❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

iBook Menorca Talaiòtica · Guia de monuments

Menorca talaiòtica pretén esdevenir la primera, i possiblement única, guia digital sobre el ric llegat arqueològic insular. Menorca talaiòtica és un llibre descriptiu dels diferents indrets arqueològics, candidats a esdevenir Patrimoni Mundial de la Humanitat.

ohDigital

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
4
Aportaciones
95€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Presentació

Menorca talaiòtica pretén esdevenir la primera, i possiblement única, guia digital sobre el ric llegat arqueològic insular. La proximitat geogràfica dins l'àmbit mediterrani, un patrimoni cultural comú, l'excepcionalitat arqueològica d'una cultura megalítica local amb caràcter propi i l'imminent reconeixement de la Unesco com a Patrimoni Mundial de la Humanitat (juliol'17) són motius que ens han impulsat a triar aquest tema com a projecte de publicació, possiblement el primer d'una serie més extensa.

D'altra banda la formula de finançament d'una part del pressupost a través del micro-mecenatge suposa un nou repte per a nosaltres, un desafiament desconegut que ens encoratja a afrontar amb moltes ganes per assolir l'objectiu fixa't i una resposta anticipada de les expectatives que despertaran Menorca talaiòtica.

Qui som

ohDigital és un projecte empresarial modern que té per objecte la producció editorial en format electrònic.

L'organització està integrada per un grup de persones incondicionals de la cultura i la ciència, apassionats per les noves tecnologies i per la difusió de continguts amb un estil propi que desperta admiració: oh!

ohDigital: llegir, tocar i escoltar

Podeu veure i descarregar d'altres publicacions a través de la nostra web ohdigital.cat

Característiques del llibre

Text “provisional” de presentació de l'iBook

Els monuments talaiòtics de Menorca formen part del paisatge etnològic i turístic de l'illa per la seva densitat i pel seu estat de conservació. La singularitat d'aquests vestigis, però, rau en la monumentalitat i en la tipologia de les seves construccions que donen nom a la cultura prehistòrica local.

Menorca talaiòtica és un llibre descriptiu dels diferents indrets arqueològics, candidats a esdevenir Patrimoni Mundial de la Humanitat. El format digital incorpora elements gràfics interessants que complementen i amenitzen la lectura i que fan de l'edició una guia detallada i il·lustrada ideal per a la visita de la Menorca talaiòtica.






Continguts

Introducció: Entorn físic. Arqueologia/Història/El passat. Historiografia. Textos, mapes i gràfics interactius, il·lustracions, fotografies antigues.

Monuments: fitxa i descripció detallada, mapa de geolocalització, reportatge fotogràfic, il·lustracions de reconstruccions i elements interactius de cada un dels 32 monuments catalogats a la llista per a la candidatura de Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco.

Fonts i agraïments: bibliografia especialitzada i agraïments a amics i institucions amb els que de ben segur podem comptar.

Format

El llibre estarà disponible en alta resolució (2560x1600) i en format apaïsat, per a tauletes, telèfons mòbils i ordinadors.

El nombre de pàgines, encara per determinar, s'estima en unes 450.

Idiomes

La primera edició de Menorca talaiòtica, objecte del finançament a través de Verkami, serà en català tot i que, en una segona fase, es contemplen edicions en castellà i anglès.

Aportacions

La campanya de micro-mecenatge a través de Verkami preveu recaptar la meitat del pressupost de producció i llançament del llibre. La resta del pressupost serà costejat amb fons propis d'ohDigital.

Aquestes despeses estaran destinades a cobrir les partides següents:

1.-Treball de camp: reportatges fotogràfics, audiovisuals i documentació tècnica insitu.

2.-Feina de producció: estudi bibliogràfic, redacció de textos, disseny de grafisme, composició i maquetació.

3.-Accions de post-producció: publicació i manteniment de l'obra a les plataformes de distribució.

Recompenses

iBook Menorca Secrets

Guia fotogràfica · Guía fotográfica · Photographic Guide

180 pàgines · Més de 150 fotografies · 41 enllaços a Google Maps.

Sobrassada de Menorca/porció de formatge denominació d'origen Mahón-Menorca

Terminis

Setembre-octubre'16. Campanya de micro-mecenatge a través de Verkami

Presentació de la campanya al Casal de Cultura de Matadepera, premsa local, Diari Terrassa i premsa de Menorca.

Difusió i promoció de la campanya través de la web, de les xarxes socials, dels contactes institucionals i clientela d'ohDigital en general.

Octubre-novembre'16. Treball de camp, producció i post-producció

Informació periòdica dels avenços de l'obra als mecenes mitjançant mostres per correu electrònic cada 15-20 dies.

Desembre'16. Publicació i distribució

Presentació institucional i lliurament de recompenses.

Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies