❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Baixada del Pajaritu

XI Edició de la Baixada d'Andròmines Disfressades el matí del Carnaval de Tarragona. NOVETATS: La Botifarrada "Pajarraca"&Vermut a les 10h a la Plaça del Rei. La Baixada d'Accionistes a les 11h, la Paellada a la Plaça a les 13h amb l'entrega de Premis del Jurat. La 1ª Baixada de Llits Disfressats.

Colla Pajaritu

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
74
Aportaciones
1.575€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què és

La Baixada del Pajaritu és una baixada i pujada d’andròmines, organitzada en 7 edicions per l'Associació Cultural Colla Pajaritu i en les últimes 3 edicions per la Pipel Entertainment.

La propera edició serà organitzada un altre cop per la Colla Pajaritu, el dia 6 de Febrer de 2016 a la Plaça del Rei de Tarragona.

En La Baixada els carretons i els participants van disfressats, i han de ser de construcció pròpia, dinamitzant la participació ciutadana i on es barreja la disbauxa amb la sàtira del poble que caracteritzen els Carnestoltes.

La Baixada es realitza des de l'any 2006 pels carrers de la Part Alta de Tarragona, el matí de Dissabte la Rua del Carnaval de la ciutat.

Tot i que ja és un esdeveniment popular consolidat que recupera i renova un joc antic (cursa de carretons), enguany el projecte està en la corda fluixa per falta de finançament imprescindible per garantir la seguretat dels assistents/ participants/ organitzadors i el bon funcionament de l'activitat.

Per això s'ha engegat la campanya de micromecenatge que garantirà la propera edició de La Baixada del Pajaritu, i que gràcies a les vostres aportacions la XI edició s'assolirà amb èxit, qualitat i gran varietat de novetats.

Qui som

Enguany torna a organitzar l'activitat la Colla Pajaritu, en complicitat amb: Laboratori Visual, el col·lectiu La iMAGInada, Ball de Serrallonga, Club del Vinil Tarragona, Casal Sageta de Foc, Esplai Sant Fructuós, Paelles Al Gra, paradeta ecològica I un Rave, Vermut Miró i molts establiments de la zona, la Via T i Tarragona Turisme que col·laboren amb els Premis.

Gràcies a tu

Les aportacions es destinen a pagar l'Assegurança i la Responsabilitat Civil, l'ambulància, la seguretat, el merchandasing i els trofeus, entre d'altres.

El Jurat Gamberro juntament amb l'artista dels trofeus (Amadeu Anguera) i la periodista i dinamitzadora Helle Kettner, que ens farà d'Speacker, repartiràn (sorteig) el dia de La Baixada del Pajaritu i entre tots els mecenes Premis.

Calendari

El 6 de Febrer es realitza la baixada, aquell matí a la barra de la plaça del Rei s'han de recollir els tiquets dels mecenes corresponents a La Botifarrada Pajarraca i de La Paellada. La Botifarrada&Vermut són a les 10h a la plaça del Rei.

A les 11h comencen la Baixada d'Accionistes, tot seguit Baixades&Pujades dels carretons fins les 13hores. A partir d'aquesta hora comença la Paellada per 250 persones, a la plaça del Rei.

A les 13:30h l'entrega de Premis per part del Jurat gamberro, que el formen: Agnès Llorens, Amadeu Anguera, Ferran Groove, Pau de Banyoles i la Violeta Bofarull.

Les samarretes, els cartells i altres premis s'entregaran en una carpa especial que funcionarà de punt de recollida de les recompenses, i que es situarà a la mateixa plaça en un punt visiblei indicat.

Inscripcions i Bases

Per participar en la cursa cal omplir un formulari i acceptar les Bases de la Baixada, especificades darrere el full d’inscripció.

Aquests fulls estaran disponibles via web a:

http://www.visual-lab.info/

www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/carnaval

O bé trobar-les en paper a:

Antiga Audiència de Tarragona (Plaça El Pallol).

Botiga El Lloro: C/Governador González, 18 Tarragona.

Un cop complimentat el document, s’haurà d’enviar per correu electrònic [email protected]

O bé ENTREGAR-LO A L’ANTIGA AUDIÈNCIA o a EL LLORO, teniu de temps fins el dia 4 de Febrer.

Per els que no sigueu a temps...fins hi tot podeu venir a apuntar-vos a la plaça del Rei, de 9:30 a 10:30 del matí del 6 de Febrer de 2016.

La participació de la cursa suposa 10 € per carretó si és de menys de 10 components. Si supera aquest nombre la inscripció val 20 € en total.

Els guanys aniran destinats a pagar part de l'Assegurança.

+ Info

facebook.com/Colla-Pajaritu

facebook dels Fans de la baixada del pajaritu

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / OBJECTIU PAJARITU ACONSEGUIT :)

Felicitats a tots i totes per l'objectiu assolit, us volem agrair sincerament tot el suport rebut per part vostra.

Us volem informar que per recollir les recompenses habilitarem una carpa KM 0 a la plaça del Rei per tal que pugueu passar a recollir les vostres recompenses. La carpa Pajaritu KM 0 estarà a la vostra disposició de les 9:00 fins les 15:00 del mateix dia de la Baixada, 6 de Febrer de 2016.

Moltes gràcies,

Colla Pajaritu

#03 / 15 % de descompte a MercaModa i Indústria de La Goma

Molt bon dia a tots i totes. Hem aconseguit que MercaModa i La Indústria de La Goma faguin un 15 % de descompte als participants i mecenes de La Baixada del Pajaritu d'aquest any 2016.

També dir-vos que ja podeu trobar el Full d'Inscripció en vàries opcions:

1_ Als links:

http://www.visual-lab.info/

www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/carnaval

2_ Recollir-les en paper a:

Antiga Audiència de Tarragona (Plaça El Pallol).

Botiga El Lloro: C/Governador González, 18 Tarragona.

En tots dos casos s'han d'entregar abans del dia de la baixada l'Antiga Audiència o a El Lloro.

Moltes gràcies per fer possible La Baixada.

Atentament,

Jordi Llort-Figuerola

#01 / Samarretes del Pajaritu

Primerament; agraïr la vostra aportació a la Baixada del Pajaritu.

Seguidament volem informar-vos sobre el tema de les Samarretes: farem dues samarretes diferents; la de 20 € i la de 10 €. Ja tenim fetes les recompenses, i obviament la samarreta serà diferent, amb un marcatge més personalitzat. Ara per ara us mostrem la de 10 €. Acompanyem la imatge amb la Bossa:

Moltes gràcies per col·laborar, ens veiem el 6 de febrer ;)

Atentament,

Jordi Llort

President Colla Pajaritu

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies