❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Maria Betriu 'Jazz en català vol.2'

Vull fer un nou disc de jazz i bossanova en català. Comptarà amb la col·laboració de grans músics. M'ajudes?

Maria Betriu Pi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
53
Aportaciones
2.107€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Vull fer realitat un nou somni, un nou disc de jazz i bossanova en català. Aquest disc inclourà un repertori d'estàndards d'aquests estils adaptats al català i fins i tot algun tema d'un compositor de casa nostra.

Aquest disc serà la continuació de l'experiència que vam començar fa més d'un any i ens va portar a fer realitat el disc 'Maria Betriu canta estàndards en català (Temps Record 2015)'. Aquell cop també vam fer una campanya de micromecenatge que va concloure exitosament.

En aquell disc vàrem tenir la col·laboració especial del trompetista Josep M. Farràs, ara, per a aquest disc, comptarem amb la col·laboració, com a solista en alguns temes, del trombonista nord-americà John Dubuclet, que ha estat el director de la Big Band Jazz Terrassa i al llarg de la seva carrera ha treballat amb formacions com The Duke Ellington Orchestra i artistes com Tito Puente, Celia Cruz, Bebo Valdés, Michel Camilo i Tete Montoliu entre molts d'altres.

Per aquest disc comptarem, com ja hem explicat, amb la col·laboració especial del trombonista nord-americà John Dubuclet. A més, comptarem amb Arnau Gil a la guitarra i arranjaments, Haizea Martiartu al saxo, Enric Carreras al piano, Ramon Grimalt al contrabaix i cal destacar la presència del baterista Adrià Font, un dels pioners del jazz a Catalunya.

Aquest disc és, doncs, un nou repte: per seguir amb el compromís de fer jazz en català i fer arribar la nostra música i creativitat.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions serviràn per finançar tot el procés de gravació, mescla, masterització i edició. Treballarem amb els mateixos professionals que l'anterior, així com amb un calendari similar. Farem les sessions de gravació a BucBonera Studios de Caldes de Montbui i l'edició, mescla i masterització amb Temps Record de Terrassa.

Sobre les recompenses

La principal recompensa que rebreu els mecenes serà el nou disc "Jazz en catlà vol.2" en format físic i/o digital (en funció de la vostra aportació), de fet, abans de que el disc surti al mercat en format físic, tots els mecenes ja podreu disfrutar de la versió en format digital. A més a més, els mecenes que hagueu escollit la recompensa, rebreu immediatament el disc anterior "Maria Betriu canta estàndards en català" en format digital. També us oferim un pack d'oferta limitada que inclou el nou disc i l'anterior; i també altres paquets de recompensa que inclouen els dos discos. A més a més també us oferirem invitacions al concert de presentació i una recompensa especial: una actuació privada en format de trio (veu, saxo i guitarra) o bé una actuació de durada reduïda a duet (veu i guitarra).

Calendari previst

Pel que fa al calendari: els primers mesos, entre desembre i febrer els dedicarem a acabar de sel·leccionar repertori, arranjar-lo i assajar. Al mes de febrer gravarem el disc en dues sessions. Març i abril els dedicarem a l'edició, masterització i disseny del disc. Esperem tenir-lo a les mans i enviar-lo als mecenes entre els mesos de maig i juny. I farem el concert de presentació a l'estiu. Els mecenes estareu informats en tot moment del procés i us podrem anar concretant el calendari a mesura que vagi avançant la feina.

El concert de presentació serà a la Nova Jazz Cava de Terrassa, un dels millors clubs de jazz del sud d'Europa. Serà una cita que no us podreu perdre.

Per poguer fer realitat aquest projecte necessito la vostra col·laboració. Estic convençuda que ho aconseguirem. Moltes gràcies pel vostre suport!

+ Info

Pàgina de Facebook
Perfil de Twitter
Campanya anterior

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#03 / 18 JUNY CONCERT DE PRESENTACIÓ DEL NOU DISC

Benvolguts mecenes! Ja us podem anunciar la data de presentació del nou disc 'JAZZ EN CATALÀ'. Serà el proper dissabte 18 juny a les 22:30 a la Nova Jazz Cava de Terrassa. A la web de JAZZ TERRASSA trobareu més informació.

També volem aprofitar per anunciar-vos que la setmana passada vam acabar la gravació del disc, enregistrat entre els estudis de BucBonera Records a Caldes de Montbui i de Temps Record a Terrassa. En aquests moments estem acabant de treballar en l'edició i el disseny del disc.

En els propers dies rebreu un formulari previ a rebre les recompenses corresponents.

Moltes gràcies!











#02 / CELEBREM AQUEST SANT JORDI AMB UNA DESCÀRREGA GRATUÏTA!

• • FELIÇ SANT JORDI • • DESCÀRREGA GRATUÏTA • •

Us desitjo una molt bona diada de Sant Jordi i, per celebrar-ho us oferim un tema inèdit en descarrega gratuïta. Es tracta d'una adaptació pròpia al català del Desafinado d'Antonio Carlos Jobim.

ENLLAÇ DE DESCÀRREGA: http://www.tempsrecord.cat/en/product/desafinat-maria/

En la gravació m'acompanyen Haizea Martiartu (saxo alt), Arnau Gil (guitarra i arranjament), Federico Mazzanti (piano), Ramon Grimalt (contrabaix) i Adrià Font (bateria). Aprofito per agraïr la feina de BucBonera Studios i Temps Record.

I també vull aprofitar per anunciar-vos que la setmana vinent gravarem el nou disc "JAZZ EN CATALÀ". I pels que encara no tingueu el disc 'Maria Betriu canta estàndards en català' tan sols recordar-vos que el podeu aconseguir a http://www.tempsrecord.cat/ca/album/maria-betriu-canta-estandards-en-catala

Moltes gràcies! Disfruteu de la diada i de la cançó!

#01 / UNES LÍNIES SOBRE MARIA BETRIU

Maria Betriu, nascuda a Terrassa, va començar la seva carrera musical dins del moviment de la nova cançó com a cantautora, composant el seu propi repertori i també interpretant cançons de George Moustaki i Brassens -entre d’altres- adaptades al català, acompanyant-se a la guitarra. En aquell moment va compartir escenaris amb artistes com Lluís Llach, Raimon, Joan Baptista Humet, Pau Riba i Sisa, entre d’altres.

Posteriorment es va dedicar a la música de ball formant part d’orquestres com La Principal de Girona, Atlàntida i Janio Marti que la van dur a actuar per escenaris europeus (Estrasburg, Ginebra, Munic...). Més tard es va incorporar al grup Marfil (posteriorment Ivory), amb el que va aconseguir grans èxits discogràfics nacionals i internacionals com 'Las canciones de tu vida', 'A Roberto y Julio', 'Después de los 60 los 70', 'Abba & Stevie' i 'Ivory contigo' amb els segells Belter i Horus.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies