❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les Absentes Remena

Volem presentar "Remena!", el primer disc de les Absentes! 12 temes per fer remenar el cul i presentar en format CD les novetats i les cançons emblemàtiques de la banda.

les absentes

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
174
Aportaciones
8.005€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ANEM MÉS ENLLÀ!

Estem flipant, en 4 dies hem arribat als 5000€ que ens havíem marcat com a objectiu per aconseguir en 40 dies. Moltes gràcies a tothom! Fer música per vosaltres és un plaer gegant!

Encara queden més de 30 dies de verkami i molts packs disponibles, així que volem aprofitar-ho per liar-la encara més. Els diners de més que aconseguim recaptar els destinarem en millorar el projecte del disc i fer que arribi a molta més gent. Ho farem invertint en:

  • L'edició del disc, millorant-ne el disseny, el format i el nombre de còpies.

  • Una campanya de promoció potent per arribar com més enllà millor.

  • Un nou videoclip de Les Absentes

Així doncs que no pari la festa, queden moltes recompenses disponibles i molts dies per endavant!

I un cop més, gràcies a tots els que formeu part d'aquest projecte!!

Primer disc de les Absentes

Volem presentar " Remena! ", el primer disc de les Absentes! Ja són 7 anys i més de 200 concerts els que intentem fer remenar el cul amb la nostra música, i ara ens volem aventurar a treure un disc de 12 cançons, on trobar des de les cançons més emblemàtiques fins les novetats més recents del grup. Tot un univers musical on remenar.

Qui som

Les Absentes naixem fa 7 anys, quan una colla de musics del Solsonès ens vam trobar per passar-nos-ho bé, reinventant la música popular, remenant tonades tradicionals i mesclant lletres amb diversos estils: ska, rock, folk, cúmbia...

Ara després de diverses aventures viscudes, pretenem emprendre'n una de nova, recollir l'essència del grup en un CD, gravant els temes més estimats i, alhora, presentar les novetats de la banda, cosa que només podrem fer si entre totes tirem del carro.

A què destinarem les vostres aportacions

Tots els diners que destineu al projecte es destinaran a la realització d'aquest CD: despeses d'estudi, producció, mescla, edició i promoció.

Calendari previst

Al mateix moment d'iniciar el Verkami, iniciem la gravació del CD, de forma que aquesta mateixa primavera el puguem presentar. La publicació del disc serà el mes d'abril, com també el concert de presentació, i l'entrega de recompenses es farà fins al mes de juny.

Sobre les recompenses

Volem agrair l'aportació de tothom que participi en aquest projecte. Per això, creiem que havíem d'oferir, també, unes bones recompenses. Penseu que moltes d'elles són limitades, no les deixeu escapar!. Per això, més enllà del mateix CD, trobareu recompenses amb dinars, tallers musicals, concerts, contes...

Dubtes concrets sobre recompenses

El concert de presentació del disc es farà a l'abril, a Solsona; la data es concretarà més endavant

Els dinars/sopars estan especificats en la recompenses, entre cap de setmana o entre setmana. En cas que no hi digui res, les dues opcions són vàlides.

Les dates dels tallers musicals s'organitzaran un cop finalitzat Verkami, a través de la disponibilitat dels assistents.

Les dates de recompensa de concerts es decidiran un cop agafada la recompensa, segons possibilitats de calendari. El calendari inclou tot l'any a excepció dels concerts de petit format que només s'ofereixen en temporada baixa (d'octubre a març)

+ Info

Mira el nostre videoclip Filomena:

Segueix-nos a la nostra web

Segueix-nos a instagram

Segueix-nos a facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • MONTSE BARTOMEUS

    MONTSE BARTOMEUS

    casi 8 años

    Quan i on puc trobar el vostre disc ?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies