❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Conte “En Teo i la Quima”

Conte infantil amb il•lustracions d'anduluplandu per donar a conèixer la història dels gegants de l’escola Vedruna Sagrat Cor i fomentar la tradició gegantera entre els nens i les nenes, així com donar a conèixer la importància d’aquestes figures dins de la cultura popular

0
segundos
122
Aportaciones
3.370€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Colla Gegantera del Sagrat Cor tenim un projecte entre mans, un projecte que ens fa molta il•lusió i necessitem la vostra ajuda. Tenim uns personatges que deixen bocabadats els nens i nenes: són els nostres gegants, en Teo i la Quima i els nanos.

Molts ens pregunteu d’on van sortir, qui els va descobrir i com els hi hem tornat a donar vida. Doncs la història va començar un dia mentre unes professores fent neteja dels armaris els hi va aparèixer una mà geganta.....ohhh de qui deu ser????..... Vols saber més?

El conte amb il.lustracions, narra la història dels gegants i capgrossos de l'escola Vedruna Sagrat Cor de Tarragona, des de la seva recuperació i fins a la 17ena trobada de gegants d'escola de Catalunya que va ser organitzada per la nostra escola.

Qui són els personatges?.

Els personatges del conte són en Teo i la Quima, els gegants de l'escola Vedruna Sagrat Cor, i els nanos. Els gegants representen un rei i una reina, encara que el seu nom provenen de la patrona de l'escola, Santa Joaquima de Vedruna i el seu marit, Teodor de Mas. Els gegants van ser adquirits als anys 50. L'any 1964 l'escola es traslladà al carrer Santa Joaquima de Vedruna i els gegants i capgrossos queden oblidats en uns altells del parvulari fins que en l'any 1980 unes mestres de l'escola fent neteja d'aules i armaris descobreixen les peces dels diferents gegants. Les mateixes mestres decideixen buscar qui restauri les peces i amb ajuda de mares dels alumnes confeccionen la roba.

Qui són els autors?.

El text l'han escrit algunes professores d'educació infantil de l'escola.

I els dibuixos són obra de la il.lustradora tarragonina anduluplandu.

Podeu veure un exemple de les il.lustracions d'en Teo i la Quima.

Podeu trobar més exemples de la seva obra a la pàgina web Anduluplandu

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners aniran destinats a la publicació del conte i això vol dir:

  • Impressió de 1000 exemplars

  • Fer front a les recompenses i les despeses d'enviament corresponents.

  • Impostos i comissions derivades del micromecenatge.

Sobre les recompenses

Les recompenses consistiran en l'enviament del conte, així com tindreu l'oportunitat d'assistir a la presentació del mateix. La presentació tindrà lloc al Col.legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona i tindrà lloc el mes de Novembre de 2016. A més, podreu rebre una motxilla, vano, retallable o gorra dels gegants.

Motxilla

Gorra

Vano

Retallables

Calendari previst

El conte estarà editat al mes de novembre de 2016. Les recompenses seran enviades o recollides en mà un cop el conte estigui editat.

+ Info

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / Acte de presentació del conte

Estimats/des mecenes

Com ja saps el proper dia 30 de novembre a les 19 hores es farà la presentació del conte a la sala de conferències de l’escola. A l’acte us farem entrega del conte i ens hauríeu de fer saber el nom de la persona a qui voleu que dediquem el/s llibre/s, i si es tracta d’un infant o un adult.

Si us plau, ens ho feu arribar a l'adreça de correu electrònic [email protected] abans del 20 de novembre,

Moltes gràcies,

La Junta de Gegants Sagrat Cor,

#02 / Presentació del conte

Estimats/des mecenes,

Ja teníem ganes de comunicar-vos que aviat tindrem el conte a les nostre mans!

El proper dia 30 de novembre a les 19:00h, a la sala de conferències del col•legi Vedruna Sagrat Cor, tindrà lloc la presentació del conte “El Teo i la Quima”.

Al finalitzar l’acte us farem entrega de les vostres recompenses.

Es prega confirmació de la vostra assistència a l’acte al nostre correu electrònic: [email protected]

La Junta de Gegants Sagrat Cor,

#01 / Gràcies!!!

Moltes gràcies a tots els mecenes ho hem aconseguit i hem arribat al nostre objectiu!!!!

Ara la il•lustradora està treballant en els dibuixos. Si no hi ha cap impediment estarà finalitzat al Novembre. Us anirem informant de les progressos del conte.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies