar el procés de petició d'adreces i enviament dels llibres que ja estan impresos (tots excepte el Tirant lo Blanch, València no s'acaba mai, València al mar, Esperit Taronja i la revista Lletraferit). Això succeirà al llarg d'esta setmana. Vos enviarem un formulari per tal que el completeu amb les vostres dades. Salutacions!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies