❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Red Pèrill i El Col·lectiu Biònic presenten: Un altre puto Verkami.

"Elegant, sexy, i nihilista". Així va definir Leonardo da Vinci "Enemics de l'anar fent", el pròxim disc de Red Pèrill i El Col·lectiu Biònic. És soul però no és revival. És funk, però també costumisme gal·làctic.

Red Pèrill

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
90
Aportaciones
1.790€
De 1.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Red Pèrill és l'alter-ego de Marc Mateu, compositor, pianista, i cantant igualadí que fins ara havia fet música en solitari o amb altres grups (Albatros, Bravadúnia), i que aquest 2015 ha decidit ajuntar-se amb El Col·lectiu Biònic, la banda/braç armat que l'acompanyarà a partir d'ara en les seves intrèpides aventures i que està format per:

Toni Vilaprinyó - Baix

Bernat Ruiz - Bateria
Àlex Almirall - saxofò i teclats

Carles Guilera - guitarra

Què voleu?

A partir d'ara passarem a escriure en primera persona, d'acord? Doncs mireu: per tal de finançar una part del nou disc que sortirà a principis de 2016, i si pot ser les còpies i alguns extres per als fans (no a les drogues) doncs hem fet el què fa tothom: Un Verkami. Financieu-nos un momentet, i després ja teniu els vostres debats interns tranquilament a casa.

Quin estil feu?

Fem "Nova Cansoul", una nova corrent inventada per nosaltres mateixos: una manera fàcil de no tenir rival ni "parangón". Com que era difícil definir-nos estilísticament i funki-soul galàctic sonava "demodé", vam ajuntar el concepte "Nova cançó" al "soul" de tota la vida i va quedar aixins.

Aquí podeu escoltar un petit avançament del disc:

Qui són els enemics de l'anar fent?

Ser un "enemic de l'anar fent" és 90% actitud.

A què destinarem les vostres aportacions:

A acabar de pagar l'enregistrament i mescla, i les còpies del disc. El mastering ja està pagat, i una part de la gravació també. Però sempre hi ha llocs on invertir: Samarretes, videoclips, coristes, etc. No patiu per això! En realitat és com una compra anticipada de coses, però en GUAI.

Sobre les recompenses:

Són brutals, si o no?

Calendari previst

Esperem entregar les recompenses entre gener i febrer de 2016, ja sigui en algun concert o bé en els següents punts de recollida.

Igualada:

-Hot Blues

-Posa'l Disc.

Barcelona:

-Industrial del Poble Sec C/Manso 22.
(Recollir preferentment durant la celebració de les Soul Nights, la nit de covers mensual organitzada per Red Pèrill cada primer dijous de mes)

Els CD que no es puguin donar en mà seran enviats per correu, amb els gastos d'enviament gratuïts.

+ Info

Facebook
Tuiter
Bandcamp - per escoltar el primer disc
Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Portada

Ja tenim portada i aviat publicarem un single per fer-vos l'espera més amena.

Gràcies a tots pel suport i a principis de febrer començareu a rebre les vostres recompenses!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies