❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vestim el Bernat i la Candelera: TU HI PINTES MOLT!

Els Gegants Nous de Molins de Rei canvien els seus vestits, però sense tu no serà possible... ens hi ajudes?

gegantsmolins

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
50
Aportaciones
3.515€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Bernat i la Candelera són els Gegants Nous de Molins de Rei, que enguany arriben als 27 anys de vida. Aquesta parella participa durant l'any en diverses festes d'altres poblacions de Catalunya, inclús a l'estranger, i, com no podria ser d'una altra manera, protagonitza juntament amb els Gegants Vells la tradicional Festa Major de Sant Miquel.

Què volem fer?

Des del dia de la seva estrena, el Bernat i la Candelera no han renovat mai els seus vestits i el pas dels anys, tanta gresca i ballaruques han acabat passant factura a la seva indumentària fins al punt que renovar-la és ja una necessitat.

El projecte doncs, consisteix a reformular i adequar la imatge dels gegants Nous de Molins de Rei al que representen, mantenint-ne l'essència i la personalitat, mitjançant el canvi dels vestits, els complements i els cavallets de les dues figures.

Un canvi que ajudarà a contextualitzar històricament la seva simbologia, un pare acompanyant a casar a la seva filla, en una epoca concreta, a cavall entre S.XVIII i S.XIX.

A què destinarem les vostres aportacions?

El projecte es finança de fonts diferents. Per una banda, l'Ajuntament de Molins de Rei, qui té la propietat dels Gegants de la Vila, hi destina una part important. La Colla Gegantera també abocarà una part generosa dels seus ingressos. Però tot això no serà suficient sense les preuades aportacions de particulars, tots vosaltres, que faran que el projecte acabi d'arrencar i pugui veure la llum.

Les vostres ajudes serviran per pagar una part del projecte, el qual té diverses despeses:

-El disseny dels vestits, encarregats al figurinista Pau Fernàndez.

-Tot el conjunt de robes, teixits i les passamaneries que els formaran.

-La confecció dels dos vestits.

-Els nous cavallets dels gegants, que també es renoven per substituir els anteriors, força deteriorats.

Calendari previst

La culminació del projecte serà el proper dia 22 d'abril, data en que s'estrenarà la nova imatge dels Gegants Nous de Molins de Rei en un acte públic del qual us anirem desvetllant els secrets quan la data es vagi arpoximant...

Totes les vostres recompenses s'entregaran al final de l'acte i a partir d'aquell mateix dia.

+ Info

També podeu seguir la campanya a través de les xarxes socials a:

WEB dels Gegants
FACEBOOK dels Gegants

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • alfonsodasilva

    alfonsodasilva

    más de 8 años

    Quines talles de samarretes teniu? Hi ha talles grans, però realment grans? ;)

#01 / Ho hem aconseguit!!!

Gràcies a tots i cada un de vosaltres per haver ajudat a fer possible aquest gran projecte. Després de 27 anys el Bernat i la Candelera tornaran a lluïr vestits nous!

Ja podeu anar anotant a la vostra agenda, 22 D'ABRIL DE 2016. Aquesta serà la data en que es presentaran al públic els nous vestits, en un espectacle en que us esperem sorprendre de nou. Serà a partir d'aquest dia quan podreu recollir les vostres recompenses.

En breu ens posarem en contacte amb tots vosaltres per demanar-vos les dades necessaries per tirar endavant les recompenses.

De nou gràcies a tots i totes.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies