❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un Circ de Contes

"Un Circ de Contes" és un àlbum escrit per Xavier Basté i deliciosament il·lustrat per Juan Zaragoza, que explica tres fantàstiques històries del circ clàssic, gairebé desaparegut, que és l'imaginari d'infantesa dels seus autors. Emocions i aventures amb uns personatges de circ entranyables.

NonaUmbert

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
54
Aportaciones
1.848€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Un Circ de Contes

Som la companyia d'espectacles Fes-t'ho com vulguis. Aquesta serà la nostra segona experiència verkami, i de nou amb un àlbum il·lustrat.

El primer va ser GLÚ, la historia d’una goteta d’aigua. La experiència va ser tan gratificant que volem repetir!!

Aquest cop serà “Un Circ de Contes”

Son tres contes escrits per Xavi Basté que expressen perfectament tot l’amor que ell sent pel circ i els pallassos amb històries plenes d’emocions.

Les il·lustracions aquest cop no seran meves (de la Nona Umbert)…. Son d’un gran amic, amant del circ i artista plàstic, Juan Zaragoza.

Jo he fet la compaginació el disseny gràfic i també faré la feina verkami!

Sabeu que els faquirs saben parlar l'idioma de les serps? Voleu descobrir què passa dins la caravana del pallasso Carablanca una nit de lluna plena? I què faríeu si anéssiu a veure el circ i no sortissin els pallassos a la pista? En aquest llibre de contes trobareu històries amb personatges de circ, com l’amazona, el faquir, els pallassos, l’equilibrista o el forçut. Alguna us deixarà amb l’ai al cor, d’altres us faran riure o us posaran la pell de gallina. Relats emocionants, tendres, feliços!. El circ de la infantesa dels seus autors, el circ enlluernador de les grans pistes on els artistes esdevenien uns superherois dotats de poders extraordinaris.

En aquesta ocasió l'APCC, l'Associació de professionals de circ de Catalunya ens dona el seu suport ajudant-nos a fer difusió del projecte

A què destinarem les vostres aportacions

La nostre intenció és fer autoedició de 200 exemplars. Volem arribar a biblioteques, escoles, a casa vostra, i a les cases de les famílies que venen a escoltar els nostres contes.

Si les vostres aportacions superen l'import inicial, no us preocupeu!! farem més exemplars, i més, i més.... com més contes molt millor!!

Sobre les recompenses

Si fos per nosaltres tres, qualsevol aportació vostra rebria la màxima recompensa, però ja entendreu que això no és possible... Per això hem pensat agraïr-vos la vostra ajuda amb coses que us puguin fer il·lusió i que surtin de les nostres mans.

En primer lloc, per a qui vulgui donar una petita empenta al projecte, ens encantarà fer xin-xin amb una copa de cava com aquesta.

Si encara sou dels romàntics que gaudeixen escrivint i rebent cartes per correu postal, segur que us encantarà el joc de 5 postals amb copies de les il·lustracions exquisides d'en Juan .

Les il·lustracions dels contes són obres d'art. Us oferim una còpia d'una il·lustració triada per vosaltres,sense el text. D'uns 42cm Per guarnir casa vostra o regalar.

Potser voleu donar un caire màgic i divertit a qualsevol espai?. Doncs també us oferim un globus de paper decorat, diferents un de l'altre.

I si gaudiu més de l'escultura, una petita figura d'uns 25 cm creada amb paper maché per la Nona o el Juan.Vosaltres trieu l'autor de la peça i l'artista de circ que desitgeu!!

Si el que somnies és esdevenir un artista de circ, tenim pensat construir un gran panell com aquest i immortalitzar l'instant amb la teva fotografia

Però si el que desitges és que una obra d'art exclusiva i plena de llum t'acompanyi, tria que el Juan Zaragoza faci un fanal d'aquest estil, inspirat en el món del circ. (aprox 120cm) + un Conte

I per últim, com aquests contes varen ser creats i escrits per a ser explicats...el seu autor, Xavi Basté, pallasso i rondallaire, pot venir amb l'espectacle Les Sabates del Circ allà on vosaltres desitgeu!. Una escola, una sala, un teatre... i tenir per sempre el record de la seva actuació i d'un album il·lustrat per rellegir i remirar tants cops com vulgueu!!

Calendari previst

Farem entrega de les recompenses tres dies diferents

Hi ha una data important pels autors de l'àlbum. Tots dos van néixer el 5 de març!

aquest any 2017 cau en diumenge. Aprofitarem l'avinentesa per a fer una festa/entrega de recompenses al matí, on el Xavi ens regalarà la narració d' algún dels seus contes. A Barcelona al nostre local. Ja quedarem!.

Però com que per això falta molt, i ben segur que estareu impacients, un mes després que acabi el Verkami, organitzarem una entrega de recompenses a Badalona. Ja us direm dia, hora i lloc exacte!

I per mes comoditat dels associats APCC, podreu recollir les recompenses si ho desitgeu a la seu de la Associació de Circ al Parc del Fòrum de Barcelona

En el cas de no poder recollir la vostra recompensa en cap dels esdeveniments i si no trobem la manera de fer l'entrega en ma us l'enviaríem per correu.

Sobre els autors.

Juan Zaragoza

Quan era tant sols un nen somniava ser un pallasso de circ quan em fés gran. Ara que ja sóc gran i pallasso, no vull deixar de ser un infant.

Tots els pallassos porten un nen a dins i el meu avi va ser un nen tota la seva vida.

De petit em va ensenyar els trucs de senzills jocs de mans, a fer titelles de cartró i roba i representaven contes que ell s’inventava.

Amb ell em vaig iniciar en el món dels pallassos quan la meva alçada em va permetre de fer-li de partener.

Ara, quan he tingut la oportunitat d’il·lustrar aquests contes d’en Xavi , m’inspira poder construir aquells vells circs atrotinats d’abans i tota la seva troupe d’artistes meravellosos que cada dia em van omplir el cor dels somnis d’infantesa.

Xavi Basté

Fa molts anys la vida em va fer un gran regal quan vaig posar-me per primera vegada un nas vermell. D’aleshores ençà no l’he deixat mai.

Vaig descobrir també que explicar contes és de les coses més boniques que una persona pot fer en aquest món...i escriure’ls trobo que també.

D’aquesta manera van sortir aquestes històries de circ. El circ de la meva infantesa...del Més difícil encara!

Però quan la Nona, un altra meravellós regal que m’ha fet la vida, em va dir que el Juan, tercer regal de vida que us explico, em va dir que es posava a il·lustrar els contes...doncs em vaig quedar sense paraules... i molt feliç, feliç com si ara mateix anéssim cap al circ a veure la funció. Salut i circ, companys!

+ Info

La nostre web
la nostre pàgina Facebook
facebook Nona
Twitter Nona

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#13 / demà crispetes!

recordeu mecenes!

si encara no teniu les vostres recompenses, demà us convidm a crispetes al nostre lokal, i podreu recollir-les!!

a les 11 del mati a Barcelona

Poeta Cabanyes 70, baixos

metro Paral·lel

una abraçada!!

#12 / 10 juny

confirmat doncs!! el 10 de Juny a les 11h ens veiem!

aquest cop sense narracio de contes.... pero amb les mateixes ganes de fer abraçades!!

gràcies!!

#11 / es que no voleu les vostres recompenses?

hola mecenes!!

estic una mica preocupada.... ja hem fet les dos entregues de recompenses verkami de UN CIRC DE CONTES.... i molts de vosaltres encara no heu recollit les vostres recompenses...

que us sembla si fem un tercer intent!!?

podem quedar al nostre lokal.... i xerrem una mica, us convidem a crispetes i alguna coseta per beure.... i us emporteu el que és vostre!!

que tal dissabte 10 de juny a les 11 del mati??

sisplau.... digueu alguna cosa!

una abraçada forta forta

Nona

#10 / Peramola

hola mecenes de Peramola i rodalies!

demà dia 11/04 i demà passat 12/04 us podrem donar les vostres recompenses, doncs fem un puja-i-baixa a Peramola.

Estarem encantats de veure les vostres cares d'alegria al descobrir lo bonics que han quedat els llibres!!

gràcies de tot cor.

ens veiem a Bal Barès!

una abraçada

#09 / dia i hora i lloc! ja ho tenim!

Hola tothom!

El llibre UN CIRC DE CONTES ja és aquí!!

I ja tenim dos dies (22 i 30 abril) i dos llocs per a que pugueu venir a la presentació!

Podeu venir petits i grans, perquè us explicarem algun dels contes del llibre i...podreu admirar un fantàstic numero de pallassos del Juan i el Xavi!. No us ho podeu perdre!.

També alguna cosa per picar.... i és clar, recompenses Verkami i els llibres!!

UN CIRC DE CONTES son tres històries escrites per Xavi Basté i il·lustrades per Juan Zaragoza que transmeten l’amor que tenen tots dos cap al CIRC!!

Dissabte 22 abril a les 11,30h podeu venir al nostre lokal:

C/ Poeta Cabanyes 70, baixos

Barcelona, barri Poble Sec

Metro Paral·lel L3 i L2

Diumenge 30 abril a les 11,30h

podeu venir al Centre Artesà Tradicionàrius:

Plaça Anna Frank, s/n

Barcelona, barri de Gràcia

Metro L3 Fontana

Podeu escollir!! Us hi esperem amb molta il·lusió!!

#08 / per fi!! JA SON AQUI!!

UN CIRC DE CONTES

Ja son aquí!!

S’han fet esperar però paga la pena!!

Han quedat E S P E C T A C U L A R S. Tapa dura, cosits, impressió impecable…

Tenim 8 caixes plenes de libres!

UN CIRC DE CONTES. Ara ja només queda trobar un dia i un lloc per fer la presentació oficial…. Donar-vos les vostres recompenses verkami!….

i que tothom que vulgui pugui compartir amb nosaltres aquesta felicitat !!

gràcies de tot cor!!

Per Sant Jordi ja tindreu el llibre a les vostres mans!

mil petons!!

#07 / ja ho tenim!!

FELICITATS!!, ja ho tenim!!

hem aconseguit l'objectiu, i per tant..... ja estic "mans a la obra" preparant les recompenses, i gestionant també la edició del llibre!

super contets!gràcies a tothom per les vostres ganes d'ajudar a que aquest llibre es fes realitat!!

una abraçada molt forta!

#06 / 13 dies

ja falta mol poquet! 100 i poc d'euros.... i ho tenim!!

ja veureu que bonic quedarà.... mes de 100 pàgines d'il·lustracions del Juan Zaragoza.. tapa dura....

serà genial!

tinc unes ganes!!!!

mil petons!

#05 / salt mortal!!

aquest cap de setmana.... doble pirueta!

gràcies mecenas!

ja sou 37 els amics que ens heu donat suport!!

gràcies!

#03 / xino-xano

mica en mica s'omple la pica!!

gràcies de tot cor a tots i totes per la vostre ajuda! ja veureu que les recompenses que heu demanat estaran fetes amb tot el carinyo del món.

ah!, no us oblideu de fer difusió entre les vostres amistats! així entre tots ho aconseguirem!

una abraçada forta

#02 / 2on dia

gràcies a tots vosaltres en només dos dies.... ja tenim la tercera part del que ens és imprescindible per poder editar en paper aquest àlbum il·lustrat!!

gràcies guapos i guapes!!

Bona nit!

#01 / 1er dia!!

gràcies, gràcies, gràcies!!

vaig a dormir amb el plaer de saber que ja hi ha gent que confia en el nostre projecte!!

segur que aviat el podrem tenir entre les mans!!

sou els millors del món!

Bona nit!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies