❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Rosa és Morta

Un vespre, la Rosa mor. Els serveis funeraris no venen i la seva família es veu obligada a conviure amb el cadàver de la difunta matriarca. /// Llargmetratge de ficció que conforma el treball final de grau de deu estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

La Rosa és Morta

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
122
Aportaciones
4.485€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

T'expliquem DE QUÈ VA la peli!

La Rosa és la matriarca de la família Forta. Diuen que és un os dur de rosegar, una dona amb qui pots estar parlant moltes hores i de qui pots rebre els millors consells del món, però que alhora et pot fer callar amb tan sols una mirada. També diuen que ha educat els seus fills amb gran afició i mà dura, i que per això deuen haver sortit ben preparats per la vida, heretant el millor d'ella: responsabilitat, triomf i seguretat; una peculiaritat per cada un dels seus fills: en Carles, l'Anna i en Marcel. Però tant que diuen i diuen... és així?

La Rosa és Morta explica la història d'aquesta família a partir del moment en què la Rosa acaba de morir i la funerària no la vol venir a buscar. A partir d'aquí la família es veurà obligada a conviure amb el cos de la Rosa fins que solucionin el problema. Això provocarà enfrontaments entre els membres de la família, els quals, a la vegada, tenen les seves pròpies preocupacions.

Els ACTORS que tenim CONFIRMATS de moment!

------ VICTÒRIA CAMPS serà BLANCA ----- ANDREU RIFÉ serà CARLES FORTA --

-- ANDREA RETTER serà ANNA FORTA -- VÍCTOR REBULL serà MARCEL FORTA -

-- BERTA PEÑARROCHA serà MARIA --- JORDI ARMENGOL serà ENRIC FORTA --

I quin és l'ORIGEN d'aquesta idea?

La Rosa és Morta sorgeix a la Universitat Pompeu Fabra l'any 2014, com a Treball de Final de Grau de l'itinerari de Guió de tres joves estudiants -en David, la Chantal i la Marta- del grau en Comunicació Audiovisual, i l'any 2015 es transforma en una sinergia entre l'esmentat grup de guió i un Treball Final de Grau de l'itinerari de Direcció i Realització de deu estudiants, és a dir, nosaltres.

Juny 2015. Primera trobada entre els guionistes originals i el grup inicial.

Des d'un inici, volíem mantenir una relació molt estreta guionistes-realitzadors, en què els primers fessin l'adaptació del guió a les nostres possibilitats de producció, però ens vam adonar que valia la pena fer una reescriptura total del guió. Així doncs, vàrem decidir que en David, la Chantal i la Marta passessin a ser els guionistes originals i vàrem crear un departament de guió dins del grup, constituït per en Dani, en Pep i la Tània. Ara, tot i la distància a nivell de treball, segueix el contacte entre els guionistes originals i l'equip de realitzadors.

Aquest nou guió ha patit forces variacions respecte l'original. Hi ha hagut reducció de personatges i de trames; algun canvi temporal i espacial, i transformacions d'alguns conflictes. No obstant això, s'ha mantingut la naturalesa que hi havia des de l'inici, allò que ens va atreure del projecte, la seva essència.

Abans de posar la pasta, deus voler saber QUI SOM...

Tot i que en un principi érem només quatre estudiants confirmats pel projecte, poc a poc ens hem anat sumant fins arribar a ser un equip de 10 persones. Cadascú especialitzat en un camp, estem ara en procés de produir la que serà la nostra primera pel·lícula professional. Aquests som nosaltres:

DEPARTAMENT DE DIRECCIÓ
Daniel Giménez - Pep Molina - Tània Ribas - Albert Rella

DEPARTAMENT DE PRODUCCIÓ

Anna Tabernero - Adrián Calzón - Núria Muñoz

DEPARTAMENT DE FOTOGRAFIA I ART

Clara Carpintero - Eloi Teixidó - Albert Trepat

i qui ens AJUDA...

Comptem amb la col·laboració de cineastes en actiu com la Mar Coll, en Jonás Trueba i en Javier Rebollo, que tutoritzen el projecte seguint la seva evolució des de la pre-producció fins a la post-producció, i als quals voldríem agrair el seu interès. Creiem en el diàleg entre els professionals del sector i els joves talents emergents com una forma de creixement no només personal sinó també encarat al món laboral. 


Aquest primer contacte amb el món professional és possible gràcies, també, a professors especialitzats en la matèria com el nostre tutor Gonzalo De Lucas i l’Aitor Martos, que hi col·laboren activament des de la Universitat Pompeu Fabra, on neix el nostre projecte, fruit de la sinergia amb una promoció anterior d’estudiants de cinema de la casa. 


A més a més, comptarem amb l’ajuda de companys i amics que ens donen i ens donaran un cop de mà, tant en la fase de pre-producció, com durant el rodatge i la post-producció. Aprofitem per agrair-los també la seva col·laboració.

i ON ANIRAN a parar ELS TEUS DINERS...

Les vostres aportacions aniran destinades a cobrir el següent:

  • Material de so.

  • Material d'il·luminació.

  • Escenografia.

  • Transports i dietes.

  • Maquinària pel rodatge.

  • Despeses de post-producció.

  • Despeses de distribució.

  • Recompenses.

  • Despeses generals.

Saps qui som i què fem, però QUAN HO FAREM?

  • De moment, estem en fase de pre-producció.

  • El rodatge serà el mes d'abril de 2016.

  • La post-producció es farà els mesos de maig, juny i juliol de 2016.

  • A partir de l'agost de 2016:
    Es presentarà el llargmetratge a festivals nacionals
    i s'entregaran les recompenses. (Se'n farà entrega el dia de l'estrena, però si no hi pots assistir te les farem arribar a casa)

I ara... Passa't per les nostres XARXES SOCIALS!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies