❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Edició del disc i la pel·lícula Dama, de Melilotus

'Dama' és el primer treball del grup menorquí Melilotus. El disc ha estat pensat, creat i enregistrat paral·lelament amb una pel·lícula. Encarregada de donar imatge a la història contada al disc. Ara, només ens falta l'edició.

Melilotus

A project of

Category

Created in

0
seconds
89
Patron
2.077€
From 2.000€
Contribute to the project

Melilotus

Melilotus és un grup format l’any 2014 a l’illa de Menorca. Amb un estil fresc i dinàmic, de composició poc convencional. Les melodies ens conviden a experimentar diferents estats d’ànim depenent del passatge musical de cada peça. La utilització de sintetitzadors i samplers serveix d’eina per a crear atmosferes musicals que ens transportaran amb nostàlgia als anys 70, i és que músics que formen Melilotus estan influenciats per bandes com Pink Floyd, King Crimson o Yes.

Dama

Dama, explica la història d'un home què tot i seguir una estricta rutunia diaria es veu immers en un viatge psicotròpic i psicodèlic inesperat. En el viatge, apareixerà al fons de les llegendes del Barranc d'Algendar i no sabrem si les viu o les imagina.

El disc -i la pel·lícula- fan una revisió lliure de les llegendes clàssiques d'Algendar. Sa Novia d'Algendar, Sa Dama de sa Cova Murada o es Pou de sa Perdiu Blanca són algunes d'elles. Aquestes llegendes, algunes molt populars, altres no tant, han estat adaptades i modificaces per tal de donar un fil argumental a la història. Per extreure'n la part moral i adequar-la als problemes i les preocupacions de la vida moderna.

El Projecte

Dama és un projecte conceptual on la imatge i la música es fusionen. És un disc que conta una història i és una pel·lícula musicada. L'un complementa l'altre.

Un projecte pensat per la seva presentació en directe, on el grup interpretarà el disc simultàniament amb la projecció de la pel·lícula.

Evidentment no serà només aquesta la manera de veure-ho. El disc s'editarà en format CD, i la pel·lícula es podrà visualitzar amb les gravacions del disc.

La Presentació

La presentació de Dama està prevista per el vespre del proper dia 1 de Juliol a l'Auditori de Ferreries, Menorca.
El format serà d'un directe on Melilotus interpretaran Dama de dalt a baix i on al mateix temps es projectarà la pel·lícula interpretada per Aida de Sàrraga i Jordi Pérez.

L'Auditòri de Ferreries té un aforament d'unes 250 persones. Amb aquesta campanya volem afavorir les persones que més ràpid aportin al projecte. És per açò que hem creat les recompenses Perdiu Blanca I, II i III per tal d'oferir les localitats més pròximes a l'escenari als primers mecenes!

La Campanya de Micromecenatge

Per què necessitem la vostra ajuda? Dama és un projecte fet des de zero i a foc lent. Tant la part musical, com la part visual. Darrere aquest projecte hi ha sis persones que han aportat el seu temps, el seus coneixements, la seva experiència i sobretot la seva il·lusió per crear-ho.
Han estat hores de pensar històries, d'escriure lletres, d'extreure'n melodies, de composar cançons, de gravar-les, d'escriure guions, de pensar en localitzacions, imatges. També és la il·lusió de tota la gent que hi ha col·laborat desinteressadament.
Ara necessitem acabar-ho. El nostre temps és valuós, com el de tots, però ens podem permetre regalar-vos-el si el projecte val la pena i ens il·lusiona.

Ara bé, per editar un disc i fer-ne còpies i per produïr una pel·lícula i publicar-la en dvd ens fa falta finançament.
El disc, amb un total de 9 cançons dividides en 12 pistes s'editarà en un àlbum pocket que inclourà també el DVD amb la pel·lícula. Dividida en els 9 capítols que formen el disc.

Hem decidit engegar la campanya de micromecenatge per tal de cobrir una part de les despeses. És per açò que demanem aquests 2000€. Uns euros que aniran destinats a editar el disc i fer-ne còpies, pagar les despeses de producció de la pel·lícula i preparar un bon espectacle de presentació.

Amb les aportacions, evidentment, hi haurà recompenses. Les teniu totes aquí al costat. (estem oberts a noves propostes!)

Més informació

Trobareu més informació al web:
melilotus.cat

també podeu seguir-nos a les xarxes:
Facebook
Instagram

Si teniu ganes de sentir-ne un poc, hem presentat el nostre primer senzill i el podeu sentir aquí:

Si voleu veure més coses sobre el projecte, i que us ho expliquem noltros mateixos, IB3 en va fer un petit reportatge que podeu veure aquí:

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Melilotus

  Melilotus
  Author

  almost 4 years

  Hola Maria, es clar que sí! et farem arribar el disc a Perpinyà o allà on siguis.
  Gràcies per participar en el nostre projecte!

 • elventdelnord

  elventdelnord

  almost 4 years

  hola, si en faig mecenes per 30 €, m'envieu el disc a Perpinyà? soc de Mao, però no podré venir a la presentació
  gràcies
  espero la vostra resposta
  Maria Benejam Berger

6€
2 backers

BARBA-ROSSA

El CD Dama amb sobre senzill.

El cd es pot enviar per correu sense despeses d'enviament.

7€
4 backers

ES CANALÓ

Llibre amb les llegendes d'Algendar que formen la pel·lícula i l'adaptació de Melilotus. També inclou fotos del rodatge i del grup.

El llibre es pot enviar per correu sense despeses d'enviament.

8€
189 left (of 200)

ALGENDAR

1 Entrada a la presentació de dia 1 de Juliol a l'Auditori de Ferreries + El CD Dama amb sobre senzill.

12€
12 backers

SA NOVIA D'ALGENDAR

El disc Dama en un digipack que inclou CD+DVD.

El disc es pot enviar per correu sense despeses d'enviament.

15€
17 left (of 20)

COVA MURADA

El disc Dama en un digipack que inclou CD+DVD + assistir a l'assaig general dia 30 de Juny a l'Auditori de Ferreries.

20€
6 backers

BERBERIA

El disc Dama en un digipack que inclou CD+DVD i aparèixer com a mecenes destacat als crèdits tant del disc com a la pel·lícula.

El disc es pot enviar per correu sense despeses d'enviament.

28€
14 left (of 16)

PERDIU BLANCA III
Early Bird

2 invitacions situades a les files 8 i 9 de l'Auditori per la presentació de dia 1 de Juliol a Ferreries, Menorca + El disc Dama en un digipack que inclou CD+DVD.

Darreres 32 localitats per seure de mig auditori cap endavant! Aprofiteu-les!

30€
7 backers

CAPITANET

El disc Dama en un digipack que inclou CD+DVD + Assistir a una picada amb preestrena de la pel·lícula.

La preestrena serà a Menorca. La data està per determinar

50€
6 backers

DAMA

Patrocini, aparició als crèdits del disc i de la pel·lícula + 2 exemplars de Dama en un digipack que inclou CD+DVD 2 invitacions a l'estrena de dia 1 de Juliol a Ferreries, Menorca + Invitació a una picada amb la preestrena de la pel·lícula.

70€
1 backer

DAMA

Patrocini, aparició destacada als crèdits del disc i de la pel·lícula + 2 exemplars de Dama en un digipack que inclou CD+DVD 2 invitacions a l'estrena de dia 1 de Juliol a Ferreries, Menorca + Invitació a una picada amb la preestrena de la pel·lícula.

100€
2 left (of 5)

DAMA

Patrocini, aparició als crèdits del disc i de la pel·lícula + 2 exemplars de Dama en un digipack que inclou CD+DVD 2 invitacions a l'estrena de dia 1 de Juliol a Ferreries, Menorca + Invitació a una picada amb la preestrena de la pel·lícula.

200€
0 backers

DAMA

Patrocini, aparició destacada als crèdits del disc i de la pel·lícula + 2 exemplars de Dama en un digipack que inclou CD+DVD 2 invitacions a l'estrena de dia 1 de Juliol a Ferreries, Menorca + Invitació a una picada amb la preestrena de la pel·lícula.

20€
16 patrons (sold out)

PERDIU BLANCA I
Early Bird

2 invitacions situades a les files 4 i 5 de l'Auditori (Les primeres fora del fossat!) per la presentació de dia 1 de Juliol a Ferreries, Menorca + El disc Dama en un digipack que inclou CD+DVD.

Els més ràpids seuen davant. (i paguen menys!)

24€
16 patrons (sold out)

PERDIU BLANCA II
Early Bird

2 invitacions situades a les files 6 i 7 de l'Auditori per la presentació de dia 1 de Juliol a Ferreries, Menorca + El disc Dama en un digipack que inclou CD+DVD.

No sereu els més ràpids, però ser els segons no està tant malament.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings