❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Magna Catalonia

Una novel·la sobre corrupció per carreteres secundàries, de Guerau X. Casol. Col·labora amb #verkami per tal de fer possible aquesta nova autoedició!

Guerau X. Casol

A project of

Category

Created in

0
seconds
44
Patron
1.358€
From 1.200€
Contribute to the project

Magna Catalonia

Una novel·la sobre corrupció per carreteres secundàries.

No en vareu tenir prou amb Incívica Barcelona? Us veu quedar amb ganes de saber què passava amb els seus protagonistes i amb la resta del principat?

Doncs ara torno amb una novel·la, Magna Catalonia, a través de les seves dues-centes pàgines descobrireu una trama de corrupció per carreteres secundàries! Quelcom que us farà reflexionar i us deixarà completament astorats i esmaperduts.

No us decebrà si cerqueu noves aventures i personatges! Quelcom força diferent a la literatura catalana de masses, únic i exclusiu per als meus lectors!

Tornarem a comptar amb l'ajuda de Descontrol Editorial pel que fa a l'edició i maquetació. I amb Joan Lalucat de cara a les tres il·lustracions interiors i la magnífica portada!

Sinopsi

En un país totalment colpejat per la crisi i enmig d'un procés sense fi cadascú sobreviu com pot. Els protagonistes de Magna Catalonia també, movent-se entre els baixos fons i la bellesa intrínseca de la Catalunya més rural, allunyada de la marca Barcelona que ho acapara tot. Aquests personatges faran servir tots els seus contactes i tota mena de tripijocs per tal d'assegurar la seva supervivència, i fins i tot cercaran alguna recompensa pels seus objectius poc honestos.
Gaudiu de la lectura!

"Era negra nit i aquell setembre era molt calorós, la carretera semblava una d’aquelles que surten a les pel·lícules de Mad Max, plena de sots, ratlles desdibuixades i il·luminació decadent, això sí, amb tots els senyals de trànsit ben posats, com es notava que l’empresa que els instal·lava era d’un reconegut empresari gironí amb força bons contactes als ajuntaments, la diputació provincial i a la Generalitat."

Recompenses

En aquesta ocasió he ampliat els tipus de recompenses per tal que tots tingueu possibilitats de col·laborar d'una manera o altra amb el projecte, si teniu qualsevol dubte el podem resoldre a través de verkami o al correu MagnaCatalonia@gmail.com (podem mirar de fer una recompensa adaptada a vosaltres).

Totes elles arribaran entre finals de febrer i inicis de març, recordeu que tindreu la novel·la en exclusiva abans de la seva estrena per #SantJordi2016 i podreu fer dentetes a amics i saludats!

Samarretes

Produïdes per Penedés Rekords, de bona qualitat i amb un disseny inspirat en la portada, podreu triar talla i diversos colors (vermell, negre, verd i blanc). Lluïu-la a gust per tota Catalunya i per tot el món (envieu fotos suit up!).
També tenim models per a noies!

Relat

Elaborat per l'autor, d'unes 10.000 paraules (50 pàgines més o menys) amb un tema i personatge proposat per tu. Serà exclusiu i mai es publicarà. La data d'entrega del relat serà desembre de 2016 o abans. S'entregarà en format digital (.PDF) i te'l podràs imprimir.

Presentació

A convenir format i dia (entrevista, presentació o lectura de relats), durada màxima dues hores. A realitzar durant el 2016.

Llibre: Unes dues-centes pàgines que us deixaran astorats i esmaperduts. No us ho perdeu. Amb tres il·lustracions interiors i acabats de qualitat.

Làmina

Portada en format panoràmic (una mica més llarg que un DIN A4) i paper de qualitat. Perfecte per emmarcar i presidir el teu saló.

Recordeu que els enviaments són per Catalunya excepte el lot "internacional" i lot "Gran Mecenes" al qual hi poden accedir tots aquells que visquin fora del país. El lot "bàsic" i "prologuista" permet enviaments només al municipi de Barcelona.

Les vostres aportacions serviran per fer realitat aquesta autoedició i per cobrir despeses de producció, promoció, il·lustració i correcció!

Èxit assolit!!!

Gràcies mecenes per les vostres aportacions!!! Ho hem aconseguit!!!

Seguiu-nos a les xarxes socials

Facebook Magna Catalonia
Twitter Magna Catalonia
Web Guerau X. Casol
Web Joan Lalucat
Web Descontrol Editorial

Gràcies per la vostra col·laboració,
Guerau X. Casol.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Guerau X. Casol

  Guerau X. Casol
  Author

  almost 4 years

  Sí, es trobarà en unes quantes llibreries a partir del 23 d'abril, ho anunciaré aviat, però un lloc més sempre serà benvingut.

 • Cristian

  Cristian

  almost 4 years

  Hola te interesa vender el libro en alguna tienda?

#04 / Enviament recompenses!

Disculpeu el retard, els enviaments s'havien de fer de cara a mitjan de març però per diversos problemes logístics ho hem hagut d'ajornar fins a principis d'abril. De totes maneres les recompenses arribaran entre aquesta setmana i la que ve, recordeu d'omplir els formularis per poder-vos fer els enviaments!!!

Gràcies pel vostre suport i per l'espera!!!

#03 / [Magna Catalonia] Estat del projecte.

Us envio aquest mail per fer-vos saber l'estat del projecte a dia d'avui:

 • Pel que fa el llibre ja està llest per ser imprès.
 • Les samarretes i altres recompenses ja estan llestes (exceptes el relats que trigaran una mica més).

Recordeu d'omplir els formularis, aquesta setmana els tancaré per tal de poder realitzar els enviaments a mitjan de març.

Tindreu Magna Catalonia en exclusiva abans de la seva estrena el dia de Sant Jordi 2016 a llibreries i paradetes!!!

Gràcies per la vostra col·laboració i per fer confiança en aquest petit gran projecte!

Guerau X. Casol.

#02 / Felicitats mecenes! Ho heu aconseguit!!!

Us veu proposar ajudar un projecte literari en temps difícils on els llibres no se'ls llegeix gairebé ningú i on costa molt que la gent els hi tingui l'estima que mereixen. Les societats lliures i plurals requereixen posar la cultura al centre del debat sense perdre de vista els qui produeixen nou coneixement.

Espero que gaudiu Magna Catalonia com si fos una petita part de vosaltres, sé que us serà de profit i si aconsegueixo fer-vos reflexionar sobre el petit món que ens envolta, el microcosmos català, jo ja em donaré per satisfet.

Recordeu que anireu rebent les recompenses durant el març, em posaré en contacte amb vosaltres per saber les vostres adreces!

Altre cop gràcies i mil gràcies!!!

Entre tots, tot.
Guerau X. Casol

#01 / Bon Nadal mecenes!!!

Aprofito aquestes dates per mostrar-vos el meu agraïment per participar en aquest verkami i col·laborar amb l'autoedició de Magna Catalonia.

La recaptació de fons està anant molt bé i espero que aviat arribem al 50 per cent de l'objectiu, encara queden 31 dies per finalitzar!!!

Us animo a parlar-ne amb tothom qui conegueu que li pugui interessar el projecte, recordeu que si teniu qualsevol dubte o suggeriment relacionat amb el verkami m'ho podeu fer saber!

Bon Nadal, i millor any nou! Magna Catalonia i Guerau X. Casol us desitgen bones festes! :)

2€
1 backer

Lot "Voluntari"

Aportació lliure, gratitud eterna de l'autor.

4€
4 backers

Lot "Digital"

Codi de descarrega del llibre en format digital (.PDF, .EPUB o .MOBI) a través de Lektu.com.

8€
3 backers

Lot "estrena"

Llibre sense firmar.

A recollir el dia de #SantJordi2016 a la parada de Descontrol Editorial a la Rambla presentant un codi que us farem arribar.

12€
2 backers

Lot "Bàsic"

Llibre firmat per l'autor.

Enviament a domicili (només municipi de Barcelona)

15€
3 backers

Lot "Prologuista":

Magna Catalonia firmat més Antes picante que pan seco d'Ibai Sans Urbieta, el prologuista.

Enviament a domicili a la ciutat de Barcelona.

18€
9 backers

Lot "Magna Catalonia"

Llibre dedicat i firmat per l'autor

Enviament a domicili (Catalunya)

25€
6 backers

Lot "Belles Arts"

Llibre dedicat i firmat per l'autor
+ Làmina de la portada firmada per Joan Lalucat

Enviament a domicili (Catalunya)

25€
3 backers

Lot "Incívica Catalonia"

Llibre dedicat i firmat per l'autor
+ Llibre de relats "Incívica Barcelona" del mateix autor.

Enviament a domicili (Catalunya)

25€
10 left (of 10)

Lot "Internacional"

Llibre dedicat i firmat per l'autor

Enviament a domicili (Internacional)

30€
16 left (of 20)

Lot "Suit Up"

Llibre dedicat i firmat per l'autor
+ Samarreta

Enviament a domicili (Catalunya)

32€
0 backers

Lot "Duo"

2 llibres dedicats (a qui tu vulguis) i firmats per l'autor

Enviament a domicili (Catalunya)

45€
2 backers

Lot "Trio"

3 llibres dedicats (a qui tu vulguis) i firmats per l'autor

Enviament a domicili (Catalunya)

50€
46 left (of 50)

Lot "Gran Mecenes"

Llibre dedicat i firmat per l'autor
+ Làmina de la portada firmada per Joan Lalucat
+ Samarreta.

Enviament a domicili (Catalunya)

100€
5 left (of 5)

Lot "Autor"

2 llibres dedicats i firmats per l'autor
+ Lectura/presentació de Magna Catalonia al teu bar o local (Catalunya). Format a negociar.

150€
2 left (of 5)

Lot "Relat"

Creació per part de l'autor d'un relat de 10.000 paraules (unes cinquanta pàgines) sobre un tema i un personatge proposat pel mecenes, únic i exclusiu, no serà mai publicat.
+ 2 llibres dedicats i firmats per l'autor
+ Samarreta
+ Làmina firmada per Joan Lalucat.

Enviament a domicili (Catalunya)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.