Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

CANTS DE BALENA, primer disc de L'Home Brut

'Cants de Balena' és el primer disc d'estudi de 'L'Home Brut',un projecte construït amb esforç i molta il·lusió durant aquest últim any. Ara necessitem la vostra ajuda per a donar-li l'última espenta i aconseguir que les 11 cançons de 'Cants de Balena' puguen eixir a la superficie.

L'Home Brut

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
90
Mecenas
2.061€
De 1.800€
Aporta al proyecto

L'Home Brut som Alexandre (bateria), Lolo (guitarra), Xavi (guitarra) i Eneas (baix i veus). Vam traure a la llum una maqueta a finals de 2014, aquesta ha sigut finalista a la X Edició dels Premis Ovidi (2015). El passat mes de novembre entrarem a Globo Estudio de la mà del productor Tono Hurtado i Àlex Martínez com a co-productor, per a enregistrar les onze cançons que formen 'Cants de Balena' . Aquest projecte de Verkami consisteix en el finançament del grup per tal de costejar una part de les despeses del que serà el nostre primer disc, així com les recompenses adients.

Destinació de les aportacions

Les aportacions econòmiques seran destinades a costejar part del disc, així com les despeses derivades de l'edició física ( Mésdemil ) i el merxandatge. Cal dir, que allò que demanem és només la part que ens cal per acabar de produïr el disc, donat que ja hem pogut finançar gran part d'aquest amb fons propis.

Sobre les recompenses

Una volta acabada la campanya, us enviarem un formulari on haureu de facilitar-nos la informació que necessitem per a entregar-vos les vostres recompenses. Podreu recollir-les en els diferents concerts que farem o, si per algun motiu no poguéreu, us les enviaríem a casa.

En el cas d'escollir 'Pack Orca' o 'Pack Balena Blava' que inclouen concert acústic i concert elèctric hauríeu de consultar les condicions/despeses al següent correu: lhomebrut@gmail.com

Calendari previst

El disc ja està enregistrat i actualment està sent mesclat a l'estudi. Quan acabe el verkami ja tindrem el disc fet. Al mes de febrer 'Cants de Balena' vorà la llum i tindrem les recompenses apunt per a vosaltres.

Ens podeu seguir a:

Facebook

Twitter

Bandcamp

Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

8€
12 mecenas

Pack Krill:

CD "Cants de Balena"

14€
0 mecenas

Pack Coral:

2 CDs "Cants de Balena"

15€
28 mecenas

Pack Cranc :

CD "Cants de Balena" + Samarreta (disseny a triar)

15€
0 mecenas

Pack Medusa

CD 'Cants de Balena' + Bossa de tela

20€
19 mecenas

Pack Polp:

CD "Cants de Balena" + Samarreta (disseny a triar) + Bossa de tela

20€
14 mecenas

Pack Tortuga:

CD "Cants de Balena" + 2 Samarretes (dissenys a triar)

27€
5 mecenas

Pack Manta:

2 CDs "Cants de Balena" + 2 Samarretes (dissenys a triar)

35€
10 mecenas

Pack Tauró:

2 CDs "Cants de Balena" + 2 Samarretes (dissenys a triar) + 2 Bosses de tela

200€
2 mecenas

Pack Orca :

CD "Cants de Balena" + Concert acústic

400€
0 mecenas

Pack Balena Blava:

CD "Cants de Balena" + Concert elèctric

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.