❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El dia de després - Nou disc de Lluís Vicent

Hola companys, voldria presentar el nou projecte que tenim entre mans al que posem el títol de “El dia de després”, el nou àlbum de “Lluís Vicent & La Free & Feelin' Band”.

Lluís Vicent

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
23
Aportaciones
455€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola companys, soc Lluis Vicent, i voldria presentar el projecte que tenim entre mans al que posem el títol de “El dia de després”, el nou àlbum de “Lluís Vicent & La Free & Feelin' Band”.

Porte molts anys al món de la música, i sempre intente transmetre inteligències i sentits, ment i sentiment, amb una relació incestuosa entre música i poesia i, també una filosofia de vida personal i canviant, mutable i inmigrant, arrelada al poble, que és d’on provinc i bec.

Poesia i música del carrer, doncs, allunyada del paràmetres convencionals i elitistes. Simple i directa. Senzilla i franca, com l’amor i el desig de llibertat, que com tu, tenim vers l'individu i la gent, circumstàncies que tant manquen a la nostra ciutat, i poble, a la gent del carrer, massa enfeinada en sobreviure com per a pensar “bajanades”.

QUÈ VOLEM?

Volem treure endavant en nostre projecte de Lluís Vicent & La Free & Feelin' Band” i editar el CD “El dia de després”.

COM SERÀ EL DISC?

Aquest nou projecte “El dia de després”, sense dubte es la versió mes rockera del meu treball, prenent els ritmes i l’influencia d’artistes molts variats del panorama musical nacional e internacional com Luis Lach, Sabina, Lou Reed, Bob Dylan o Tom Waits. Una barreja d’estils com el rock, cançó d’autor, bossanova, i country que es fonen en aquestes cançons. 9 temes amb un ampli repertori d’estils i col•laboradors, per crear un espectacle on la música i la poesia es fon.

PER A QUE NECESSITEM ELS DINERS?

  • Edició de 1000 copies del disc

  • Promoció del disc pels mitjans de comunicació

  • Gravació d’un Videoclip

  • Les vostres recompenses i despeses d’enviament

COM PODEU AJUDAR-NOS?

Podeu col•laborar al nostre projecte convertint-vos en els nostres mecenes i aportant una quantitat de diners, aportacions per les quals, després, vos concedirem una sèrie de recompenses i un etern agraïment per la vostra ajuda.

Moltes gracies per endavant, i una forta abraçada!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies