❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cançons des del mòbil

Hola gent del món, amics, familiars, coneguts, desconeguts... ha arribat el moment...ja és l'hora...Cançons des del mòbil entra a l'estudi al mes de setembre...M'ajudeu a aconseguir-ho? Les meves cançons parlen de relacions humanes, de sentiments, d'emocions, ... 14 cançons ... 14 il·lusions

jordi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
72
Aportaciones
1.555€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Cançons des del mòbil a l'estudiiii!!!!

Després de formar part de diferents grups -Quars, Antagònics, D.O., VerSonats-, ha arribat el moment d'aturar-me en el camí i fer un repàs a tots els anys de carrera musical.

Aquest disc vol ser un recull d'aquelles cançons incloses en el nou projecte Cançons des del mòbil i d'algunes de les que m'han acompanyat al llarg d'aquests anys.

En el disc hi haurà les col·laboracions de músics amics i persones importants que m'han acompanyat al llarg d'aquest viatge que és la música.

Cançons amb català, anglès, castellà...

El projecte consisteix en l'enregistrament d'un CD i l'edició del mateix. Un CD ple de cançons fetes i compartides amb amics, amb gent en general...

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a pagar les hores d'estudi i l'edició del CD.

Sobre les recompenses

Les recompenses s'entregaran:

  • 10 i 15€: per correu ordinari.

  • 20€ i superiors: personalment el dia del concert de presentació.

  • Per la recompensa del concert privat es determinarà una data i un lloc depenent del nombre de persones que hi assistiran.

Calendari previst

Al setembre començaré l'enregistrament del CD. Si tot va bé, cap al més de desembre es podrien entregar les recompenses.

+ Info

Podeu obtenir més informació i escoltar les Cançons des del mòbil aquí

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / I ara què?

Benvolguts mecenes i amics!

Com ja heu vist Verkami està començant a fer efectives les vostres aportacions, hi ha algú de vosaltres que han tingut problemes per cobrar-vos l'aportació, no us preocupeu es posaran en contacte amb vosaltres per solucionar-ho.

Us vull fer cinc cèntims de com anirà el projecte.Primer dir-vos que el cd estarà acabat sobre el mes de Febrer. Al col·laborar músics diversos en el mateix, hem hagut de buscar les dates d'estudi els dies 28,29,30 de desembre i 4 de gener.

Enregistrarem el cd a l'estudi d'en Lluis Costa el sounclubstudio de Salt (Girona). Adrià puntí ho ha fet fa ben poc temps. És un estudi en el que confio plenament i de molt bona qualitat.

1- Els músics estan treballant en els arranjaments.

2- D'ara a desembre aniré quedant amb els cracks que hi participaran per assajar les cançons amb la seva bona feina.

3- Paral·lelament a… leer más

#02 / El somni ja és aquí

Hola amics!

Ara que ja hem arribat a la quantitat final volia agraïr-vos tot el suport rebut, de la gent propera, de la gent que no ho era i ara si, dels familiars, dels companys desconectats però que heu estat al meu costat.

Em sento molt feliç i tot és gràcies a vosaltres!!! la manera de recompensar-vos serà treballar a l'estudi a tope perquè pogueu gaudir d'un cd de pm, i dels millors concerts possibles.

Petons i abraçades.

Seguirem en contacte.

#01 / Agraïr és de justícia

Benvolguts amics, ara que queden catorze dies i cada cop és més a prop el somni volia agraïr-vos de tot cor el vostre suport.

Amb els anys te'n adones que a la vida és molt important seguir lluitant pel que estimes, per les coses que realment t'apassionen. I d'això es tractava i es tracta aquest projecte.

Gràcies per recolzar-me i per recolzar la música.

Fins aviat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies