Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Icestorm gravació del nou disc

Gravació nou LP d' Icestorm. Entrarem a l'estudi per gravar el que será el nostre segon disc.

Icestorm

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
25
Mecenas
675€
De 500€
Aporta al proyecto

¡Nous incentius!

Ja que la vostra resposta ha sigut increible i hem assolit en pocs dies el primer objectiu de 500€ que segur ens ajudarà en la gravació i masterització del disc, ens hem proposat afegir una copia exclusiva del making-off de la gravació del disc a totes les recompenses si arrivem al nou objectiu de 1000€. Gràcies a tots els que ens heu ajudat fins ara i animem a qualsevol que vulgui col·laborar per arribar al segon objectiu!!

Qui som?

Som Icestorm, un grup de metal que va sorgir aproximadament al 2006.
Al principi ens dedicàvem a fer covers en anglès però poc a poc vàrem anar introduïnt composicions pròpies en català, el que finalment, ens va portar a gravar el nostre primer LP "Contes de la Vall de Glaç". Ara, havent passat un cert temps desde el nostre últim treball, pretenem entrar a estudi per tal d'enregistrar un compendi de temes nous.

Es tracta d'un disc de metal que constará aproximadament de 10 cançons. Volem fer una obra composta per temes sense una connexió directa a diferència del que fou el nostre anterior disc "Contes de la Vall de Glaç", ès a dir, no serà un àlbum conceptual.

Ara, amb un estil potser més endurit i contundent, pretenem treure a la llum unes cançons amb un aire fresc i renovat, també amb la il·lusió de poder retornar aviat als escenaris amb material nou per oferir-vos.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions seràn destinades íntegrament al procès de gravació i masterització del disc. Les cançons seràn produïdes i gravades a Can Storm(Bigues i Riells), i seràn masteritzades a Jotun Studio. El format del CD serà el clàssic i incluirá deu cançons.
Qualsevol ajuda que pogueu donar serà benvinguda :).

Sobre les recompenses

Tenim pensat recompensar a totes les persones que co·laborin en aquest projecte. Aquesta recompensa, pot ser tant unes púes o una samarreta, fins a l'entrada gratuïta al nostre concert de presentació, la posiblilitat d'acudir a un dels nostres asajos o inclús a una de les festes d'estiu que es celebren cada any a Can Storm \m/

Calendari previst

Tenim previst començar la gravació dels temes la primera setmana de Juliol. Dur a terme el procès de d'enregistrament ens portará prop de dues setmanes, i, un cop completada aquesta etapa, passarem a la mescla i el mastering dels temes.

Calculem que tot plegat ens durà prop d'un mes i mig. Així doncs, el nostre objectiu es tenir el disc a finals d'agost per a poder fer la presentació el més aviat possible.

Les recompenses seràn lliurades durant la primera setmana de septembre.

Tot i que encara no hi ha data ni sala confirmada, probablement el concert de presentación sigui a una sala de la zona de Marina a Barcelona ciutat a principis de septembre.

+ Info

Pàgina web
Facebook
Twitter
Bandcamp

Aquí també podeu escoltar un dels nostres anteriors temes (Ullals de sang)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

5€
1 mecenas

Sortir als agraïments del disc + descárrega anticipada del disc Terres de foc en format mp3 d'alta qualitat

15€
2 mecenas

Nou CD Terres de Foc + Púa Icestorm +Sortir als agraïments del disc (enviament no inclòs)

20€
5 mecenas

CD Terres de foc firmat pels components d'Icestorm + Sortir als agraïments del disc + Púa Icestorm
(enviament inclòs)

25€
Quedan 18 (de 20)

Entrada al nostre concert de presentació. + CD Terres de foc + Púa Icestorm + Sortir als agraïments del disc (enviament no inclòs)

25€
8 mecenas

Samarreta + Nou cd Terres de Foc +Sortir als agraïments del disc + Púa Icestorm (enviament inclòs)

30€
3 mecenas

Samarreta + 3 Púes Icestorm + CD Terres de foc + Assistir a un dels nostres assajos + Sortir als agraïments del disc + Entrada gratuïta al concert de presentació +Púa Icestorm (enviament inclòs)

35€
Quedan 2 (de 2)

Convidat al backstage del concert de presentació + samarreta + 3 púes Icestorm + CD Terres de Foc + Sortir als agraïments del disc + Entrada gratuïta al concert de presentació

50€
4 mecenas

Samarreta + 3 Púes Icestorm + CD Terres de Foc + Sortir als agraïments del disc + Entrada gratuïta al concert de presentació + Nou cd Terres de foc + Assisitir a un assaig + Púa Icestorm + Festa privada d'estiu a Can Storm + Sortir als agraïments del disc (enviament inclòs)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.