❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El somni de la seua vida

Josep Maria és un home de mitjana edat, que viu sol i col·lecciona codis de barres per participar en un concurs: "El somni de la seua vida". Curtmetratge basat en un conte original de l'escriptor Toni Cucarella.

Paella Productions

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
1.300€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'equip de "El somni de la seua vida" et donem la benvinguda a aquesta fenomenal aventura. Fes una ullada a les recompenses i viu amb nosaltres "El somni de la teua vida"!

Segueix-nos en Facebook!

Aquest curtmetratge està basat en un conte original de l'escriptor Toni Cucarella i d'entre 700 projectes, ha sigut finalista del II Concurs Internacional de guio de Curtmetratges ABCguionistas 2016.

El rodatge es portarà a cap en Xàtiva del 20 al 24 d'agost. Per a la realització d'aquest, comptarem amb una subvenció de la Generalitat Valenciana per mig de Culturarts. Gràcies a aquesta i a un reduït (però selecte) grup de espònsors podrem posar en marxa el rodatge en les millors i més professionals condicions.

Equip Tècnic IMDB


Josep Maria és un home de mitjana edat, que viu sol i col·lecciona codis de barres per participar en un concurs: El somni de la seua vida. Ell està convençut que va a guanyar i que aconseguirà fer la volta al món, volar en globus aerostàtic o navegar pel Carib...

Toni Climent IMDB
Iris Lezcano IMDB

Jaume Bayarri IMDB

pots aconseguir diferents recompenses en funció de la teua aportació i convertir-te en mecenes del nostre curtmetratge. Pots col·laborar i des de sols 10 € accedir al visionat on-line en Full HD. Però si et sap a poc, també tenim moltes més: DVD's, motxilles, cartells, cerveses, llibres... i fins i tot un recorregut per Xàtiva amb nit d'hotel inclosa!

A més, totes les recompenses van amb les despeses d'enviament incloses i començaran a enviar-se després de l'estrena, ja que els visionats on-line i DVD's no poden fer-se públics fins a la data.

A que destinarem les vostres aportacions:

Amb els diners recaptats podrem assegurar un acabat molt cuidat i professional per al curtmetratge, des de el procés de postproducció fins a la seua distribució. Ens encantaria comptar amb la millor distribuïdora espanyola i d'aquesta forma aplegar al major nombre possible de festivals nacionals i internacionals i ja posats, perquè no? Somiar...


¡Síguenos en Facebook!

Este cortometraje está basado en un cuento original del escritor Toni Cucarella y de entre 700 proyectos, ha sido finalista del II Concurso Internacional de Guion de Cortometrajes ABCguionistas 2016.

El rodaje se llevará a cabo en Xàtiva del 20 al 24 de Agosto. Para la realización del mismo, contamos con una subvención de la Generalitat Valenciana por medio de Culturarts. Gracias a ésta y a un reducido (pero selecto) grupo de sponsors, podemos poner en marcha el rodaje en las mejores y más profesionales condiciones.

Equipo Técnico IMDB


Josep Maria es un hombre de mediana edad, que vive solo y colecciona códigos de barras para participar en un concurso: El sueño de su vida. El está convencido de que va a ganar y que conseguirá dar la vuelta al mundo, volar en globo aerostático o navegar por el Caribe...

Toni Climent IMDB
Iris Lezcano IMDB

Jaume Bayarri IMDB

Puedes conseguir diferentes recompensas en función de tu aportación y convertirte en mecenas de nuestro cortometraje. Puedes colaborar y desde sólo 10€ acceder al visionado on-line en Full HD. Pero si te sabe a poco, también tenemos muchas más: DVD´s, mochilas, carteles, cervezas, libros... ¡y hasta un recorrido por Xàtiva con noche de hotel incluída!

Además, todas las recompensas llevan los gastos de envío incluídos y comenzarán a enviarse tras el estreno, ya que los visionados on-line y DVD´s no pueden hacerse públicos antes de esa fecha.

A qué destinaremos vuestras aportaciones

Con el dinero recaudado podemos asegurar un acabado muy cuidado y profesional para el cortometraje, desde el proceso de postproducción hasta llegar a su distribución. Nos encantaría contar con la mejor distribuidora española y de esta forma llegar al mayor número posible de festivales nacionales e internacionales y ya puestos, ¿por qué no? Soñar...

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / Aconsegueix un pack (o dos) de cervesa artesanal Beauty

Bones i caloroses nits!

Hui volem presentar-vos una recompensa molt especial y... refrescant! La cervesa Beauty una beguda artesana, ecològica i amb un toc distint, un 10% d'Àloe Vera. A nosaltres ens encanta i volem que gaudiu d'ella mentre ens acompanyeu al Somni de les nostres vides.

Beauty, és la cervesa artesana que naix a partir de la unió de dos mons que molts consideren impossible: el divertit i cool de la cervesa + el món soft i delicat de la salut. Una cervesa artesana que combina els ingredients més selectes procedents de l'agricultura ecològica, amb beneficis de l'Àloe.

¿T'atreveixes a provar-la?


¡Buenas y calurosas noches!

Hoy os presentamos una recompensa muy especial... ¡y refrescante! La cerveza Beauty, una bebida artesana, ecológica y con un toque diferente, un 10% de Aloe Vera. A nosotros nos encanta y queremos que la disfrutéis acompañándonos en El sueño de nuestras vidas.

Beautyleer más

#04 / Els llibres de Toni Cucarella

Hola de nou!

Com ja sabeu, hem preparat recompenses molt variades i originals pensades especialment per a vosaltres. I és que des de només 30 € podeu aconseguir la primera novel·la de l'escriptor xativí Toni Cucarella, Cool: Fresc.

Cool: Fresc és una novel·la descarada i divertidíssima que fa un retrat poc atractiu de la nostra societat. Un jove valencià en atur arriba a Barcelona sense casa, sense amics, sense feina... El seu únic suport és un parent que li cedeix un catre. Com farà per sobreviure?

Si encara voleu gaudir més de la prosa de Cucarella, amb l'aportació de 100 € (entre moltes altres coses) podreu aconseguir, a més de Cool: Fresc, Els camps dels vençuts.

En Els camps dels vençuts, Cucarella part d'elements autobiogràfics per esbossar el conflicte a què es va haver d'enfrontar l'última generació que es va educar sota el franquisme. Una generació que en l'any de la mort de Franco, eren adolescents i tot just començaven a copsar la realitat que els envoltava.

leer más

#03 / El cartell de Cristina Polop

Hola de nou, mecenes!

Hui us volem presentar a Cristina Polop, l'artista i il·lustradora que va a encarregar-se de fer el disseny del cartell oficial del curtmetratge, així com del disseny de les bosses-motxilles molones de tela que podreu aconseguir amb les aportacions des de 50 €.

Cristina va créixer en un entorn creatiu, improvisant amb colors i dibuixant des de que era ben jove. Això la va portar a llicenciar-se en Belles Arts, i més tard a completar els seus estudis d'art en el Regne Unit.

Després d'alguns anys treballant com a dissenyadora en una agència de publicitat, i també com a fotògrafa, es va aventurar a desenvolupar la seua faceta com a il·lustradora a temps complet.

Actualment treballa des de el seu estudi en Londres, on col·labora regularment amb revistes de cine internacionals com Little White Lies i Variety Magazine. A més, forma part de la plataforma d'art britànica Creativa Debuts on desenvolupa alguns projectes com: murals i exposicions.

leer más

#02 / Estrenem Teaser

Benvolguts mecenes, hui és un dia important perquè ... ** hem estrenat el teaser de El somni de la seua vida!**

Podeu gaudir-lo ací:

Els pròxims dies anirem donant més detalls sobre les meravelloses recompenses que hem preparat per a vosaltres. Esteu atents, entre tant seguirem somiant junts.


Queridos mecenas, hoy es un día importante porque... ¡hemos estrenado el teaser de El sueño de su vida!

Podéis disfrutarlo aquí

En los próximos días iremos dando más detalles sobre las maravillosas recompensas que hemos preparado para vosotros. Estad atentos, mientras tanto seguiremos soñando juntos...

#01 / La premsa es fa ressò de "El somni de la seua vida"

Estrenem el nostre blog compartint l’entrevista que li ha dedicat el diari valencià El Levante al nostre productor i guionista Fran Moral, ens fa molta il·lusió rebre aquest tipus de suport de part de medis provincials amb gran alcance.

A la imatge podreu llegar l’entrevista completa i així conéixer un poquet millor a Fran, que ens explica el seu punt de vista sobre el treball que està realitzant, sobre l’esforç de la gent i sobre les metes que anem assolint. A més a més va respondre preguntes sobre els inicis de Paella Productions que poden resultar curioses a ulls dels seguidors.

Ja fa 5 dies que estem al Verkami i hem passat la barrera dels 300 €! Amb la nostra campanya volem assegurar un acabat professional per al curtmetratge amb la postproducció i, a través de la seua distribució, aplegar a festivals nacionals i internacionals per mostrar el resultat final de tot el treball invertit durant més d’un any. Com diu Fran a l’entrevista: leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies