Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2017!

Llibre de contes sobre Vilanova i la Geltrú

Amb aquest projecte volem finançar la publicació del llibre "Contes de Vilanova i la Geltrú". Cinc llocs emblemàtics de la ciutat visitats des d'una perspectiva diferent per acostar-los als més menuts: l'antiga vila de la Geltrú amb el seu llegendari drac, el far de la platja i la barca d'en Víctor

Vicenç Aguado

Un proyecto de

0
segundos
52
Mecenas
1.900€
De 1.850€
Aporta al proyecto

QUÈ SÓN “ELS CONTES DE VILANOVA I LA GELTRÚ”
Es tracta d'un recull de contes que tenen com a fil conductor la ciutat de Vilanova i la Geltrú a través de cinc llocs emblemàtics – l'antiga vila de la Geltrú amb el seu llegendari drac, el far de la platja i la barca d'en Víctor Rojas, el poblat ibèric de Darró i la lluna, la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer i la seva mòmia Nesi, així com el campanar de l'església de sant Antoni Abat i l'àngel negre. A través d'aquesta obra es vol aproximar els més joves a la història, les tradicions i el folklore de la seva ciutat, i alhora ser un guiatge interessant per als més grans que poden redescobrir elements característics del seu paisatge quotidià. Fins i tot pel visitant i el nou vingut que no coneix la ciutat, pot ser un bon pretext per a fer-ho.

En els contes es fa volar la imaginació, incorporant llegendes, misteris i aventures, però també hi ha al darrera una completa documentació que vol donar una major verosimilitud als relats i aproximar-nos a la nostra història.

L'AUTOR
El seu autor és Vicenç Aguado i Cudolà, professor de Dret administratiu a la Universitat de Barcelona, acreditat catedràtic, amb un ampli ventall de publicacions en la seva especialitat. És un apassionat de Vilanova i la Geltrú i la comarca del Garraf. Ha estat el guanyador de la primera edició del Premi Negroliva pel relat curt “El misteri dels escuts de la plaça de la vila” que convoca la Biblioteca Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú que publicarà l’editorial Alrevés en el llibre Crims.cat 2.0, que està en procés d’edició.

“Els contes de Vilanova i la Geltrú” venen acompanyats d’il·lustracions de l’Agustí Vidiella i Bessa.

QUÈ PRETENEM
Pretenem que aquest llibre no quedi en un calaix o únicament a l’abast d’un grup molt reduït de gent, sinó que pugui arribar al públic en general. L’editorial “El Cep i la Nansa”, fortament arrelada a Vilanova i la Geltrú, assumeix el projecte editorial, un cop garantit el finançament.

Pretenem donar a conèixer aquesta meravellosa ciutat que és Vilanova i la Geltrú als més menuts i als més grans, als vilanovins i a les persones que volen descobrir aquesta ciutat, fent-ho de forma amena i divertida.

QUÈ NECESSITEM Per a fer viable la seva publicació necessitem 1.850 euros. Qualsevol aportació per modesta que sigui pot ser essencial perquè aquest llibre pugui sortir a la llum.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

#03 / Marxa Nòrdica "Els contes de Vilanova i la Geltrú"

El proper diumenge dia 20 de maig de 2012 tindrà lloc una activitat relacionada amb "Els contes de Vilanova i la Geltrú" és una marxa nòrdica, organitzada per Font's Adventure, on tindrem ocasió de visitar els cinc llocs emblemàtics protagonistes dels contes. És una activitat que consisteix en caminar amb bastons (si no els teniu, us els proporcionarà l'organització), en una ruta que comença a les 10 matí al Far i acaba cap a la 1 del migdia al pati del Museu Víctor Balaguer (amb un petit refrigeri).

Durant la marxa, explicarem contes i resoldrem alguns enigmes relacionats amb els indrets protagonistes i la història de la nostra ciutat. Entre tots els inscrits a la Marxa Nòrdica es sortejarà una làmina amb la il·lustració del campanar.

Si algun participant de Verkami encara no té la recompensa, podem aprofitar aquesta activitat per donar-vos-la (encara que no participeu a la marxa, podeu venir a la 1 al Museu per recollir-la).

leer másleer más

#02 / Presentació del Llibre de contes de Vilanova i la Geltrú

El dissabte dia 21 d'abril de 2012 a les 12'00 hores es farà la presentació del llibre "Els contes de Vilanova i la Geltrú" a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, en el qual intervindran la Regidora de Cultura de l'Ajuntament, el professor de llengua i literatura catalanes Lluís Polo i l'autor del llibre. Al finalitzar l'acte de presentació del llibre els que heu col·laborat en el projecte Verkami podreu recollir les vostres recompenses. Aquells que ho desitgin també podran adquirir exemplars del llibre. Us esperem a tots.

Igualment el dia de Sant Jordi, seré a l'estand de l'editorial El Cep i la Nansa que hi haurà a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú on podreu recollir també les vostres recompenses.

Els mecenes que no pugueu assistir cap dels dos dies, us podeu posar en contacte amb mi per a que us pugui fer arribar les vostres recompenses.

Moltes gràcies a tots un altre cop per haver fet possible el projecte. Espero que gaudiu de la lectura dels contes.

#01 / Berenar de contes

BERENAR DE CONTES: Voleu passar una vetllada diferent?

 Web: http://restaurantlafassina.blogspot.com/p/centre-cultural.html

-         Coneixeu la història del llegendari drac de la Geltrú i del naixement de la Vila Nova?

-         Coneixeu la història del famós campanar de l’església de Sant Antoni i les malifetes de la bruixa Gertrudis?

 

Podeu gaudir d’una bona estona amb “Els contes de Vilanova i la Geltrú”, escoltant contes acompanyats d’una presentació audiovisual, i fer un berenar-sopar.

 

Divendres 2 de març a les 7 de la tarda.

Al restaurant La Fassina

Menú adults: 15 € (IVA inclòs, 5 € destinats al projecte “Els contes de Vilanova i la Geltrú”)

crema de verdures + coca a triar (recapte amb botifarra i anxoves, pernil ibèric, botifarra negra i formatge brie, escalivada i foie, vegetariana) + aigua/vi/refresc i postres

Menú infantil: 5.5 € (IVA inclòs)

Entrepà amb hamburguesa casolana + aigua/refresc i postres

 

Reserves:

leer más

10€
24 mecenas

Aparèixer en la pàgina d’agraïments a persones que han fet possible l’edició + Exemplar del llibre dedicat per l'autor.

30€
17 mecenas

Aparèixer en la pàgina d’agraïments + 3 Exemplars del llibre dedicats per l’autor.

50€
Quedan 12 (de 15)

Aparèixer en la pàgina d’agraïments + Exemplar del llibre + Una làmina amb la il·lustració del campanar de l’església, dedicats per l’autor i l’il·lustrador.

100€
7 mecenas

Aparèixer com a col·laborador amb el nom i el logotip de l'empresa o entitat + 20 Exemplars del llibre.

200€
0 mecenas

PER A ASSOCIACIONS, ENTITATS..
Aparèixer com a col·laborador amb el nom i el logotip de l'empresa o entitat + 50 Exemplars del llibre.

300€
1 mecenas

PER A ASSOCIACIONS, ENTITATS...
Aparèixer com a col·laborador amb el nom i el logotip de l'empresa o entitat + 50 Exemplars del llibre + Presentació del llibre i lectura de contes per part de l'autor a la teva seu o local.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.