❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FANGTAZZTIC! 1er disc de Calmoso & the BlackFang

El nostre primer disc, "FANGTAZZTIC", està a punt d'eixir! Solament necessitem una xicoteta espenta per a poder fer tot com ens agradaria, especialment per a poder traure el disc en format vinil, que és el que suposa una despesa més gran. Gràcies per la col·laboració!

Borja Ra Bre

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
74
Aportaciones
1.511€
De 1.385€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

FANGTAZZTIC és el primer disc del nou projecte Calmoso & the BlackFang

The BlackFang som una banda hip-hop amb arrels jazz i funk, que naix al cor de La Plana, Castelló. Formada per 7 músics de llarg recorregut i experiència a l'escena musical valenciana i amb la producció i direcció musical de Diego Barberà. The BlackFang venim associats amb les veus i rimes de Calmoso Ramirez, veterà MC de l’escena, també lligat al col·lectiu de DJ’s Mash Masters.

Com a resultat, Calmoso & the BlackFang proposem una col·lecció de 6 temes que volem editar en format CD i vinil, aprofitant la gran sort de contar a Castelló amb Krakatoa Records, única fàbrica de vinils a la península.

Aquesta edició vindrà amb coberta exclusiva dissenyada per Mineral Gràfics i serigrafiada artesanalment pels companys de Latramä

Fa uns mesos vam gravar el disc i necessitem una última ajuda per poder editar-lo en aquest format. Tenim als amics de la discogràfica local Alter Memories interessada en finançar part del projecte però encara ens faria falta algo més.

A què destinarem les vostres aportacions

Tots els diners recollits seran destinats per cobrir les despeses del disseny, serigrafiat i fabricació dels vinils.

Sobre les recompenses

Les recompenses les podreu recollir en mà en algun dels nostres concerts o si preferiu que us les enviem a casa (enviaments dins l'estat)ens ho notifiqueu a [email protected] tot indicant la vostra adreça postal. També establirem alguns punts de recollida a la ciutata de Castelló, que us notificarem per mail als mecenes.

Les recompenses no inclouen les despeses d'enviament.

Calendari previst

Si aconseguim tot el finançament, el disc estarà planxat en vinil a finals de de Decembre, principis de Gener. La presentació del disc seria cap a eixes dates i serà aleshores quan tots vosaltres, els nostres mecenes, podreu rebre les vostres recompenses i escoltar la música que heu ajudat a nàixer, i que tindrà una part de vosaltres.

+ Info

Calmoso & the BlackFang
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies