❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Publicació llibret VIII Premi Helena Jubany

Volem publicar i repartir gratuïtament amb el diari Ara 20.000 exemplars del llibret amb l'obra guanyadora del VIII Premi Helena Jubany.

Associació Helena Jubany

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
117
Aportaciones
5.021€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què volem fer?

Publicar i repartir gratuïtament amb el diari Ara 20.000 exemplars del llibret amb l'obra guanyadora del VIII Premi Helena Jubany. És una oportunitat que ens ofereix el diari Ara per donar difusió del premi, d'allò que representa i de l'obra guanyadora.

Què és el Premi Helena Jubany?

El Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats és únic per les seves característiques, ja que, a més de la qualitat literària de les obres presentades, el Jurat valora també el fet que tinguin característiques tals que les facin adequades per ser transmeses oralment.

El Premi Helena Jubany es lliura des de l'any 2008 i fins ara els autors i obres guanyadores han estat els següents: el barceloní Xavier Cabús amb El karma del carnisser (2008), l'alacantí Joan Lluís Moreno i Congost amb Compta comptes (2009), el sabadellenc Jordi Solé i Comas amb Blanc (2010), la mataronina Maria Guardiola i Bufí amb Amunt (2011), el barceloní Alfred Quintana amb L'alemany és fàcil (2012), la sabadellenca Imma Cabré amb Gotes que vessen gots (2013) i la ripollesa Montse Maestre amb *Tot plegat no és el que sembl*a (2014).

VIII edició del Premi

Aquest 2015 és la vuitena edició del premi, i en podeu consultar les bases aquí. S'hi han pogut presentar obres des del 27 de febrer (data del naixement de l'Helena) fins a l'1 d'octubre. El Jurat donarà a conèixer el veredicte i lliurarà el Premi el dia 2 de desembre (data de la mort de l'Helena) i l'obra sortirà publicada amb el diari Ara en els dies immediats posteriors.

Per què el premi?

El Premi té la finalitat de mantenir viu el record de l’Helena Jubany, enamorada del món dels llibres des de tots els angles, i d’encomanar el seu gust per la lectura i la ficció literària tant en el vessant escrit com en el de la transmissió oral.

Name
Name

L'Helena havia començat a escriure amb prou gràcia com per guanyar algun premi literari, com el de narrativa de Mont-Roig del Camp. Com a conta-contes, l'Helena tot just havia encetat la seva "maleta de contes", i la hi volem anar omplint cada any amb un nou llibre: l'obra guanyadora del Premi.

Qui és l'Helena Jubany?

L'Helena Jubany i Lorente (Mataró, 1974 - Sabadell, 2001), inspirada per una Montserrat Roig a qui admirava, va ser una lectora obstinada, periodista de cròniques culturals, llibretera de la Llibreria Robafaves de Mataró, bibliotecària de la Biblioteca de Sentmenat, autora de ressenyes, correctora, escriptora novella i narradora de contes.

Però va morir assassinada a l'edat de 27 anys. Els qui la van matar encara són al carrer perquè la policia i la judicatura van desisitr a aclarir el crim. Després de 7 anys d'infructuoses investigacions, la família i els amics vam decidir "girar el mitjó" i fer alguna cosa positiva per mantenir viu el record de l'Helena: el 2008 va néixer el premi literiari.

A què destinarem les vostres aportacions?

El Premi està dotat amb 3.000€ (que aporta l'Associació Cultural Helena Jubany) i la publicació de l'obra al diari Ara. Els dos darrers anys s'ha publicat en una doble pàgina del diari, però enguany volem editar-la en forma de llibret que es pugui conservar a part del diari. Per això demanem la vostra col·laboració.

Les aprotacions les destinarem a l'edició de 20.000 exemplars d'un llibret de 32 pàgines amb l'obra guanyadora del VII Premi Helena Jubany.

Les recompenses

Name
Name
Aportant 12€ el llibret i menció als crèdits

Name
Name
Aportant 25€ el llibret i menció als crèdits + un llibre a escollir entre El karma del carnisser (2008), Compta comptes (2009), Blanc (2010), Amunt (2011)

Name
Name
Aportant 50€ el llibret i menció als crèdits + un llibre a escollir entre El karma del carnisser (2008), Compta comptes (2009), Blanc (2010), Amunt (2011) + el llibre Els cristalls de les terres del nord i altres contes d'Helena Jubany

Name
Name
Aportant 100€ el llibret i menció als crèdits + col·lecció de 4 llibres: El karma del carnisser (2008), Compta comptes (2009), Blanc (2010), Amunt (2011)

Name
Name
Aportant 120€ el llibret i menció als crèdits + col·lecció de 4 llibres: El karma del carnisser (2008), Compta comptes (2009), Blanc (2010), Amunt (2011) + el llibre Els cristalls de les terres del nord i altres contes d'Helena Jubany

Name
Name
Aportant 450€ el llibret i menció als crèdits + col·lecció de 4 llibres: El karma del carnisser (2008), Compta comptes (2009), Blanc (2010), Amunt (2011) + el llibre Els cristalls de les terres del nord i altres contes d'Helena Jubany + guardó del Premi: peça original de ceràmica

Calendari previst

Ha de sortir publicat durant el mes desembre de 2015, després de conèixer l'obra guanyadora del VIII Premi Helena Jubany.

Per més informació

helena.jubany.cat/associacio

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies