❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"I una fada ho trasmuda" Nou disc de Xavier Baró

Xavier Baró presenta el 10è àlbum de la seva discografia: "I una Fada ho Trasmuda", cançons d'amor i de misteri reunides en un disc que ara mateix pren forma a l'estudi gràcies a la coproducció musical amb Víctor Ayuso (Renaldo & Clara). Ajuda'ns a fer-ne una gran edició i gira de concerts arreu!

XAVIER BARÓ

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
4.150€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

'I una fada ho trasmuda', arriba el 10è disc

Amics/gues,

Ha arribat l’hora de fer un disc amb cançons noves, el meu 10è disc. De totes les que esperen al calaix el seu moment de ser publicades, les elegides aquesta vegada són 12 cançons d’amor i el seu misteri. 'L’Amor és algú', va escriure Ausiàs March. I aquest 'algú' és el seu misteri. He fet unes cançons que floten, que no toquen a terra. El disc es diu 'I una fada ho trasmuda', un títol sorgit d’un poema del trobador occità del segle XII Raimbaut d’Aurenga, 'Resplendeix la flor inversa', que he musicat i inclòs al repertori.

A l’estudi he coproduït el disc braç a braç amb Víctor Ayuso, membre de Renaldo & Clara. Junts hem explorat les cançons, hem cercat fins a trobar-los els ornaments més bonics per a cadascuna d’elles. L’enregistrament està ara en el seu moment més intens i diàriament s’hi incorporen nous músics, mentre la criatura va prenent forma. De tot plegat en compartirem amb vosaltres el nostre diari d’abord, si decidiu sumar-vos a l’aventura i ajudar-nos a fer-la possible.

Aquest projecte és una producció pròpia, impulsada per mi mateix juntament amb Mireia Llòria, a l'obrador i management, amb qui hem creat el petit segell editorial La Llàntia des del que reunir -editar o reeditar- tots els meus títols d'obra discogràfica o escrita.

Mai abans havíem demanat la vostra implicació directa a l'hora de crear i produir, la nostra gran recompensa és trobar-vos als concerts, però ara volem celebrar molt especialment aquest 10è disc i necessitem el vostre suport imprescindible per aconseguir-ho. Us expliquem el què i el com, tot seguit.

El projecte, en síntesi

Això és el que volem aconseguir, per etapes...

  • Enregistrament en estudi (a Lleida) amb coproductor (Víctor Ayuso), contractació de músics i masterització del disc.

  • Fabricació en format CD, art gràfic i disseny de packaging en cartró (Digipack).

  • Edició de videoclip promocional del 1r tema extret del disc.

  • Campanya intensa de premsa i promoció.

  • Organització i producció de la gira de concerts de presentació, d'ampli abast i descentralitzada.

A què destinarem les vostres aportacions

Si assolim l'import de 4.000 euros amb les vostres aportacions, podrem dur a terme els primers dos punts del nostre programa, l'enregistrament i fabricació del disc. Seria magnífic!

Però si anem encara més lluny i superem aquesta fita, el projecte podrà continuar creixent fins a completar-se i les recompenses es multiplicaran com la nostra alegria i agraïment infinits!

Sobre les recompenses

  • El disc s’edita en format CD i carpeta de cartró Digipack. Amb dedicació personalitzada i signada.

  • La descàrrega digital del disc és en alta qualitat i format wav. Serà enviada a tots els mecenes del dia 25/3/16 al 1/4/16, anticipadament a l’entrega del CD.

  • En les recompenses que inclouen entrada/es als concerts de presentació, podreu optar entre els concerts:

Barcelona. Festival Barnasants. Sala Luz de Gas. 1/4/16

Lleida. Cafè del Teatre l’Escorxador. 11/6/16

  • La làmina-pòster: Es tracta d’un exemplar numerat i signat d’una il·lustració de Xavier Baró amb la lletra manuscrita d’una cançó del disc, imprès en paper d’aquarel·la de 180 gr i mida 42 x 22 cms.

  • El llibre “Diari del Mas de Flors”: Exemplar de la reedició d’aquest dietari poètic escrit per Xavier Baró durant l’enregistrament del seu disc “Cançons del temps de destrals”, dedicat i signat.

  • Pels packs que inclouen discs anteriors, els títols disponibles són:
    ‘Lluny del camí ral’ - ‘Flors de Joglaria’ - ‘La Màgica Olivera’ - ‘La Ruta dels Genets’ - ‘Allau d’estrelles solitàries’

  • Concerts: La data s’haurà d’acordar segons agenda disponible. No inclou l’equip de so, que és necessari. En espais especials o molt petits, a valorar.

Calendari previst

El disc en aquest moment és en fase d'enregistrament. Entorn el 10/3 entrarà a fàbrica i la data oficial de publicació és 1/4/2016. El mateix dia serà presentat en concert dins el Festival Barnasants, i unes setmanes després a Lleida. Es difondran aviat les altres dates de la gira de concerts de presentació.

  • 1/4/16 - Publicació del CD.

  • 1/4/16 - Concert Festival Barnasants. Luz de Gas. Barcelona.

  • 11/6/16 - Concert Lleida. Cafè del Teatre. Lleida.

  • Del 1 al 10 d'abril - Lliurament de recompenses, en mà als concerts o per correu postal.

Suma't a l'aventura, comença el compte enrere!

Amb la teva aportació farem junts el disc i la gira de l'any, temps al temps! I per suportar millor l'espera, us deixem amb el treball que ara cedirà el seu lloc al nouvingut: 'Allau d’estrelles solitàries’ guardonat amb el Premi de la Música Catalana - Enderrock al Millor disc Folk 2015.

+ Informació

Xavierbaro.catBandcamp | Canal Youtube
Facebook Mixtura | @mixturacat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • tetecata@hotmail.com

    [email protected]

    más de 7 años

    Hola, ja fa dies que vaig fer un mail amb consultes sobre les aportacions amb entrades, però no he rebut cap resposta. Avui he vist i escoltat la canço Botes catalanes pel youtube, una meravella. Agraïriem noticies envers el projecte. Gràcies.

  • tetecata@hotmail.com

    [email protected]

    casi 8 años

    Hola, vaig participar amb 30 euros, descomptats ja del compte corrent, per dues entrades i un cd, les entrades eren per barcelona, però en cap moment he rebut noticiesni del concert, ja fet, ni del cd. Gràcies.

  • memi

    memi

    8 años

    Hola.

    Vist que només queda una setmana i que la xifra encara no s'acosta a l'import necessari, m'agradaria anular el meu compromís de col·laboració de 15€ per tal de fer-ne un de 50€, però no veig la manera de fer-ho. Sabeu si és possible?

#01 / Notícies i un nou Calendari, Estrenem en exclusiva "Botes catalanes".

Benvolguts/des amigues i amics,

És un plaer per fi retrobar-nos amb vosaltres i poder-vos dur bones notícies entorn d'aquest projecte que compartim. No us haviem encara agraït de forma conjunta la vostra participació, que ha estat determinant per poder reunir els mitjans inicials amb que enregistrar i ben aviat editar el disc.

Valorem enormement la paciència i la confiança que ens esteu demostrant en tot moment, un cop que el procés de gravació i publicació del disc ha demanat més temps del que haviem previst. Esperem que quan el tingueu a les mans el trobeu excepcional i penseu que realment ha merescut el temps d'espera.

Així doncs hem adaptat el calendari, tant pel que fa als concerts de presentació i entrega de recompenses com a la sortida del CD, campanya promocional, l'inici de la gira, etc. Per situar-nos, us en destaquem els punts bàsics, però en breu rebreu més informació, individual i ajustada al vostre cas particular.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies