❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ELEFANTS - Nou disc del cantautor badaloní Martí Ruiz

El cantautor badaloní Martí Ruiz busca mecenes per fer possible el seu darrer treball en solitari "Elefants".

Martí Ruiz Andújar

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
32
Aportaciones
1.080€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La màgia de fer realitat els meus somnis.

Suposo que si esteu llegint això, vol dir que no us he deixat indiferents. Si és així, comencem molt i molt bé.

Us presento "Elefants". Sens dubte, aquest disc és ni més ni menys que el millor maldecap que se m'ha presentat mai. Es tracta d'un treball que actualment estic enregistrant a l'estudi "El Desvan de los Goonies de l'Hospitalet del Llobregat, amb un munt d'artistassos que molt amablement s'han ofert per acompanyar-me en aquest gran viatge.

Aquest és el meu primer treball en solitari de llarga durada, i com a tal li estic dedicant tot el temps i cura que es mereix. No obstant, necessito part de la vostra ajuda per poder acabar aquest somni que de mica en mica es va fent realitat.

És per això que he optat per fer aquest Verkami. Als que em seguiu i em coneixeu, als que dia a dia em descobriu, i als que malauradament encara no ho heu fet, us vull demanar ajuda. Hi ha recompenses de tota mena, aportacions força variades, i us ben juro que valdrà la pena.

Així doncs família, espero poder comptar amb vosaltres i que de mica en mica m'ajudeu a aconseguir aquesta fita que, per mi, serà històrica.

A què destinaràs els nostres donatius? Us preguntareu.

Doncs bé, afortunadament puc dir que part de l'estudi de gravació m'ha sortit a cost "0", fruit del primer premi del concurs de música "Falstaff". A partir d'aquí si que hi ha una despesa important a l'hora d'acabar d'enregistrar el disc, dur a fi les maquetes físiques (les quals moltes d'elles acabaran a les vostres mans), i pagar a figures tan importants com la d'un fotògraf, un dissenyador, etc.

I com se'ns recompensa la nostra aportació?

A l'apartat de recompenses hi trobareu un seguit de packs que equivalen als diferents donatius possibles. Podeu ser recompensats tant amb un disc dedicat i signat per mi, com amb un concert privat a casa vostra.

En cas que es superés l'objectiu marcat, invertiria els diners en promoció musical, per exemple en el desenvolupament de videoclips.

Calendari aproximat.

Malauradament lo bo es fa esperar. En principi "Elefants" sortirà a la llum el mes d'abril de 2016, coincidint amb l'arribada de la calor.

M'encantaria poder-ho fer abans, però s'ha d'acurar fins al més petit dels detalls.

+ Info:

Facebook
Youtube
E-mail

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • ELEFANT

    ELEFANT

    más de 8 años

    MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMUUUUUUUUUUU

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies