❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Zumzeig Cinecooperativa

Zumzeig Cinecooperativa és el primer cinema cooperatiu de Catalunya. Una proposta cultural i activista única, sense ànim de lucre, amb una programació plena de mirades plurals i inquietes. Una sala arriscada que fonamenta la interacció amb l’espectador. Reobrim portes el 4 de novembre!

Category

Created in

0
seconds
423
Pledges
21.780€
From 10.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Hem aconseguit l'objectiu principal en només 30h!

La campanya està sent un gran èxit i estem molt emocionats de veure el gran interès que ha despertat Zumzeig Cinecooperativa tant al públic com als mitjans de comunicació. Us donem les gràcies a totes i tots els que ja heu aportat i heu contribuït a donar-li difusió, sense la vostra dedicació i afecte res d'això seria possible.

I ara què?

Doncs veient la gran resposta obtinguda, anem a per un nou objectiu, superar la barrera dels 18.000 € i així seguir sumant gent al projecte. Perquè hi ha moltes propostes que volem fer des de Zumzeig Cinecooperativa i perque ens sobra la motivació. Tant de bo ens quedem de nou curts amb aquesta nova xifra.

Quanta més comunitat siguem més dinàmic serà el projecte i més força farem entre totes i tots!

Quin és el límit?

Fins on arribem. Això si, hi ha una quantitat finita de carnets Amics del Zumzeig (210 en total) i Carnets Zumzi (50 en total) que podem oferir, per qüestions d'infraestructura i aforament de la sala.

En què es farà servir?

Aquestes són algunes de les millores que podrem potenciar si assolim el nou objectiu:

 • ampliar els recursos destinats a la realització d'activitats paral·leles (portar més cineastes convidats, fer més sessions, més activitats per a escoles i tallers per a alumnes, etc)

 • avançar el desenvolupament d'activitats proposades per a més endavant

 • millorar els passadissos d'accés al cinema

 • millorar el disseny del vestíbul, habilitant entre altres coses una zona de lectura

 • més avantatges per als usuaris dels carnets Amics del Zumzeig i Zumzi

 • millores tecnològiques, incloent un nou projector de súper 8.

Moltes de les aportacions proposades són prevendes de carnets o serveis, totes amb preus especials de promoció perquè vosaltres també guanyeu amb aquesta campanya, ja que la nostra principal intenció és doble: d'una banda crear una comunitat el més gran possible; de l'altra, tenir una mica de caixa per poder afrontar l'obertura de portes i així alleujar la tresoreria de la cooperativa en aquests primers mesos. Això vol dir que podeu seguir comprant-les fins a la fi de les seves existències i que això contribuirà a mantenir i expandir els descomptes i promocions que ofereixen

1. Què és Zumzeig Cinecooperativa?

Zumzeig Cinecooperativa és una manera col·lectiva d’entendre l’exhibició cinematogràfica, basada en una programació diversa (cinema d’autor, independent, documental, experimental, videoart, infantil, curtmetratge ...) i en una major interacció amb l’espectador.

Una pantalla múltiple en versió original, punt de trobada de mirades plurals i inquietes, un espai per pensar i compartir on l’audiència deixa de ser un espectador passiu.

Una sala arriscada, compromesa i, a més, referent en la seva alta qualitat tècnica.

Un espai únic a la ciutat de Barcelona Sense ànim de lucre. Pur activisme cultural.

Zumzeig Cinecooperativa està ubicat al districte de Sants-Montjuïc, al carrer Béjar, 53.

2. Qui forma Zumzeig Cinecooperativa?

Els socis treballadors d'aquesta cooperativa som Yonay Boix, Anna Brufau, Miquel Martí Freixas, Ariadna R. Álamo, Javier Rueda i Albert Triviño, tots professionals del cinema amb àmplia experiència. Heretem la primera etapa de tres anys del cinema Zumzeig, creada i dirigida per Esteban Bernatas, per continuar-la endavant, aportant moltes novetats, millores i un nou impuls a un projecte ja de per sí de molta qualitat. I ens acompanyen en aquesta aventura els socis col·laboradors de la cooperativa que amb el seu suport fan crèixer el projecte.

3. Quines seran les principals novetats del Zumzeig en la nova etapa?

El cinema Zumzeig, en línies generals, tindrà una línia de programació tan acurada com l'anterior encara que millorada (noves seccions paral·leles, més interacció amb l'espectador), una revisió dels preus fent-los més assequibles, l'ampliació dels descomptes (Amic del Zumzeig, Carnet Zumzi), la possibilitat de comprar entrades anticipades per internet, una major interacció amb l'espectador, més col·loquis i presentacions, també una major interacció entre la sala i el bar del propi cinema, així com la creació de sinèrgies constants amb el barri de Sants, entre d'altres.

Per la vessant cooperativista, que és igual d'important que les demés, la possibilitat de fer-se soci i participar activament del projecte, així com l'establiment de relacions amb altres entitats cooperatives donant com a fruit noves maneres d'expandir la repercussió i finalitats de la sala.

NOTA: Per a aquells usuaris amb abonaments de l’etapa anterior, aquests seran bescanviats per entrades de la nova etapa. Per a qualsevol dubte sobre aquest o d'altres temes, us podeu posar en contacte amb nosaltres a l’email [email protected]

4. Quina serà la línia de programació?

Refermarem i expandirem el model d’exhibició cinematogràfica ja plantejat amb l’obertura de la sala l’any 2013, conservant els seus eixos d’acció a través d’una programació capdavantera en cinema de qualitat.

També augmentarem l’oferta de la cartellera amb seccions paral·leles, donant un espai específic i ben visible a programacions de curtmetratges, de cinema documental, experimental, infantil, generant sessions de cinefòrum, amb col·loquis i debats, i col·laborant amb festivals de cinema, entre d’altres.

5. Quina relació establirà el cinema amb el barri de Sants?

En la nova etapa del Zumzeig, el projecte vol integrar-se en la vida quotidiana dels veïns i veïnes del districte de Sants-Montjuïc i, encara més en concret, del barri d’Hostafrancs. De fet, la voluntat activista del projecte encaixa de ple amb la llarga tradició de moviment associatiu i cooperatiu dels barris de Sants.

Creiem imprescindible establir aliances amb els altres col·lectius i entitats que hi operen, trobant afinitats i sinergies. Volem sortir de l’epai físic del cinema, fer cinema a la fresca, cooperar amb escoles, instituts i centres cívics, oberts també a altres activitats que se'ns proposin, per tal de que el cinema Zumzeig sigui indissociable del barri on viu.

6. ¿Per què hem format una cooperativa?

Ser una cooperativa sense ànim de lucre vol dir compromís, una declaració de principis que valida la vocació cultural i social del projecte. Potenciar els factors culturals i artístics a través de l’exhibició cinematogràfica. Promoure també valors socials com ara la participació, la responsabilitat social i el cooperativisme, obrint el cinema a noves propostes i activitats que tinguin un major impacte directe en la comunitat, treballant àrees tan importants com la formació audiovisual infantil, la creació de nous públics i l’educació de la mirada.

Ser una cooperativa també ens possibilita, al mateix temps que ens exigeix, esforçar-nos en nom de la igualtat, la transparència i la autoresponsabilitat, en una estructura democràtica horitzontal que és el model de cinema que volem oferir. En definitiva, satisfer unes necessitats i aspiracions comunes, encaminades totes a augmentar i expandir els valors d’aquesta sala cinematogràfica.

SOBRE LES RECOMPENSES

7. On s'ubica dins la web el teu nom com a mecenes?

Sense tu no seria possible començar aquesta apassionant aventura. Per això volem immortalitzar la teva ajuda, llistant al nostre web a tots els que heu participat en aquest mecenatge, en una secció destinada a recordar a tots els que van contribuir en l'inici de la cooperativa. Abans de fer-ho us demanarem el consentiment per si preferissiu mantenir l'anonimat.

Gràcies per contribuir a la cooperativa i ser partícip del seu compromís cultural.

NOTA: Aquesta recompensa és només per a particulars. Si ets una empresa o entitat i vols aparèixer a la nostra web amb logo + enllaç, hi ha recompenses específiques que ofereixen varies possibilitats.

8. Què és el carnet Amics del Zumzeig?

És un carnet que et permet accedir a tot el que ofereix aquest projecte pioner a Barcelona, la primera sala de cinema cooperativa i sense ànim de lucre.

Fes-te amic del Zumzeig i per començar obtindràs 6 entrades gratuïtes i preus molt especials en la resta d'entrades: 4€ en les sessions d'estrenes i 3€ en les sessions paral·leles. També gaudiràs d'altres promocions i descomptes, per exemple al bar del cinema.

I si et ve de gust també podràs ser part de la vida de Zumzeig Cinecooperativa i contribuir a que aquest projecte sigui el més plural possible, ja que els Amics del Zumzeig tenen representació dins de la nostra Assemblea General, que és l'òrgan superior de decisió i administració de la cooperativa. Participa en les seves reunions i sigues part activa del seu funcionament: assabenta't de tot el que esdevé en la cooperativa, expressa les teves opinions i propostes, organitza activitats amb la resta de membres del carnet ... hi ha un munt de coses que es poden fer i moltes estan encara per ser descobertes!

El carnet dura un any a partir de novembre 2016. Per ara només es podrà adquirir durant el micromecenatge i se'n posen a la venta 200 unitats. Més informació aquí.

9. Què és el carnet Zumzi?

És un carnet infantil per a menors de 14 anys amb el qual es poden obtenir preus molt especials per a les entrades de les sessions infantils.

El carnet ofereix entrades a totes les sessions infantils a 3€ pel seu propietari, el qual ha de ser menor de 14 anys, i pot venir amb 2 acompanyants adults pels qui el cost de la seva entrada serà de 5€.

El carnet dura un any a partir de novembre 2016. Per ara només es podrà adquirir durant el micromecenatge i se'n posen a la venta 50 unitats.

La recompensa inclou un llibre animat, en anglès "flipbook", un petit llibre amb una imatge a cada full que permet crear una senzilla animació, i que està relacionat amb els origens de la imatge en moviment.

10. En què consisteix el tastet de tapes amb cervesa al nostre bistrot-bar?

Amb aquesta recompensa per a dues persones podràs provar tres de les noves tapes que hem preparat per a aquesta nova etapa, acompanyades d'una canya de cervesa per a cada persona. No has de reservar dia, simplement passa't pel nou bistrot-bar i descobreix-les.

11. En què consisteix la cata de vins?

Gaudeix d'aquesta cata de vins amb sommelier al nostre bistrot-bar. Amb aquesta recompensa per a dues persones podràs reservar dues places en una de les sessions de cata amb sommelier que oferirem entre novembre i desembre de 2016.

12. En què consisteix l'experiència cinèfilo-gastronòmica?

Cinema i gastronomia, dos arts i dos plaers per als sentits que fusionem en aquesta experiència única. Un sopar especial i personalitzat, preparat pels cuiners de la nova etapa, els quals ofereixen una gastronomia entre la vanguàrdia i la tradició amb receptes d'arreu del món.

A partir de novembre, proposarem diverses dates a escollir per dur a terme aquesta experiència.

13. Lloguer de sala

Recompensa pensada tant per a professionals del cinema com per a artistes independents, amants del cinema i públic en general.

Projecta les teves produccions de cinema o vídeo en pantalla gran. Porta a l'equip de la producció, o a la teva família i amics, i gaudiu tots junts de l'excepcional qualitat tècnica de la nostra sala, una de les millors del país en aquest sentit, en una sessió privada a on podràs projectar el que et vingui de gust.

La sala compta amb un sistema de so certificat per Dolby, que iguala la màxima qualitat que es pot oferir, així com possibilitat de projectar tant format analògic (35mm i 16mm) com a format digital (DCP i Apple ProRes, així com la majoria de còdecs existents).

Condicions:

a) El preus són una oferta exclusiva per a aquesta campanya de crowdfunding

b) Les sessions d'aquesta promoció són acumulables. Per exemple, si adquireixes 2 lloguers de sala, pots fer-les seguides

c) El lloguer de la sala està subjecte a la disponibilitat de la mateixa

14. Què significa ser soci de la cooperativa?

Ser soci de la cooperativa et permetrà establir un fort vincle amb una entitat que aposta per la cultura i que està organitzada democràticament de manera horitzontal. Participa en les seves assemblees amb veu i vot; fés propostes o suma't a les ja existents; la teva contribució serà clau per a que la cooperativa pugui assolir els seus objectius. Si tens ganes de formar part del primer cinema cooperatiu de Catalunya, aquesta és la teva oportunitat.

Si estàs interessat en ser soci col·laborador, contacta’ns per conèixe’ns en persona i obtenir més informació per tal de poder decidir-te. Ser soci de la cooperativa és vàlid tant per particulars, com per entitats i empreses.

Email de contacte: [email protected]

15. El logo de la teva empresa a la nostra web (com a crowdfunder)

La vostra ajuda quedarà immortalitzada a la nostra web, on publicarem el vostre logo en una secció destinada a recordar tots els que van contribuir a aquest inici de la cooperativa. Hi ha la possibilitat d’enllaçar el vostre logo a la vostra web.

16. El logo de la teva empresa a la nostra web (com a patrocinador)

La vostra ajuda quedarà immortalitzada a la nostra web, on publicarem el vostre logo tant en la secció destinada a patrocinadors com en el peu (footer) de totes les pàgines. Hi ha la possibilitat d’enllaçar el vostre logo a la vostra web.

Condicions: el logo apareixerà a la web com a patrocinador durant un any natural, en concret des de novembre de 2016 fins a novembre de 2017.

17. El logo de la teva empresa projectat a la capçalera de cada sessió

El vostre logo apareixerà en el video de capçalera del cinema, que es projectarà a l’inici de cada una de les sessions programades a la sala, així com events paral·lels i presentacions especials. El video de capçalera consta de dues parts: la primera és un petit spot de presentació del propi cinema Zumzeig; la segona part és una pantalla estàtica en la que en fons neutre apareixeran els logos dels patrocinadors, sota el text “amb el patrocini de”.

Condicions: el logo apareixerà en el video de capçalera del cinema durant un any natural, en concret en totes les projeccions que es realitzin des de novembre de 2016 fins a novembre de 2017.

18. El logo de la teva empresa en un mural de l’entrada del cinema

La vostre ajuda quedarà immortalitzada en un mural creat en record d’aquest crowdfunding, penjat en un lloc ben visible a l’entrada del cinema, on el vostre logo lluirà i ens recordarà sempre el gran suport que ens vau oferir en els nostres inicis.

19. Condicions per a tots els patrocinis

Zumzeig Cinecooperativa és una cooperativa ética, pel qual no acceptarem patrocinis d’empreses o entitats que donin suport o fomentin qualsevol activitat que atempti contra els propòsits i principis recollits en la Declaració Universal dels Drets Humans.

Us esperem al Zumzeig!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

15 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Zumzeig Cinecooperativa

  Zumzeig Cinecooperativa
  Author

  over 7 years

  Hola Óscar,

  No te preocupes, tienes todo un año para usarlas. Las entradas caducan el 1 de noviembre de 2017.

  Muchas gracias.

 • oscar martin

  oscar martin

  over 7 years

  Hola:

  ¿Las entradas caducan? Estoy en Valencia y no sé cuando iré a Barcelona. Felicidades

 • Xavier Sans Ezquerra

  Xavier Sans Ezquerra

  over 7 years

  M' agradaría treballar a la cooperativa ZUMGEIST; soc actor profesional i cinèfil vocacional. També he treballat en cuines.

 • Zumzeig Cinecooperativa

  Zumzeig Cinecooperativa
  Author

  over 7 years

  Bones Gloria,

  Efectivament, els carnets s'han esgotat degut l'alta demanda que han tingut. Desde bon principi hi havia un límit, com van especificar a la informació de la campanya, degut a qüestions d'aforament.

  Moltes gràcies a tu.

 • Gloria

  Gloria

  over 7 years

  Bon dia, ja no hi ha la possibilitat de fer-se sòci/a actualment? Veig que en les opcions que queden no apareix el carnet.

  Gràcies,

 • Zumzeig Cinecooperativa

  Zumzeig Cinecooperativa
  Author

  over 7 years

  Hola Andrés,

  La campaña sigue abierta, así que aun estás a tiempo de conseguir una experiencia cinéfilo-gastronómica antes de que se agoten (ahora mismo sólo quedan 3).

  La experiencia mezcla cine y gastronomía, dos artes y dos placeres para los sentidos que fusionamos en una cena especial y personalizada, preparado por los cocineros de la nueva etapa. Ofrecen una gastronomía entre la vanguardia y la tradición, con recetas de todo el mundo. Y hasta aquí puedo leer, ya que la gracia de la experiencia es descubrirla in situ y si te la cuento me van a dar una colleja ;)

  A partir de noviembre, propondremos varias fechas a elegir para llevar a cabo esta experiencia.

  Muchas gracias!

 • andressanjurjo

  andressanjurjo

  over 7 years

  Perdonad, ya vi que el plazo era solo durante el mecenazgo, pero he estado sin internet y no llegué a tiempo. ¿Podrías adelantar algo de la experiencia cinéfilo-gastronómica?

 • Zumzeig Cinecooperativa

  Zumzeig Cinecooperativa
  Author

  over 7 years

  Hola Andrés,

  De momento no habrá más carnets. Como dijimos desde el principio, el límite venía marcado por una cuestión de capacidad de gestión de socios y sobre todo por el aforo de la sala.

  Muchas gracias por tus palabras. Si tienes alguna propuesta o quieres conocernos para ver en qué podemos sumar esfuerzos por favor escríbenos a [email protected].

 • Andrés

  Andrés

  over 7 years

  Hola,

  ¿ya no habrá forma de hacer el carnet amigo?

  Por cierto, enhorabuena por el proyecto. Estaré en Barcelona hasta enero, pero me gustaría ayudarles en todo lo posible.

  Atentamente.

 • Zumzeig Cinecooperativa

  Zumzeig Cinecooperativa
  Author

  over 7 years

  Hola Kela,

  Si, llogar la sala de forma privada sempre estarà disponible, tot i que no amb els preus especials de promoció que estem oferint a través d'aquesta campanya. Pots trobar més informacío aquí

  Moltes gràcies.

#02 / ¡Objetivo principal conseguido en poco más de un día!

¡Hemos conseguido el objetivo principal en sólo 30h!

La campaña está siendo un gran éxito y estamos muy emocionados de ver el gran interés que ha despertado Zumzeig Cinecooperativa en el público y en los medios de comunicación. Os damos las gracias a tod@s l@s que ya habéis aportado y a tod@s l@s que habéis contribuido a darle difusión, sin vuestra dedicación y cariño nada de esto sería posible.

¿Y ahora qué?

Pues viendo la gran respuesta obtenida, vamos a por un nuevo objetivo, superar la barrera de los 18.000€ y así seguir sumando gente al proyecto. Porque hay muchas propuestas que queremos hacer desde Zumzeig Cinecooperativa y nos sobra la motivación. Ojalá nos quedemos cortos de nuevo con esta nueva cifra.

¡Cuanta más comunidad seamos más dinámico será el proyecto y más fuerza haremos entre tod@s!

¿Cuál es el límite?

read more

#01 / Objectiu principal aconseguit en poc més d'un dia!

Hem aconseguit l'objectiu principal en només 30h!

La campanya està sent un gran èxit i estem molt emocionats de veure el gran interès que ha despertat Zumzeig Cinecooperativa tant al públic com als mitjans de comunicació. Us donem les gràcies a totes i tots els que ja heu aportat i heu contribuït a donar-li difusió, sense la vostra dedicació i afecte res d'això seria possible.

I ara què?

Doncs veient la gran resposta obtinguda, anem a per un nou objectiu, superar la barrera dels 18.000 € i així seguir sumant gent al projecte. Perquè hi ha moltes propostes que volem fer des de Zumzeig Cinecooperativa i perque ens sobra la motivació. Tant de bo ens quedem de nou curts amb aquesta nova xifra.

Quanta més comunitat siguem més dinàmic serà el projecte i més força farem entre totes i tots!

Quin és el límit?

Fins on arribem. Això… read more

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy