Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

2015: A Grateful Blues Odissey

Grateful Blues és una formació gironina que reivindica l’alegria i la festivitat del blues! Una formació per escoltar, ballar i disfrutar.

Grateful Blues

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
109
Mecenas
3.710€
De 3.600€
Aporta al proyecto

Grateful Blues som una formació gironina que reivindica l’alegria i la festivitat del blues!
Una formació per escoltar, ballar i disfrutar.
Presentem un repertori que beu a parts iguals del passat, present i futur del gènere. Amb unes sòlides arrels al delta del Mississippi i especialment als sons de Nova Orleans, els nostres temes també incorporen pinzellades de rock i soul.

La banda està composada per músics amb una llarga trajectòria que hem format part de formacions catalanes com Ja t'ho Diré, Toni Beiro, Kitsch, Sui generis, Astun Kiki o Zitzània, i de formacions irlandeses i americanes com Mary Stokes Band, Rob Strong Band, Amy LaVere o Richard Johnston and the Foothill Stompers. També hem col·laborat amb artistes dels dos costats de l'Atlàntic, des de Billy Boy Arnold, Angela Brown i Steepwater Band per un costat, a Dirty Club, Julio Lobos i La Banda del Yuyu per l'altre.

També hem participat al Festival Emergent de Girona, al Black Music Festival, al Festival de Blues d'Albatàrrec i a nombrosos locals del territori nacional.

Aquí podeu escoltar un parell de temes:

A què destinarem les vostres aportacions?

Necessitem finançament per treure el nostre primer disc com a banda amb temes propis. Tenim tots els temes enregistrats però ara hem de masteritzar-lo i treure'l a la llum!

Destinarem les vostres aportacions a finançar tot això!

Calendari previst

El febrer del 2016 tenim previst, gràcies a la vostra ajuda, tenir ja el disc a les nostres mans per a fer-ne la presentació!
Als voltants d'aquesta data també serà quan rebreu les vostres recompenses!

Amb cadascuna de les vostres aportacions rebreu regals molt especials!

+ Info

Facebook
Youtube
Wordpress
Twitter
Soundcloud

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

10€
7 mecenas

Una entrada al concert de presentació de Girona

15€
52 mecenas

CD Firmat

30€
12 mecenas

CD Firmat + Samarreta

40€
10 mecenas

CD Firmat + Samarreta + 1 entrada per al concert de presentació de Girona

50€
25 mecenas

CD Firmat + Samarreta + 2 Entrades per al concert de presentació de Girona

100€
1 mecenas

CD Firmat + Samarreta + 2 Entrades per al concert de presentació a Girona + Video inèdit de la grabació del CD al estudi.

250€
1 mecenas

CD Firmat + Samarreta + 2 Entrades per al concert de presentació a Girona+ Video inèdit de la grabació del CD al estudi + Concert a on vulguis de Grateful Blues Duo (a més de 100 km de Girona + despeses de desplaçament).

500€
1 mecenas

CD Firmat + Samarreta + 2 Entrades per al concert de presentació de Girona + Video inèdit de la grabació del CD al estudi + Concert a on vulguis de Grateful Blues al complert (a més de 100 km de Girona + despeses de desplaçament).

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.