❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ÁMBAR

ÁMBAR és un llargmetratge de ficció que segueix un dia a la vida del Max. ÁMBAR és amistat, embriaguesa, kebabs, una ruptura, la llum de la nit a Barcelona i les coses que ens uneixen a tots plegats. El film neix com a Treball Final de Grau de Comunicació Audiovisual a Universitat Pompeu Fabra.

ÁMBAR

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
88
Aportaciones
4.140€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ámbar és el retrat d’una amistat inventiva, d’una parella d’amics que comparteixen molt més que el pis. Ámbar, és també la ruptura d’aquesta amistat i la nit que un d'ells, el Max, passa vagant per la ciutat de Barcelona sol i acompanyat.

Allò que impulsa la pel·lícula és la voluntat de captar la veritat en la seva forma més simple i quotidiana, per parlar de les petites coses que uneixen individus aparentment inconnexes, aquelles que ens uneixen a tots plegats.

Personatges

Max: interpretat pel Dani Casellas. Si es perd, pregunta. Al matí, te amb llet.

Emma: interpretat per la Laia Vidal. Si es perd, GPS. Al matí, techno.

Bruno: interpretat pel Marc Macià. Ell no es perd. A la nevera, cervesa.

Carla: interpretat per la Marta Cañas. El whisky, on the rocks.

Arslan Interpretat per l'Arslan Gujjar. Todo bien, amigo?

L'espai

Barcelona és escenari i acompanyant del passeig nocturn del Max. Ámbar és un retrat de la ciutat a través de la mirada d'una persona que camina sola quan voldria un amic. Una mirada propera i alhora llunyana dels racons i els personatges que et creues a la nit.

L'equip

Ámbar neix com a treball final de grau de cinc estudiants de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra.

Ens ajuden

Jonás Trueba, director de Todas las canciones hablan de mi, Los ilusos i Los exiliados románticos. Nominat dues vegades als Premis Goya.

Javier Rebollo director de Lo que sé de Lola, La mujer sin piano i El muerto y ser feliz. Nominat tres vegadas als Premis Goya.

Mar Coll directora de Tres dies amb la família i Tots volem el millor per a ella. Guanyadora d'un Premi Goya a Millor Direcció Novell.

Els nostres tutors

Gonzalo de Lucas és profesor al Grau de Comunicació Audiovisual en la Universitat Pompeu Fabra. També és programador de cine en el CCCB i l'Xcèntric. Així mateix, col·labora amb el suplement Cultura/s de La Vanguardia i és assagista cinematogràfic.

Aitor Martos és professor al Grau de Comunicació Audiovisual en la Universitat Pompeu Fabra. És productor i ha participat com a cap de producció a pel·lícules com Caracremada, Todo parecía perfecto o La propera pell, entre moltes altres.

A què destinarem els diners?

  • Realizació / Rodatge: Material d’il·luminació, transports i dietes, escenografia, vestuari, etc.

  • Correcció de color i postproducció de so.

  • Despeses generals

  • Distribució: enviament a festivals.

  • Drets musicals.

  • Recompenses.

Calendari previst

  • Rodatge: Maig de 2016.

  • Postproducció: Juny i Juliol de 2016.

  • Distribució: Agost 2016.

  • Recompenses: Setembre 2016.

Contacte i més informació

[email protected]

Dóna me gusta al nostre FACEBOOK!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies