❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FULL MOON BOAT PARTY: Celebra la fi de l'estiu a bord d'un vaixell amb lluna plena

Aquest projecte té com a objectiu celebrar la fi de l'estiu del 2016 fent una festa en un vaixell la nit de lluna plena del 16 de Setembre! T'hi apuntes?

Full Moon Boat Party

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
9
Aportaciones
290€
De 3.570€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola amics! Com va tot?

S'apropa la recta final de l'estiu del 2016 i volem acomiadar-lo de la millor manera!

Volem celebrar una festa la nit del 16 de Setembre, aprofitant l'última lluna plena de l'època estival!

Però no una festa qualsevol! Volem celebrar els últims dies de calor ballant i divertint-nos al ritme de la música a bord d'un vaixell... La Full Moon Boat Party!!!

Un esdeveniment per acabar de cremar els darrers cartutxos de la temporada en una nit màgica.

Per amenitzar la festa comptem amb 4 grups musicals diferents:

· PRIMATICAL SOUND
Foundation, Reggae, Dancehall.

· CHAR LEE & DJ SKUT
Hip Hop

· SINDICAT DEL SOROLL
Bona música i alcohol

· DJ PANTOJA
Bizarro, Glam, Trash, Folklòric

Volem recórrer la costa tarragonina des del Port Esportiu de Cambrils al ritme de la seva música veient com es fa de nit fins que la lluna plena coroni els nostres caps.

Però per poder-ho aconseguir necessitem la vostra ajuda: Per pagar el lloguer del vaixell, l'assegurança, la seguretat, l'equip de so, els músics, la gestió de Verkami i dels bancs...

Com podeu ajudar-nos?

Per poder fer la festa hem engegat aquesta campanya de Verkami: Per fer possible que la cloenda d'aquest estiu del 2016 la recordem per sempre!

La cosa funciona de la següent manera: Si voleu col·laborar, us proposem participar com a micromecenes, avançant-vos a la compra de l'entrada a la festa. Així podrem fer front a totes les despeses.

Com? Només heu de mirar a la vostra dreta quin micromecenatge podeu i voleu aportar i quin és el tipus de recompensa que preferiu... i ja sereu col·laboradores o col·laboradors! I així fins que entre tots arribem a la xifra de 3570€!!

Hi ha 4 tipus de recompenses, una per cada grup musical, que a banda d'incloure l'entrada i consumicions per la festa, també contenen d'altres extres.

Recompensa Dj Pantoja

Recompensa Sindicat del Soroll

Recompensa Primatical Sound

Recompensa Char Lee & Dj Skut

Serà una festa exclusiva degut a que el vaixell compta només amb 100 places... De manera que no us adormiu i feu via a fer la vostra aportació!

Moltíssimes gràcies i una abraçada.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Full Moon Boat Party

    Full Moon Boat Party
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Laura, com va??? Doncs heu d'escollir el tipus d'entrada que us agradi més (estan a la part dreta de la pàgina) i clickar a la pestanya on diu "Aportar X€". Un cop fet això us demanarà el número de tarja bancària per a fer l'operació i... sereu benvingudes a bord! :)

  • Laura

    Laura

    más de 7 años

    Hola, jo i unes amigues volem assistir, que tenim que fer??? Gracies

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies