❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gravació de la primera maqueta del Conjunt Atria

El Conjunt Atria impulsa la gravació de la seva maqueta! Aquest projecte vol ser un agraïment a tots aquells que ens demaneu poder escoltar-nos pels altaveus de casa després dels concerts, però també vol ser un pas endavant d'Atria per tal de seguir compartint amb més i més gent la nostra passió.

Conjunt Atria

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
48
Aportaciones
1.835€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUART OBJECTIU TAMBÉ SUPERAT!!!

Moltes gràcies per la confiança altre cop, ara ja és segur que aquesta maqueta veurà la llum! I no només això, amb tots els suports rebuts hem pogut ampliar la sessió de gravació, tindrem un equip de vídeo d'alta definició, invertirem en la post-producció dels arxius de vídeo i disposarem d'un dissenyador gràfic per a la caràtula i el llibret de la maqueta. Presentarem un producte a l'alçada de la vostra confiança! A més, podrem organitzar dos concerts de presentació. Un serà a Barcelona i l'altre, a Reus. Tan aviat com sabem les dates us n'informarem!

Si arribem als 1500€ (aconseguit): Organització d'un segon concert de presentació en una altra localitat en funció de la procedència dels nostres mecenes.

Si arribem als 1250€ (aconseguit): Gravació i post-producció del vídeo en alta qualitat del making-of així com de vàries pistes de la maqueta.

Si arribem als 1000€ (aconseguit): Disseny i edició professionals de la portada i el llibret de la maqueta. Inclourem la descripció del projecte, una petita explicació de les obres, fotografies de la sessió de gravació, així com els noms dels mecenes i la nota d'agraïment.


Des de la seva creació, amb el Conjunt Atria hem perseguit sempre apropar la música a la gent. En el nostre cas la música antiga, ja que és la passió que tots els músics del grup tenim en comú.

I com ho fem? Des de la primera actuació amb Atria, hem volgut trencar la idea convencional, sacralitzada, de concert. No només és que no vestim tots de negre, sinó que la posada en escena en general persegueix en tot moment la proximitat amb el públic així com la seva implicació.

Per això la immensa majoria dels concerts realitzats han estat gratuïts i oberts a tothom. A més, sempre han estat vertebrats per les petites explicacions anecdòtiques i amenes per part dels propis músics sobre el repertori interpretat.

D'aquesta manera no només mostrem la vessant més humana del músic, sinó que a més fem una labor pedagògica amb el públic d'avui en dia, li donem eines, recursos i guies per poder escoltar la música amb diferents elements d'atenció.

Creiem que el contacte amb el públic és imprescindible, la complicitat que es crea és palpable des de l'escenari, així com també la perceptivitat dels oients. De fet, sense excepció, hem rebut agraïments per aquestes explicacions en tots i cada un dels concerts realitzats.

A què va destinada la vostra aportació?

Arribats a aquest punt, després de tres anys treballant amb la plantilla actual i deu anys de la formació, ens hem proposat d'expandir aquesta manera d'entendre la música i el concert.

És per això que hem impulsat la creació d'una maqueta fidel al nostre ADN que ens permeti plasmar el treball d'aquests anys per tal de compartir-lo amb el nostre públic més fidel, però també poder expandir els nostres horitzons i fer arribar la nostra passió més enllà del nostre cercle d'influència.

A més a més, pensem que per a aquest propòsit és important no desvincular la música del poder de la presència escènica, de la mateixa manera que ho fem en els nostres concerts. Per això complementarem la maqueta amb un o varis arxius de vídeo com podria ser un making-of de la sessió o un videoclip.

D'una banda es tracta de mostrar la nostra manera de fer música, i de l'altra, de presentar definitivament la nostra labor amb un producte de màxima qualitat.

Estem convençuts de la nostra filosofia però també som molt conscients de la importància d'una bona carta de presentació.

Amb aquesta campanya, gràcies al suport de tots vosaltres volem aconseguir els recursos necessaris per poder acomplir aquest nou repte de la millor manera possible i, així, assolir el nostre objectiu.

Què us oferim a canvi?

Per descomptat, tots aquells que feu possible aquest projecte rebreu una còpia d'aquesta maqueta, ja sigui en format CD o en format digital; així com també una nota d'agraïment en els nostres mitjans de difusió.

Tot i així, pensem que no hi ha recompensa millor que un concert en directe on podrem coneixe-us i agrair-vos personalment que hagueu apostat per nosaltres.

Un cop la maqueta estigui finalitzada anunciarem la convocatòria d'aquest concert d'agraïment, probablement de cara a l'estiu.

Quan durem a terme el projecte?

La sessió de gravació està programada per al 28 de desembre de 2015. La post-producció pot trigar més o menys 2 mesos, així que a finals de febrer o principis de març de 2016 la maqueta hauria d'estar a punt.

Vols seguir-nos o coneixe'ns més?

Pàgina de facebook
Pàgina web
Escolta'ns

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Conjunt Atria

    Conjunt Atria
    Autor/a

    8 años

    Hola Agustí, moltes gràcies pel teu interès en participar. El projecte de micromecenatge a través de verkami ha finalitzat, tot i així, com que del que es tracta és d'una compra per avançat de la nostra maqueta, només cal que ens diguis l'aportació que vols fer en funció de les recompenses i ja t'apuntem. Necessitarem, això sí, que ens diguis l'aportació que vols fer i la teva adreça de correu electrònic a [email protected].

    Moltes gràcies i seguim en contacte,

    Guillem

  • Agustí Rehues

    Agustí Rehues

    8 años

    M'agradaria participar-hi i sembla ser que per poques hores he fet tard. Ho tornareu a obrir?

#08 / Cada cop ho tenim més a prop!

En una visita llampec de tots els membres d'Atria a Barcelona aquests darrers dies, hem estat treballant en la post-producció de l'àudio i el vídeo amb el Sixto Càmara i el Xavi Gónzalez, respectivament.

Estem molt contents de com està anant tot i per descomptat us anirem informant del procés. Tot i així, ens guardarem alguna que altra sorpresa de cara a la presentació, no està de més una mica d'emoció!

En les properes setmanes ens posarem en contacte amb cadascú de vosaltres de cara a organitzar les recompenses i sobretot els concerts de presentació.

Una abraçada ben musical!!

#07 / Bon any i més cares del projecte (III)

Bon any 2016 a tothom! Ja queden molt poquets dies per tancar el projecte de micromecenatge i el suport obtingut ha superat de molt llarg les nostres expectatives, moltíssimes gràcies. Hem aconseguit fins i tot superar el quart objectiu que ens havíem marcat, ha estat un procés increïble i molt emocionant per tots nosaltres. Aquesta maqueta serà de tots vosaltres.

Seguim amb les presentacions! Avui us presentem la Júlia, flautista del Conjunt Atria, el Dani, fotògraf, i el magnífic espai en el que vam dur a terme la gravació.

Júlia Santos Ortiz, flauta

Va realitzar els seus estudis de flauta travessera al Conservatori Professional de Sabadell, al Conservatoire de Musique et Art Dramatique d’Orléans, a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), a la Escuela Superior de Música Reina Sofía i a l’Haute École… leer más

#06 / Us presentem les cares del projecte (Part II)

Seguim! Avui us presentem la Carla, la nostra violoncel·lista, l'Adrià, qui s'encarregarà del so durant la gravació, i el Guillem, violinista del Conjunt Atria:

Carla Rovirosa Guals, violoncel

Comença a estudiar violoncel a l’edat de 4 anys. Finalitza els estudis superiors al Conservatori del Liceu amb la professora Amparo Lacruz i actualment s’especialitza en violoncel barroc a la Schola Cantorum Basiliensis a Suïssa sota la tutela del violoncel·lista Christophe Coin i Petr Skalka. Centrada en el camp de la música antiga ha participat i tocat amb l'acadèmia de la Freiburger Barockorchester i amb la Cetra Barockorchester Basel, entre d'altres. A més a més, ha estat acceptada com a membre de l'Acadèmia Montis Regalis a Itàlia i al Scheme de l'Orquestra Age of Enlightenment a Londres per l'any 2016.

Adrià Martínez Cazorla, sonòleg i tècnic de so de la gravació

leer más

#05 / Us presentem les cares del projecte! (Part I)

Com us vam dir, ara que aquesta gravació serà una realitat gràcies a tots vosaltres, us anirem presentant totes les persones que participaran en aquest projecte.

Us parlarem una mica de cada un dels músics, però també d'aquells que ni veureu ni sentireu en la maqueta però que sense ells aquesta gravació no seria possible. Comencem!!!

Isabel Soteras Valenti, violí

Comença els seus estudis musicals a Barcelona. L’any 2009 accedeix a l’Escola Superior de Música de Catalunya, on estudia violí amb la professora Raquel Castro i violí barroc amb Pablo Valetti. Després de graduar-se, es trasllada a Holanda per continuar la seva formació amb la professora Sarah Kapustin i obté la titulació de màster dos anys més tard.
Actualment està realitzant un màster en Interpretació Històrica a la Hochschule für Musik und Tanz Köln, a Alemanya, sota la tutela del violinista Richard Gwilt.

Marc Sumsi Roig, clavicèmbal

leer más

#04 / Tercer objectiu aconseguit!

Moltes, moltes, moltes gràcies de nou. Tres vegades per cada un dels objectius que hem superat.

Entre tots ens heu invitat a fer créixer aquest projecte tal i com molts heu anat fent assistint una vegada i una altra als nostres concerts!

Ara que ens anem acostant a la meitat de la campanya de micromecenatge i que hem deixat enrere gran part de les fites que ens havíem marcat, començarem una roda de presentació en aquest blog de totes aquelles persones que participarem en aquesta gravació. Pensem que és important també per a tots vosaltres que pogueu posar cares i conèixer les històries darrere de cadascú que com vosaltres està implicat en aquesa gravació.

Aviat començarem amb les primeres entrades!

Per molta música a tots!!!

#03 / Segon Objectiu també superat!

Moltes gràcies a tots vosaltres per seguir sumant!

Amb la nova fita superada editarem la portada i el llibret a l'alçada de la vostra generositat, i amb el bon ritme que estem mantenint continuem amb energia per seguir planificant nous objectius al voltant d'aquesta maqueta que dia a dia té més suports!

Anem a pel tercer objectiu!

#02 / Segon Objectiu

Ja hem actualitzat la descripció del projecte amb el següent objectiu marcat!

Podeu comprovar-ho en la pàgina del projecte. Esperem poder seguir sumant col·laboradors per tal d'oferir al final un producte amb el millor resultat possible.

Una vegada més, moltes gràcies!

#01 / Objectiu aconseguit! Moltes gràcies!!

Han estat dos dies molt emocionants, veient com les aportacions no paraven d'arribar, sentint el vostre suport i confiança cega en el nostre projecte. Us volem agrair de tot cor aquesta implicació incondicional (i molt ràpida i efectiva! :D)!

Entre tots ho hem aconseguit, tindrem maqueta del Conjunt Atria!!

Tot i així, veure la vostra celeritat ens dóna confiança per ser ambiciosos, per apostar per un producte més complet encara, també per vosaltres. Seguidament publicarem el següent objectiu, així que no dubteu en seguir fent difusió del projecte!!!

Ens heu fet molt feliços, moltes gràcies per fer aquesta maqueta també vostra.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies