Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

"Connectats" Volum 3 - Nou CD del col·lectiu GASP

Nou disc del col·lectiu GASP "Connectats" Volum 3, format pels músics i compositors Dani Gasulla, Lluís Alcalà, Carles Santiago i Jordi Paulí. El nou CD contindrà 16 sardanes (4 de cada compositor) i seran gravades per la Cobla Bohèmia. La gravació serà Gener'17 i la presentació del disc finals'17.

Lluís Alcalà

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
92
Mecenas
2.665€
De 2.450€
Aporta al proyecto

Som el col·lectiu GASP (Acrònim de les inicials dels cognoms de Gasulla, Alcalà, Santiago, Paulí), músics i compositors de sardanes. Ja hem gravat 2 CD's amb les nostres sardanes i volem engegar el 3er volum de "CONNECTATS" després dels èxits obtinguts en els volums 1 i 2 (2012 i 2014). Després d'uns anys des de l'últim CD, estem molt il·lusionats en seguir gravant la nostra música i compartir-la amb tots els sardanistes i amants de la bona música.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes ens ajudaran a pagar el tècnic de so i l'edició dels CD's. La resta de despeses (pagar músics, sala gravació i sala concert presentació, dinars, material, altres) aniran a càrrec del GASP.

Sobre les recompenses

Hi haurà 5 tipus diferents de recompenses, des de la més senzilla (10€ per obtenir el nou CD) fins a la més completa (100€ on fins i tot podràs compartir un sopar amb els 4 membres del GASP).

Calendari previst

La gravació serà a finals gener 2017 i la presentació entre setembre/desembre d'aquest any. Les recompenses s'entregaran a ser possible durant el concert de presentació i idealment dintre del 2017.

+ Info

La campanya la podràs seguir a través de la pàgina de Facebook del grup i la dels 4 membres del GASP:
GASP
Dani Gasulla
Lluís Alcalà
Carles Santiago
Jordi Paulí

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

10€
16 mecenas

Nou CD "Connectats" Volum 3

15€
29 mecenas

Nou CD "Connectats" Volum 3 amb la dedicatòria personalitzada dels 4 membres del GASP

30€
29 mecenas

Nou CD "Connectats" Volum 3 amb la dedicatòria personalitzada dels 4 membres del GASP + 2 entrades pel concert de presentació

50€
12 mecenas

Nou CD "Connectats" Volum 3 amb la dedicatòria personalitzada dels 4 membres del GASP + 2 entrades pel concert de presentació + 2 primers volums + Foto amb els 4 membres + Menció als crèdits del CD i a les xarxes socials

100€
Quedan 4 (de 10)

Nou CD "Connectats" Volum 3 amb la dedicatòria personalitzada dels 4 membres del GASP + 2 entrades pel concert de presentació + 2 primers volums + Foto amb els 4 membres + Menció als crèdits del CD i a les xarxes socials + 1 Sopar amb tots els membres del GASP

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.