❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

2015: A Grateful Blues Odissey

Grateful Blues és una formació gironina que reivindica l’alegria i la festivitat del blues! Una formació per escoltar, ballar i disfrutar.

Grateful Blues

A project of

Category

Created in

0
seconds
109
Patron
3.710€
From 3.600€
Contribute to the project

Grateful Blues som una formació gironina que reivindica l’alegria i la festivitat del blues!
Una formació per escoltar, ballar i disfrutar.
Presentem un repertori que beu a parts iguals del passat, present i futur del gènere. Amb unes sòlides arrels al delta del Mississippi i especialment als sons de Nova Orleans, els nostres temes també incorporen pinzellades de rock i soul.

La banda està composada per músics amb una llarga trajectòria que hem format part de formacions catalanes com Ja t'ho Diré, Toni Beiro, Kitsch, Sui generis, Astun Kiki o Zitzània, i de formacions irlandeses i americanes com Mary Stokes Band, Rob Strong Band, Amy LaVere o Richard Johnston and the Foothill Stompers. També hem col·laborat amb artistes dels dos costats de l'Atlàntic, des de Billy Boy Arnold, Angela Brown i Steepwater Band per un costat, a Dirty Club, Julio Lobos i La Banda del Yuyu per l'altre.

També hem participat al Festival Emergent de Girona, al Black Music Festival, al Festival de Blues d'Albatàrrec i a nombrosos locals del territori nacional.

Aquí podeu escoltar un parell de temes:

A què destinarem les vostres aportacions?

Necessitem finançament per treure el nostre primer disc com a banda amb temes propis. Tenim tots els temes enregistrats però ara hem de masteritzar-lo i treure'l a la llum!

Destinarem les vostres aportacions a finançar tot això!

Calendari previst

El febrer del 2016 tenim previst, gràcies a la vostra ajuda, tenir ja el disc a les nostres mans per a fer-ne la presentació!
Als voltants d'aquesta data també serà quan rebreu les vostres recompenses!

Amb cadascuna de les vostres aportacions rebreu regals molt especials!

+ Info

Facebook
Youtube
Wordpress
Twitter
Soundcloud

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
7 backers

Una entrada al concert de presentació de Girona

15€
52 backers

CD Firmat

30€
12 backers

CD Firmat + Samarreta

40€
10 backers

CD Firmat + Samarreta + 1 entrada per al concert de presentació de Girona

50€
25 backers

CD Firmat + Samarreta + 2 Entrades per al concert de presentació de Girona

100€
1 backer

CD Firmat + Samarreta + 2 Entrades per al concert de presentació a Girona + Video inèdit de la grabació del CD al estudi.

250€
1 backer

CD Firmat + Samarreta + 2 Entrades per al concert de presentació a Girona+ Video inèdit de la grabació del CD al estudi + Concert a on vulguis de Grateful Blues Duo (a més de 100 km de Girona + despeses de desplaçament).

500€
1 backer

CD Firmat + Samarreta + 2 Entrades per al concert de presentació de Girona + Video inèdit de la grabació del CD al estudi + Concert a on vulguis de Grateful Blues al complert (a més de 100 km de Girona + despeses de desplaçament).

Cookies help us to offer you the best experience. Settings