❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CatalunyaQuiz

Quant saps de Catalunya? Ara pots posar-te a prova i aprendre amb CatalunyaQuiz. El joc de descàrrega gratuïta per mòbils i tauletes per a conèixer més el nostre país d'una forma divertida i lúdica. Juga, aprèn, aconsegueix punts, i escala posicions responent a les més de 4.000 preguntes.

Base apps

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
36
Aportaciones
1.345€
De 7.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Amb aquesta aplicació volem fer difusió de la cultura i el coneixement de Catalunya d'una forma divertida i diferent al llibre convencional, promovent les noves tecnologies entre els catalans.

Què saps de Catalunya? Ara tens l'opotunitat de posar-te a prova i aprendre amb CatalunyaQuiz, un joc cultural per dispositius mòbils i de descàrrega gratuïta dirigit a persones de totes les edats interessades en conèixer elements històrics, culturals i curiosos del país.

La idea neix després de l'experiència adquirida al realitzar BCNQuiz, una aplicació de la qual vam quedar molt satisfets i vam rebre bons comentaris d'usuaris i jugadors. No hi ha res més satisfactori que la gent t'expressi que ha après molt jugant al joc, i han estat tots aquests comentaris que ens han animat a iniciar aquest projecte i voler fer una aplicació d'àmbit català.

Des de fa anys que ens dediquem al món del llibre amb publicacions de tot tipus sobre Catalunya, i ara els volem traslladar al món digital en forma de joc, ja que no tothom es compra un llibre, però avui dia sí que tothom té un smartphone o tauleta. La cultura pròpia és un bé molt preuat que no ens podem deixar perdre, i conèixer-la sempre ens farà més rics. Aquesta aplicació és només una petita aportació a tota la gent que treballa dia a dia per preservar-la.

En què consisteix el joc?

CatalunyaQuiz estarà disponible (sempre que ho fem possible entre tots) en dispositius mòbils i tauletes IOS i Android.

L’usuari podrà descarregar l’aplicació de forma totalment gratuïta.

L'aplicació està dotada de components de jugabilitat i usabilitat emmarcats en les noves tendències de mercat per a dispositius mòbils. Consisteix, principalment, en contestar preguntes de forma correcta sobre Catalunya. Inicialment, el joc tindrà una base de dades de 4.000 preguntes de temàtica diversa: història, cultura, esports, geografia, urbanisme, curiositats, novetats o gastronomia, entre moltes altres.

El jugador sempre tindrà 4 possibles respostes, i només una serà la correcta.

A mesura que el jugador vagi contestant les preguntes correctament anirà adquirint coneixements, avançant sobre un mapa de Catalunya i, per tant, descobrint nous indrets del país i superant nivells cada cop de major dificultat.

Existiran dos modalitats de joc:

• Individual: es van superant nivells i descobrint nous indrets del país a mesura que es van contestant correctament les preguntes.

• Repte (contra un altre jugador): es juga per obtenir una major puntuació que el rival al final de la partida.

Al contestar cada pregunta s’obtenen uns punts en funció de si s’ha escollit la resposta correcta i la rapidesa amb la que s’hagi contestat. A més, el jugador disposarà d’una sèrie de comodins o ajudes que podrà utilitzar al llarg de les seves partides.

En la partida individual es comença el joc a un punt de Catalunya que correspon a una ubicació en el mapa. Hi haurà un total de 160 punts que correspondran a indrets d'interés cultural, repartits en 16 rutes.

Exemple d'una ruta de l'app BCNQuiz

Cada partida consta d’una ronda de 10 preguntes i es disposen de 15 segons per respondre cada pregunta. El jugador ha de superar nivells (punts en el mapa) i assolir uns objectius (copes). Els punts definiran la classificació dels usuaris, promovent la competició entre tots els jugadors reptant-se uns als altres.

Exemple classificació

Les preguntes del CatalunyaQuiz es faran d'una forma que siguin divertides i accessibles per tothom. Fugint de tecnicismes i fent-les de curiositats i temes històrics i singulars. A mesura que el jugador va jugant, sense adonar-se'n va adquirint coneixements, i per tant les preguntes van incrementant de dificultat. Aquestes 4.000 preguntes seran realitzades per un equip d'experts en la cultura catalana i basades en continguts propis i bibliografia prèviament editada.

Al mateix temps, l'aplicació permetrà als usuaris proposar preguntes que seran incloses posteriorment un cop revisades i corregides. Per tant, CatalunyaQuiz no és només un joc, si no que és una aplicació dinàmica, activa i amb elements clarament participatius, que permeten a la gent compartir el seu entorn i els seus coneixements.

Per què t'has de fer mecenes de CatalunyaQuiz?

Per fer realitat i formar part d'un projecte que aporta el seu granet de sorra per preservar la cultura del nostre país, i que catalans i catalanes orgullosos de la seva cultura, la seva terra i la seva llengua hi tinguin accés. Amb aquesta aplicació, aprendrem jugant i sentirem interès per les diferents zones del país. Amb la teva col·laboració apareixeràs en els crèdits d'una aplicació que perdurarà en el temps. A més si participes en aquest projecte...

  • T'obsequiarem amb un llibre sobre la història de Catalunya d'Editorial Base.

  • Et donarem l'oportunitat de ser pioner en la prova de l'aplicació.

  • Et donarem comodins i vides per avançar en el joc més ràpidament.

  • Si ets una empresa pots ser patrocinador principal d'una aplicació que tindrà una àmplia repercussió mediàtica i ajudar així a la cultura catalana.

Calendari previst

Període de mecenatge: Desembre 2015/gener 2016

Programació i el·laboració de continguts: Gener a abril 2016

Llançament promoció de l'app: Abril 2016

Lliurament de recompenses als mecenes: Gener 2016 (llibres) i abril 2016 (comodins i vides)

Equip de l'app

Aquest projecte s'està promovent internament des d'Editorial Base amb la col·laboració d'autors, escriptors, dissenyadors gràfics i programadors de la casa.

Editorial Base sempre ha estat compromesa amb el país, i és precisament per això que aposta per aquest tipus d'iniciatives.

Per acabar, et posem a prova amb aquestes preguntes d'exemple! A veure si les saps respondre! I si t'agraden, col·labora amb per fer realitat CatalunyaQuiz.




Si t'han agradat aquestes preguntes col·labora per fer realitat CatalunyaQuiz!

+ Info

Web Editorial Base
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • MAAGONTO

    MAAGONTO

    casi 8 años

    HIBGYDTTYDCFRTDID8FDESXZAAAXEWDKIJHYUBVGTCFRDEXWZSAQ

  • Hugo

    Hugo

    más de 8 años

    ¿País? ¿Pero qué país? ¿Si eso no es más que una comunidad autónoma?

  • Joan Peytaví

    Joan Peytaví

    más de 8 años

    Bon dia, vull confiar que el vostre joc té en compte la Catalunya històrica, cultural, lingüística, etc. i no tan sols les 4 províncies espanyoles. La Catalunya definida el 1173 i el 1214. Gràcies per la vostra ajuda en aquest sentit a fer país.

  • Base apps

    Base apps
    Autor/a

    más de 8 años

    Bon dia! Gràcies pel teu comentari, prenem nota de la teva observació. Salut!

  • simeo

    simeo

    más de 8 años

    Perquè poseu "catalans i catalanes"? Perquè confonem gènere i sexe, gramàtica i política? Podeu esmenar-ho i posar tan sols "catalans"? Llegiu-vos el llibre de la M.Carme Junyent, Visibilitzar o marcar. Us ajudarà. Gràcies!

    Ah!Felicitats pel projecte

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies