❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

P3

Tercera edició del Perspectives. L'anuari del pensament i l'anàlisi crítica per a l'acció dels moviments socials. Amb els peus a terra i la mirada enlaire!

Espai Fàbrica

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
205
Aportaciones
5.465€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

AMB LA MIRADA ENLAIRE

Així ens hem quedat. Però amb uns peus a terra ben ferms: els de quasi 200 mecenes que ho han fet possible.

Ja tenim Perspectives!

Gràcies a totes!


Qui som, d'on venim

Des del 2013, Perspectives és un espai de pensament i anàlisi des de i per als moviments socials, al servei d'aquells que aspiren a l'emancipació: de peus a terra i amb la mirada posada enlaire.

Ja des de l'inici, Pers­pec­tives té la voluntat generar espai de debat i anàlisi des de i per als moviments socials. Perquè cal que ens reapropiem de les eines, i que tornem al carrer l'anàlisi crítica per a l'acció.

Des d'aleshores, hem treballat per consolidar el projecte, per dins i per fora. Malgrat els moments d'incertesa per a suportar el projecte que genera el voluntarisme, seguim treballant per a millorar-lo conscients de la necessitat de reflexió que necessitem, més encara en moments com l'actual. Es per això que des d'ara, comencem a treballar per a convertir el Perspectives en un projecte de subscripció anual, que garanteixi de forma clara la seva proposta, i que ens permeti treballar a més llarg termini. Aquests canvis aniran acompanyats d'un canvi global a l'EspaiFàbrica.

Perquè ens cal reflexió, però també defi­nició, iden­ti­fi­cació i construcció d’alternatives als reptes a què caldrà donar resposta, ens cal un Perspectives més fort.

Què trobareu al P3?

Recompenses

Hi ha recompenses per a tots els gustos! Recorda que ens pots avisar si trobes a faltar la recompensa que millor t'escau!

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions fetes ens permetran costejar la producció del llibre, pre­vista per al mes de febrer de 2016 seguint els principis de l'ecoedició. La repro­ducció dels articles en el llibre es farà sota Llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada o cc-by-nc-sa.

Despeses d'impremta ........................................................... 2.500,00 €

Despeses correcció............................................................... 1.000,00 €

Despeses de gestió i comissions............................................ 500,00 €

Despeses en recompenses .................................................. 1.000,00 €

Total ......................................................................................... 5.000,00 €

Sobre les recompenses

Per celebrar amb vosaltres aquests primers 3 Perspectives, i enfilar el nou canvi que estem mirant de construir entre totes, estem dissenyant per vosaltres un cartell amb serigrafia i seriat. A mida que vagi avançant el Verkami, us anirem donant detalls del procés de producció (artesanal) des del bloc.

Com veureu, hem inclòs a les recompenses un parell de propostes relacionades amb les subscripcions. Com us hem comentat, estem endegant paral·lelament un procés de redefinició que inclourà aquesta modalitat, no deixeu de fer-hi un cop d'ull i ajudar-nos a consolidar el pas que volem fer! No deixeu de comentar-nos si trobeu a faltar alguna fòrmula en la que no havíem pensat, si voleu més d'un exemplar, o teniu alguna demanda concreta!

Calendari previst

En aquests moments ja comptem amb tota la part d’edició i correcció realitzada i entrem en plena fase de maquetació i pre-producció. La impressió està prevista per al mes gener-febrer, inclòs l'enviament als mecenes.

La nostra intenció és poder fer la presentació del P3 tan bon punt haguem finalitzat el procés de micromecenatge.

Gràcies per fer-ho possible!

+ Info

Facebook
Twitter
Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Espai Fàbrica

    Espai Fàbrica
    Autor/a

    8 años

    Hola Albert!

    Gràcies per la teva aportació! Ja hi podeu comptar, repasseu de nou les subscripcions que segur que en trobareu una que us agradarà!

  • Albert (La Sirga)

    Albert (La Sirga)

    8 años

    Bones! Nosaltres com a llibreria ens agradaria fer una aportació i poder demanar diferents exemplars per a la llibreria. Seria possible? Moltes gràcies!

  • Espai Fàbrica

    Espai Fàbrica
    Autor/a

    8 años

    Hola Albert!

    Gràcies per la pensada, ho afegim a les recompenses...

    I aviat més informació sobre el regal :)

  • Albert

    Albert

    8 años

    Heu pensat en l'opció "Subscripció" (P3 + P4) + regal? :)

#06 / Ja tenim data de presentació!

Després d'unes setmanes de feina dura, per fi ja veiem la llum! El Perpsectives 3 està entrant a impremta, gràcies a tu!

Però a banda de fer-lo possible, et volem convidar a celebrar-ho amb nosaltres.

Ho farem el proper 16 d'abril a Can Batlló. Un dia i un horari el màxim d'obert possible, perquè ens puguem conèixer, retrobar, i compartir les màximes persones possibles.

No us perdeu aquest vermut fabriquero!

Ben aviat, més info!

EspaiFàbrica

#05 / Darreres hores!

Queden menys de 14 hores per tancar el projecte al Verkami.

Menys d'un dia per assolir el nostre objectiu!

Volem agrair-vos a totes, especialment a les que heu difós i col·laborat, que ens hagueu ajudat a fer-ho possible.

Ben aviat tindreu notícies noves. Ja tenim el cartell quasi enllestit, i el llibre apunt d'entrar a impremta.

Amb uns peus a terra ferms, els de quasi 200 persones, seguim amb la mirada enlaire, i un somriure immens.

Fins aviat!

#04 / Tenim Perspectives!

Gràcies a tu, i quasi 200 mecenes més, ja tenim Perspectives!

Intensifiquem la feina final, i ja tanquem el procés de revisió i maquetació. Anem a impremta! Això s'acosta!

També estem ja imaginant una primera presentació ben aviat a Barcelona, on algunes de vosaltres podreu recollir de primera mà la recompensa, i gaudir d'un bon debat.

Mentrestant seguirem en el disseny del cartell (recordeu que encara podeu participar en la votació aquí. Seguirem informant.

Gràcies a totes per compartir un cop més el somni. Però gràcies a totes sobretot, i per avançat, per debatre, construir i conversar al voltant de l'emancipació.

Tenim Perspectives!

#03 / I després de l'equador...

Bon diumenge!

com ja va sent costum, tornem a ser aquí amb noves notícies i amb moltes ganes d'aconseguir els nostres objectius.

Ja us vàrem avançar que estàvem en ple procés creatiu del regal que us volem fer arribar, un cartell fet amb serigrafia d'aquells per emmarcar!

En aquest procés també estem decidint, creant i imaginant, però sempre ens queden alguns dubtes, així que seguim comptant amb vosaltres. Us presentem aquí dos dels camins possibles que estem explorant.

A

B

Viure vol dir prendre partit, així que ja sabeu!

Seguim, seguirem...

Fins ben aviat!

#02 / Equador de la campanya!

Bon vespre a totes!

Gràcies a totes vosaltres ja estem a l'Equador...de la campanya, i també de l'objectiu que ens hem marcat!

Però encara queda camí per córrer. De moment ja estem pensant i definint les vostres recompenses: el llibre ja va prenent forma i els regals també!

I és que EspaiFàbrica va sumant sòcies pel camí. Els nostres companys de 131.gd estan en plena feina creativa per a poder-vos apropar el projecte a casa. Hem decidit fer-ho amb uns cartells serigrafiats de 50x70 cm que us agradaran.

I com sempre, treballem i col·laborem amb projectes amb sentit, compromesos amb el territori i les seves persones. Si imprimim el Perspectives amb El Tinter, seguint els principis de l'ecoedició, el cartell no podia ser menys. Hem decidit doncs treballar amb les companyes de Nus Creacions.

Us convidem a passejar-vos i a imaginar com serà la proposta final...ben aviat compartirem amb vosaltres el procés de disseny i producció.

leer más

#01 / Arrenquem!

Bon vespre a totes!

Estem molt contentes d'aquestes primeres hores de Verkami, estem a punt d'assolir el 10%! Gràcies!

Durant el dia d'avui també hem rebut alguns suggeriments que hem incorporat ràpidament... I és que sou tant atentes :D

Per això veureu que hem afegit diverses recompenses extres, per aquelles que voleu fer una aportació solidària (la trobareu de 20, de 30 de 40 i de 50 euros) i una nova recompensa en què premiem els nostres primers futurs subscriptors.

Ben aviat més notícies, i sobretot, més entusiasme de tot el que estem tirant endavant!

Salut i fins demà!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies