❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un capgròs per en Santi!

En Santi, icona de la discapacitat intel·lectual de la Fundació el Maresme, vol sortir al carrer d'una manera ben especial... Ajuda'ns a crear el capgròs d'en Santi i fer dia a dia una societat de tots i per a tots!

EnSanti

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
121
Aportaciones
3.500€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

En Santi, personatge animat que representa una icona pel col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i que ha arrelat un gran vincle social a la comarca del Maresme té a dia d'avui, diferents elements per compartir amb la ciutadania. Les Dissantes, per exemple, és el gran acte solidari situat en el marc de la festa major de la ciutat de Mataró, i els Materials Pedagògics, també són elements que totes les escoles de la comarca reben i on s'hi inclouen contes infantils del personatge que estan generant una relació entranyable amb els més petits.

Aquest personatge neix des de la Fundació el Maresme, entitat sense afany de lucre que treballa dia a dia per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i, amb l'objectiu d'apropar encara més en Santi a tots els nens i nenes de la comarca i fer partícip al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual en les activitats socio-culturals de la ciutat, volem crear el capgròs d'en Santi!

Les cercaviles apleguen als més menuts, i als no tan petits, al voltant de les figures que passegen pels carrers de la ciutat tot creant moments de germanor, de vincles socials i de comunitat. Per això volem apropar-hi en Santi, perquè les persones amb discapacitat intel·lectual tampoc hi poden faltar!

Ajuda'ns a fer que en Santi i els valors que representa surtin al carrer!

Les donacions rebudes, aniran destinades a la creació del capgròs, i a la gran festa de presentació de la figura! En cas de superar l'objectiu, és destinarà la resta a donar suport a les necessitats del col·lectiu de persones amb discapacitat des de la Fundació el Maresme.

Totes les recompenses materials han estat creades o manipulades per persones amb discapacitat intel·lectual.

El capgròs d'en Santi, sempre que no estigui de cercavila, estarà en exposició contínua i itinerant, pels diferents serveis de la Fundació o actes externs, acompanyat del roll-up amb el nom de tots els mecenes que l'han fet possible.

7 d'abril al 17 de maig - Campanya de Verkami

Fins al 21 de maig - Fabricació de la figura

21 de maig - presentació de la figura i entrega de recompenses

Descobriu més informació del projecte i en Santi a la Pàgina web o a les xarxes socials: Facebook i Twitter!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Eugènia

    Eugènia

    casi 8 años

    Es poden fer aportacions encara?.

    ja he vist que era fins el dia 17, però no ho he llegit fins avui

    Gràcies

#01 / Avançant amb el #CapgròsSanti!

Bon dia!

En primer lloc volem agrair-te la teva aportació ja que gràcies a aquesta hem pogut anar avançant amb la creació del Capgròs. Així doncs, com a mecenes t'enviem les primeres imatges que ens ha fet arribar el seu creador, el mataroní Marc Sala!

Alhora, t'animem continuar vinculat amb la campanya promovent-ne la seva difusió!

Seguim en contacte ja que aviat et farem arribar més notícies. Gràcies per tot!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies