❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Reserva d'aigua pels nostres animals

Ajuda'ns a renovar el dipòsit d' aigua per a que els nostres animals i les nostres plantes i l' hort no es quedin mai sense aigua!

Categoría

Creado en

0
segundos
22
Aportaciones
1.148€
De 8.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Granja-Escola Corral de Neri és un antic corral d'ovelles del segle XVIII situat al terme del Catllar, a la província de Tarragona.

Des de l'any 1.996, l'objectiu principal de la nostra Granja és oferir uns equipaments suficients i adequats per a afavorir el contacte directe dels infants amb els animals domèstics, les tècniques agràries i ramaderes, i un coneixement del medi natural, de l'educació ambiental i de l’ educació emocional.

Les nostres activitats i tallers ofereixen la possibilitat d’ interactuar amb els animals i la natura amb els 5 sentits, descobrir què mengen, com es reprodueixen, i conèixer la vida a pagès.

Utilitzem una metodologia activa, participativa, on cada infant és el protagonista, fomentant sempre els valors més importants i sobretot el respecte envers la natura, els animals, i les persones.

Des de fa un parell d’ anys i observant un canvi en la societat, vam començar a realitzar tot tipus de tallers d’ educació i intel.ligència emocional, amb tal èxit que actualment es realitza la primera activitat extraescolar d’ educació emocional amb animals de la província de Tarragona per a infants i adolescents.

També realitzem zooteràpia, i gràcies als nostres animals, ajudem a les persones que més ho necessiten, bé a les nostres instal.lacions o bé desplaçant-nos nosaltres als centres de discapacitats, geriàtrics, etc...

La Granja està situada en una zona de secà. Disposem d’ un dipòsit d’ aigua que es va instal.lar fa 25 anys. Degut al seu mal estat i a la seva poca capacitat necessitem realitzar la renovació i ampliació del dipòsit d’ aigua per tal d’ assegurar que els nostres animals, el nostre hort i les nostres plantes no els hi falti mai l’ aigua.

A què destinarem les vostres aportacions

Amb aquest nou dipòsit ens podrem assegurar de tenir l’ aigua necessària per a que els nostres més de 50 animals puguin cobrir les seves necessitats en qualsevol situació adversa de sequera o d’avaria en el subministrament.

El projecte està pressupostat en 8000€.

  • Ens ajudeu a que els ànecs sempre puguin gaudir de la seva bassa d’ aigua per al seu benestar i salut?

  • Ens ajudeu a que les tortugues d’ aigua puguin seguir vivint sempre en el seu hàbitat?

  • Ens ajudeu a que tots els animals de la Granja no els hi falti l’ aigua necessària diària per al seu benestar?

  • Podrà el Porky, que no pot suar, banyar-se a la seva bassa?

Calendari previst

Si aconseguim aquests 8000€, ens comprometem a començar la renovació la setmana següent a haver obtingut el finançament.

Si superem aquesta quantitat i arribem als 11000€, invertiríem aquests 3000€ en millorar i ampliar el laberint, una zona de la granja molt especial, i un espai lúdic i a l’ hora pedagògic on els nens i nenes sempre hi desitgen anar a jugar i on tan els grans com els petits gaudeixen moltíssim amb les activitats que organitzem en ell.

Les recompenses s’entregarien la setmana següent d'haver aconseguit l’objectiu.

S’enviarien via email a cada mecenes.

+ Informació

facebook.com/corraldeneri
granjaescolacorraldeneri.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies