❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El llibre de guions de Berícid Sulfúric

Recull dels millors guions de Berícid Sulfúric (podcast de radioficció) i L’hora d’en Zac Zachary (secció de Catalunya Ràdio), a més d’alguns textos exclusius.

Categoría

Creado en

0
segundos
40
Aportaciones
1.191€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El llibre de Berícid Sulfúric és un recull dels millors guions que s’han emès tant al podcast com a la nostra secció de Catalunya Ràdio, L’hora d’en Zac Zachary, a més de contingut extra exclusiu.

Una de les particularitats d’aquest llibre és que no té títol; vosaltres, amb qualsevol aportació que feu, ens podeu ajudar a triar-ne un.

Sobre Berícid Sulfúric

Berícid Sulfúric és un podcast humorístic de radioficció fundat l’agost de 2014. Cada episodi és autoconclosiu, de manera que es pot escoltar i entendre qualsevol capítol sense conèixer el programa. A més, habitualment es parodien diferents gèneres de ficció; fins ara s’han fet homenatges de tota mena, de la tertúlia radiofònica a la ciència-ficció de sèrie B, passant per productes més concrets com el Batman dels anys seixanta o El senyor dels anells.

Aquest estiu, Berícid Sulfúric ha col·laborat al programa Interferències de Catalunya Ràdio fent la secció L’hora d’en Zac Zachary, inspirada en la ràdio americana dels anys 40 i el tipus de contingut que s’acostumava a emetre durant aquella època.

Elenc: Oriol Fages, Anna Ferrer Albertí, Laia Garcia, Vicent Ortega, Pau Pérez

Guionistes habituals: Anna Ferrer Albertí, Vicent Ortega, Pau Pérez

Si ens acabeu de conèixer i encara no esteu segurs de què va tot això, aquí us deixem un dels nostres episodis preferits com a mostra. El guió apareixerà al llibre, i n'hem dissenyat un cartell cinematogràfic com a recompensa.

El llibre

Hem fet una tria dels guions dels quals estem més orgullosos, tant de Berícid Sulfúric com de L’hora d’en Zac Zachary. A més, podreu llegir una sèrie de textos nous escrits especialment per aquest llibre, en un format poc habitual per nosaltres.

També hi podreu trobar un pròleg escrit per Montse Virgili, directora i conductora dels programes Interferències (Catalunya Ràdio) i Cabaret Elèctric (iCat.cat), i una sèrie d’il·lustracions dissenyades especialment pel llibre.

Atenció: no tenim títol. Hem decidit deixar aquest poder a les vostres mans. Amb qualsevol aportació que feu, per petita que sigui, tindreu ocasió de fer-nos una proposta. Al final, un dels títols proposats serà el definitiu: l’equip farà una selecció dels millors i, si algú ha fet una aportació de 200€, serà la persona encarregada de la decisió final. Si ningú ha triat aquesta recompensa, farem una enquesta entre tots els mecenes.

Despeses

Així és com distribuirem els 1.000€ que tenim com a objectiu base:

45% - Producció: Disseny, maquetació i edició del llibre.

25% - Enviament: Materials i despeses d’enviament.

15% - Recompenses: Disseny i producció de les recompenses materials.

15% - Impostos i despeses extra.

A l'apartat de fites podeu veure què tenim previst si passem dels 1.000€. Més enllà d'això, qualsevol benefici extra es destinarà a continuar produint el podcast, i/o a una tirada més gran de llibres.

Recompenses

Avís: les recompenses que es mostren a les imatges són prototips, l’aspecte dels productes finals pot variar (per exemple, està clar que el llibre no es titularà “El llibre” – o potser sí, depèn de vosaltres)

Fites

El nostre objectiu per publicar el llibre són 1.000€, però si arribem més enllà podrem afegir noves recompenses o fins i tot fer una presentació del llibre com cal.

Calendari previst

Setembre - Octubre: Campanya de finançament

Octubre - Novembre: Producció del llibre i les recompenses

Desembre: Enviament del llibre i les recompenses

Contacte

Per qüestions relacionades amb el llibre i la campanya, podeu contactar-nos a través d'aquesta mateixa pàgina i estarem encantats d'aclarir-vos qualsevol dubte. Si voleu parlar d'altres assumptes o fer-ho en privat, ens podeu escriure a [email protected]

També podeu trobar-nos a:
La nostra web
Facebook
Twitter
Instagram

Si us voleu subscriure al podcast, ho podeu fer a Soundcloud o iTunes.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#08 / Resposta urgent! JA VÉNEN ELS LLIBRES!

Benvolguts mecenes, abans de res:

Gràcies pel vostre suport i la vostra paciència. Estem molt contents de dir-vos que ja ha acabat el limbo editorial; tots els exemplars de "¡Madre mía, un libro!" són cap a la impremta i arribaran a casa vostra a temps per Sant Jordi. Confiem que, una vegada el tingueu a les mans, penseu que l'espera ha valgut la pena.

Només una altra cosa, importantíssima: si heu canviat d'adreça des que vau omplir el formulari, notifiqueu-nos-ho a través de [email protected] abans de divendres que ve.

Gràcies de nou, i fins molt aviat!

#07 / Actualitzacions i avançaments

Amics! Romans! Compatriotes! Presteu-nos atenció!

L’edició del llibre marxa sense cap més contratemps que els petits canvis de calendari. Ara mateix estem en procés de correcció; tenim una filòloga excel·lent però molt ocupada, així que us agraïm la paciència que heu tingut fins ara i us en demanem un xic més fins que us puguem donar una data d’enviament definitiva. Aquesta actualització ve a ser un “si no hi ha notícies, són bones notícies”.

De moment, us oferim en exclusiva un extret del pròleg que ens ha escrit Montse Virgili. Ens morim de ganes que el llegiu sencer, perquè ens té enamorats.

“Per llegir els guions de Berícid Sulfúric s’ha de confraternitzar amb l’esperit d’un paràsit piloter, amb el cant llastimós d’una tortuga atrapada en un zoo i, fins i tot, amb el cervell d’un nen fumeta. Els seus autors s’han criat amb la… leer más

#06 / El títol

Bon dia i bon any! Mentre us recupereu d'ahir a la nit i del 2016 en general, permeteu-nos que us oferim la notícia més fina. Aquests són els resultats finals de l'enquesta per triar el títol del llibre:

Per tant, amb un 21,2% dels vots, el recull de guions de Berícid Sulfúric passarà a la història com...

Nosaltres, personalment, n'estem encantats. Gràcies com sempre pel vostre suport! Esperem tornar a contactar-vos ben aviat per actualitzar el calendari d'enviament d'una vegada per totes.

Abraçades branquiades i desfetes!

#05 / Important! Canvis al calendari

Benvolguts mecenes,

Com sabeu, el nostre objectiu era exercir de Reis Mags i fer-vos arribar les recompenses (llibres, enganxines, cartells, absolutament tot el que us hem d’enviar) pels volts de cap d’any. Però, com també sabeu, la vostra participació era fonamental perquè les dates encaixessin: necessitàvem que tots responguéssiu els formularis, ja que sense títol no podíem maquetar el llibre. Fins avui mateix no hem acabat de rebre les respostes, així que és impossible complir amb el calendari previst.

Per descomptadíssim que no us volem engegar les culpes a vosaltres; som plenament conscients que les vostres obligacions manen i respondre un formulari no n’és una. Només us demanem que sigueu igual de comprensius amb l’equip sulfúric i entengueu que estem anant al millor ritme que podem donades les circumstàncies. Quan tinguem una nova data d’enviament aproximada us la farem saber immediatament.

LA BONA NOTÍCIAleer más

#04 / Ho hem aconseguit!

La campanya ha finalitzat amb èxit i us convidem a ballar la dansa de la victòria amb nosaltres. Mil gràcies per totes les vostres aportacions, comentaris i suport en general!

A continuació, un resum del que passarà a partir d’ara:

1. Verkami us cobrarà els diners que hagueu aportat durant els propers dies. Després ens ingressarà la suma total a nosaltres i podrem començar a preparar les recompenses!

2. Us enviarem un formulari per demanar-vos les dades que ens fan falta. Alguns només ens haureu de proposar un títol, altres també ens haureu de fer arribar la vostra adreça i el nom de la persona o persones a qui voleu que dediquem els llibres.

3. Quan tinguem totes les dades, rebreu un segon formulari amb l’enquesta de títols. Ja que ningú ha fet una aportació de 200€, el decidireu vosaltres d’entre les propostes que seleccionem.

4. Us farem saber el títol definitiu del llibre, acabarem de maquetar-lo i el podrem enviar de cap a la impremta!leer más

#03 / Tornem a Catalunya Ràdio!

Però serem herois per un sol dia (de moment). Interferències torna els festius intersetmanals, i avui a partir de les 17h podreu sentir un fragment del nostre estimat Esgarrifós Mantis Calamar Nazi Excavador de l'Espai Exterior!

#02 / La tercera temporada és aquí

Ha arribat la data assenyalada. Ha arribat la tercera temporada. Què s'amaga a la cinquena dimensió, al bell mig de la claror i la foscor, entre el que té explicació i el que no en té? Fins on estaríeu disposats a arribar per complir els vostres somnis?

#01 / Nou vídeo promocional

Hem demanat a alguns dels nostres personatges que dediquin unes paraules als indecisos, i això és el que han dit.

Recordeu que el proper dilluns 3 d'octubre s'estrena la tercera temporada de Berícid Sulfúric! Fins molt aviat :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies