❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vides sobre vies

Mónica Espelt i Maria Santanach ens transporten a un univers d'estacions, trens, andanes, paisatges i passatgers. A través de diverses veus narratives, ens apropen històries universals i atemporals contades sense renunciar a la riquesa que representa mantenir els dialectes d'ambdues.

Mónica

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
131
Aportaciones
3.155€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Vides sobre vies és un projecte literari que neix de la unió de les inquietuds de les dues autores, una, arenyenca (Arenys de Munt, Barcelona) i l’altra, salzadellana (La Salzadella, Castelló), per donar a conèixer la seva passió per escriure.

Ambdues havíem pujat múltiples vegades en un tren, teníem la curiositat d’escoltar converses, d’imaginar històries i ambdues vam coincidir un dia gràcies a un tren. La suma de tots aquests factors passats pel sedàs de la imaginació va desembocar en l’escriptura d’aquest llibre de relats.

Són relats de temàtica i tipologia molt diversa: emotius, informatius, d’intriga, d’humor, però, amb un denominador comú: el tren, els seus passatgers i els paisatges. Unes històries que podrien ésser protagonitzades per qualsevol dels lectors, que podreu identificar-vos-hi en alguns aspectes.

Aquests relats tenen el valor afegit de la llengua. Ambdues tenim un enorme respecte envers la diversitat lingüística i pensem que l’ús de dialectes diferents en els relats suma valors a l’obra. D’aquesta manera, hem optat per escriure cadascuna en el seu propi dialecte, català central i valencià septentrional de transició, perquè les llengües han d’unir i no dividir. Hi podreu trobar vuit relats en cadascun dels dialectes.

Les il·lustracions de Teresa Bertral Ribas, que acompanyen els diferents blocs de relats del llibre, arrodoneixen el projecte. Totes relacionades amb les estacions i les metàfores que es desenvolupen al text.

En definitiva, és un projecte que suma il·lusions i esforços i que, amb el vostre ajut, vol convertir-los en realitat i compartir-los amb qui vulgui acompanyar-nos en aquesta aventura.

A què destinarem les vostres aportacions:

  • Impressió, maquetació i promoció de 300 exemplars del llibre.

  • Despeses d'enviament dels llibres i de les recompenses.

Sobre les recompenses:

Les recompenses mostren l'essència del projecte a través de la imatge i de la paraula. Us volen agrair el fet de fer possible un projecte d'escriptura que aposta per la diversitat lingüística com a valor. Per això, el fet de col·laborar aporta avantatges per vosaltres respecte de la venda convencional com preus més assequibles o les atractives recompenses que hem preparat per a vosaltres.

Calendari previst:

  • Impressió dels exemplars: durant el mes de setembre/principis d'octubre. Calculem tindre'ls la segona setmana d’octubre.

  • Generar recompenses: durant el mes de setembre.

  • Enviaments de llibres i recompenses: a partir de la tercera setmana d’octubre.

+ Info

Pàgina de Facebook
Booktrailer
Blog Vides sobre vies

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#12 / Diada de Sant Jordi 2016

Hola a totes i tots!!

Avui us volem anunciar que participarem a la diada de Sant Jordi 2016 de Cerdanyola del Vallès (amb la llibreria l'Aranya) i de Barcelona (amb Òmnium Cultural Les Corts).

Així que, si voleu regalar el nostre llibre per Sant Jordi i el voleu signat, ja sabeu on estarem el dissabte 23 d'abril!

Tots els detalls a la imatge.

Gràcies per compartir!!

#11 / Recordatori: presentació a Barcelona!!

Benvolguts i benvolgudes mecenes!

Ens dirigim a vosaltres per anunciar-vos que demà dia 30 de març presentarem Vides sobre vies a Barcelona. Totes les presentacions que hem fet fins ara (i les que farem) ens han fet molt felices, però aquesta ens fa especial il·lusió ja que està organitzada per Òmnium.

Us demanem màxima difusió d'aquesta presentació entre les vostres amistats o coneguts que sabeu que puguen estar interessats.

Dia: 30/3/2016 a les 19:00 h.

Lloc: Ateneu Popular Les Corts (organitza Òmnium Les Corts).

Adreça: C/ Galileu, 252 cantonada Evarist Arnús. Barcelona.

Moltes gràcies! Us hi esperem!

#10 / Presentació a Barcelona

Benvolguts i benvolgudes mecenes!

Ens dirigim a vosaltres per anunciar-vos que el proper dia 30 de març presentarem Vides sobre vies a Barcelona. Totes les presentacions que hem fet fins ara (i les que farem) ens han fet molt felices, però aquesta ens fa especial il·lusió ja que està organitzada per Òmnium.

Us demanem màxima difusió d'aquesta presentació entre les vostres amistats o coneguts que sabeu que puguen estar interessats.

Dia: 30/3/2016 a les 19:00 h.

Lloc: Ateneu Popular Les Corts (organitza Òmnium Les Corts).

Adreça: C/ Galileu, 252 cantonada Evarist Arnús. Barcelona.

Moltes gràcies per tot!! :)

#09 / Agraïments

Volem agrair a tots i totes les mecenes del nostre projecte literari el vostre recolzament, tal i com us hem dit en altres ocasions. Ací teniu una llista amb els vostres noms que també publicarem al nostre blog (http://videssobrevies.blogspot.com.es).

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!!

Marisa

Luis Escobar

Laura Villaplana Moliner

Virginia

Bàrbara

Maria

Karina i Vicent

Pili

Alfred

Diana

Leo Varo

Manolo

Mònica Torras

Roser

Francesc Gallen

Col•lectiu Joan Morral

Ire Netje

ChusyMoon

Janina Crespillo Buch

Gerard

Jordi

Juanpe

Martí Berenguer

Ainoeta

Maxmunt

Mire

Caterina Lubinu

Fredi Planas
Àngels i Marta Boneta

Maria Marpons

Mª José Cabanillas

Manel

Juani Camós

Nelson Giménez

Paqui Sánchez

Antònia Rossell

Elena

Jose

Refugi de Caro

Andrea

Mari

Antonio Rodríguez

Xavi Vinaròs

David Sales

Inma Cifre

Núria Martí

Isra Macho

Festiman a.k.a. @Ulairi82

Marcos

Marta Mestre

Marieta García

Bego

Sandra

Núria

Helena Franco

Espai Mariola Nos

Lara

leer más

#08 / Enviaments

Hola, mecenes!

Alguns ja heu rebut els llibres, altres estan en camí, però... altres llibres i recompenses no les podem enviar per no saber les adreces! Responeu els formularis i en breu rebreu els llibres. Gràcies!!

#07 / Formularis

Holaaa!!

Hem començat a enviar els formularis on preguntem les vostres dades! És important que els reenvieu el més aviat possible per poder rebre les recompenses en pocs dies :D

Gràcies!!

#06 / OBJECTIU ACONSEGUIT!!!

Moltíssimes gràcies per creure en el projecte Vides sobre vies i participar en aquest verkami. Gràcies a tots/es vosaltres un somni s'ha fet realitat!! Estem taaaan contentes!!!! :D :D No tenim paraules!

En breu rebreu un correu electrònic amb un formulari on us preguntaran l'adreça on voleu rebre el llibre (i les recompenses) i també el nom o pseudònim que voleu que aparega en els agraïments.

Només tinguem les vostres dades, procedirem a enviar.

Per un altre costat, avui ja es comencen a fer efectius els pagaments des de les vostres targetes bancàries. Rebreu una confirmació d'aquest procés. En canvi, si rebeu un avís sobre la impossibilitat de fer el cobrament, podeu entrar al vostre compte de verkami per solucionar-ho. També us podeu posar en contacte amb nosaltres si no sabeu com arreglar-ho.

MIL GRÀCIES!!!!

#03 / 30 dies de verkami

Se'ns acaben les paraules per agrair-vos el vostre recolzament!

Si als 10 dies de verkami dèiem que estàvem contentes i als 20 dies vam dir que estàvem agraïdes, ara, als 30 dies de campanya, estem desbordades d'alegria.

Entre totes i tots feu possible un projecte autoeditat i autopromocionat. Feu possible que dues autores novells tinguem una possibilitat dins el difícil món de la literatura.

Moltes gràcies, de tot cor!!

#02 / 20 dies de verkami

Estem a l'equador de la campanya de verkami i hem aconseguit la meitat del nostre objectiu!!! Pas a pas, el projecte pren forma i es fa realitat i tot gràcies a vosaltres, mecenes!

Estem molt contentes que hageu confiat en nosaltres. Aquest tren va a tota màquina!!

#01 / 10 dies de verkami

Hem arribat als 825 euros amb l’ajuda de 27 mecenes només en 10 dies!! Estem molt agraïdes a tots i totes!! Gràcies al vostre suport el nostre projecte es fa realitat.

Volem que vegeu les postals que acompanyaran el llibre. Esperem que us agraden!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies