❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Condemnats

"Condemnats" ens parla de vides trencades, personatges ancorats a un passat mal digerit. Condemnats a reviure cicatrius mal curades dins d'un capritxós destí, situant a dos personatges en un espai i temps totalment hostil i perillós. Condemnats a un duel a vida i mort, bressolat a un cant a l'amor.

BERTUS COMPAÑÓ

A project of

Category

Created in

0
seconds
91
Patron
2.710€
From 2.500€
Contribute to the project

Condemnats: un combat d'emocions

Hi ha projectes que s'esdevenen artístics perquè neixen d'una necessitat d'expressar, d'estimar allò que fem amb tot el rigor, passió i la responsabilitat i respecte que tot aquest món comporta, ja que som mirall pels espectadors. Justament per aquest pessigolleig a la panxona (molt similar a l'enamorament), els dos protagonistes del projecte volien estimar el seu amor al teatre de totes totes.

I així va ser quan en Christian i en Bertus, després de treballar plegats en l'exitosa obra Descansa amb en Pau i la pel·lícula Siete (composat per set curtmetratges de diferents estils, històries i gèneres, però amb un denominador comú: un mateix actor, Christian Márquez, decideixen unir les forces i seguir aprenent plegats per engegar un projecte comú, nascut de les entranyes dels dos, una gestació a dos bandes. Juntament amb un vincle d'una molt bona amistat i una complicitat única i especial, sumaren energies per donar vida al que aquí us presentem, el nostre fill, el nostre amor: Condemnats (També traduïda al castellà per a poder-la moure i donar-li tota la vida possible.)

Ells dos comparteixen molts dels valors de utilitzaran per aquest viatge. I ens referim a l'amor pel què fem, com ho fem, l'afany al perfeccionisme, tenint present al públic en tot moment, amb rigor, disciplina, sentit crític, sacrifici i un treball d'interpretació en màxima potència amb un treball precís, gairebé d'orfebreria. Estem totalment engrescats i disposats a donar-ho tot de nosaltres mateixos i demostrar-nos un munt de coses, aprendre, compartir i estimar, ja que som uns privilegiats de poder fer un projecte d'aquestes característiques.

Què volem dir amb tota això?
Doncs que Condemnats té molts factors que fan que sigui una gran obra, amb un ampli recorregut. I desitgem amb totes les forces que així sigui. Un guió trepidant que no dóna treva, que et manté en tensió des del minut zero i et té atrapat fins al final, exercint petites explosions sorpreses que faran de la trama girs inesperats. Gran obra perquè requereix d'unes interpretacions exquisides i que ens posaran a proba com actors, i per això volem treballar-hi més que mai. La col.laboració de professionals que garanteixen una aventura de qualitat (Tico de Ángeles i Ludovico Einaudi en la música; Óscar Perales, fotografia i disseny; Alba Piris, imatges audiovisuals; col·laboració d'actors de recorregut en personatges secundaris;...)

Professionals del sector i literats que han pogut llegir l'obra, garanteixen una llarga vida a aquesta obra i que donarà molt a parlar. Èxit assegurat. I això ens dóna un coixí de confiança per a llençar-nos-hi de ple per donar-ho tot de nosaltres com a professionals, amics i persones!

Tan llarga que ja ha aparegut Condenados, en castellà per intentar fer-la moure per Madrid i les Espanyes, i poder donar a conèixer el nostre treball i compartir-lo amb tant de públic com puguem!

Christian Márquez i Bertus Compañó

En aquest projecte a dos bandes, un combat de forces defensant personatges fascinants i complexes, s'hi enfronten Chistian Márquez i Bertus Compañó, actors en actiu amb experiències a les seves espatlles.

Chistian Márquez, ha cursat a Nancy Tuñón i format també per Bertus Compañó, en un procés personal i intens, pròpiament de mentor, afilant a un aprenentatge directe i que l'ha fet situar-se com un dels actors amb més potència i projecció en el panorama actual.

Ha interpretat magistralment a en Sergi a Descansa amb en Pau, i a participat en curtmetratges i projectes audiovisuals com "Plorant pintura", "Arritmias de delfín" o "Mi realidad", així com diversos projectes teatrals i cinematogràfics a la llista d'espera ("Bombolles de Cadaqués", "Mímesis 2.2", "El elegante mundo de Simon Freud", "Comiat a les ninetes"...)

Bertus Compañó, actor, autor (dramatúrgia, poesia i narrativa), director i pedagog teatral. Creador de la companyia Vainilla Lila, amb espectacles d'èxit de públic i crítica com "Nens de paper", "Persona", "Essència'L", "Romàmél", "H2O-Aigua submergida", "Glofussss!", "Papallona vola",... amb el que ha guanyat premis i reconeixements com:

  • Premiat per l'Stage Theatre per la seva interpretació en obres com "Nens de paper" i "Glofusss!", així com la trajectòria com a director i pedagog.

  • Premi Home dels Nassos 2009 per l’obra Vidas melódicas, per la direcció del projecte i la trajectòria professional.

    -Escollit com a membre d’un grup de teatre de creació (Teatre de l’expressió) situat a Alemanya, amb participants de diferents països, pel treball actoral i de creador en l’obra “H2O-Aigua submergida”.

    -Recepció al Palau de la Sarsuela de la Reina Letícia pel reconeixement i felicitacions de l’obra Vidas melódicas.

    -Citat com un dels millors actors catalans del 2014 ("Nens de paper").

    -Placa honorífica per la dedicació absoluta i sensibilitat i professionalitat per l’obra Vidas melódicas, de la Fundación Española de la Tartamudez.

Director del projecte Mirall de les Arts (Escola de formació de teatre i dansa / Espai de creació artística / Teatre social). Així com a pedagog a diferents màster class, cursos, monogràfics i escoles.

Com a autor ha rebut el reconeixement d'obres com "Llavors de calidoscopi" (Premi Josep Santamaria), "Cosint silencis" (Finalista premi de teatre), "Pluja de cristalls" (Finalista premi de teatre) i "Descansa amb en Pau" (Finalista premi de teatre).

Ha dirigit més de quaranta espectacles en diferents grups de teatre amateur o professional, com "Catarsi Teatre: Paraules encadenades", "Txekhovians Teatre: La gavina", "Fundación española de la tartamudez: Vidas melódicas", "Clotiatre: Insomnisis", "Kurts Teatre: Després de la pluja",...

Amb Condemnats celebra els seus vint anys en l'ofici i assegura que fins aquest moment no ha vist consolidada tota la seva trajectòria, feina i reconeixement, fins el moment de coincidir amb el seu amic Christian Márquez. L'espectacle, de per sí, ja suposa el repte més important en la seva vida.

Per què un Verkami?

Sincerament, m'agradaria parlar de situacions que malauradament es viuen en la nostra cultura. I ara parlaré concretament de la branca de les arts escèniques. En aquest món, multitud de projectes ambiciosos, humils, de qualitat, d'experimentació, propostes interessants, promeses en les diferents àrees,... queden obsoletes per la manca d'ajudes institucionals i en tots els conductes habituals. Moltes obres moren després de l'estrena, si tenen la gran sort d'estrenar-les en un teatre!

En aquest món si no ets mediàtic, tens un padrí o ets fruit d'un atzar privilegiat, no tens l'opció que gaudeixin del teu treball, que el jutgin, que el valorin, que ens ajudin a millorar, a créixer, a aprendre,... Al cap i a la fi, d'això es tracta qualsevol esdeveniment artístic.

Porto anys i anys, i la gent del meu entorn ho sap, lidiant aquest tema. I ja pots tenir reconeixements, ja poden dir a la crítica o qualsevol medi que la teva obra és imprescindible, que la teva interpretació poques vegades s'ha vista i és magistral,... que no tens l'opció de tirar endavant. I a sobre has de pagar o endeutar-te perquè puguis mostrar el teu treball! Ja cobrar per treballar és una utopia!

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions aniran directament destinades a les despeses que es puguin derivar del procés de gestació i muntatge del fet teatral.

700 Euros destinats a cobrir les despeses de lloguer de sala per assajar, que fins ara hem assumit nosaltres mateixos.

1000 Euros per poder fer un bon disseny d'escenografia, atrezzo i llum

350 Euros pel tema de fotografia, imatge, disseny i comunicació

250 Euros per la creació de música original

200 Euros per la creació del muntatge audiovisual

Calendari previst

Quan s'aconsegueixi el verkami començaríem ja la producció pròpiament dita. Fins ara, nosaltres, i tots els professionals ja hi estem treballant de manera molt implicada i professional per tenir temps i no anar amb presses. Seria efectuar el pagament a tots els col·laboradors i l'espai d'assaig.

A partir de setembre iniciarem l'entrega i notificacions de totes les recompenses i ens posaríem en contacte amb tots i cadascú dels mecenes que hi hagin participat i als quals ja agraïm per avançat!

D'aquí, i amb el que fem a taquilla en l'estrena ens servirà per a poder moure-ho a algun altre teatre de Barcelona en temporada. I llavors fixar-nos en representar temporada aquí i a Madrid.

Facebook

Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
15 backers

Agraïments en el programa de mà
+ Cartell signat pels actors

20€
34 backers

Agraïments al programa de mà
+ Cartell signat pels actors
+ 1 entrada per l'estrena de l'espectacle

30€
22 backers

Agraïments al programa de mà
+ Cartell signat pels actors
+ Samarreta promocional
+ Fotografia signada pels actors
+ 1 entrada per l'estrena de l'espectacle
+ Photo Call amb els actors de la companyia

50€
13 backers

Agraïments al programa de mà
+ Cartell signat pels actors
+ Samarreta promocional
+ Fotografia signada pels actors
+ 2 entrades per l'estrena
+ Photo Call amb els actors de la companyia

60€
2 backers

Agraïments al programa de mà
+ Cartell signat pels actors
+ Samarreta promocional
+ Fotografia signada pels actors
+ 2 entrades per l'estrena
+ Photo Call amb els actors de la companyia
+ Assistir a assaig de la companyia amb col.loqui final

75€
2 backers

4 Cartells signats pels actors
+ 4 Samarretes promocionals
+ 4 Fotografies signades pels actors
+ 4 entrades per l'espectacle
+ 4 DvD de l'espectacle
+ Assistir a un assaig obert amb col.loqui

100€
3 backers

"PACK GRUP"

4 Cartells signats pels actors
+ 4 Samarretes promocionals
+ 4 Fotografies signades pels actors
+ 4 entrades per l'espectacle
+ 4 DvD de l'espectacle
+ Assistir a un assaig obert amb col.loqui
+Copa de cava amb els actors
+ Obsequi de la companyia

150€
0 backers

"PACK VIP"

4 Cartells signats pels actors
+ 4 Samarretes promocionals
+ 4 Fotografies signades pels actors
+ 4 entrades per l'espectacle
+ 4 DvD de l'espectacle
+ Assistir a un assaig obert amb col.loqui
+ Copa de cava amb els actors
+ Obsequi de la companyia
+ Màster class amb els actors de la companyia

200€
0 backers

"HO VULL TOT"

4 Cartells signats pels actors
+ 4 Samarretes promocionals
+ 4 Fotografies signades pels actors
+ 4 entrades per l'espectacle
+ 4 DvD de l'espectacle
+ Assistir a un assaig obert amb col.loqui
+ Copa de cava amb els actors
+ Obsequi de la companyia
+ Màster class amb els actors de la companyia
+ Fotografia amb els actors a l'escenografia
+ Agraïments al mitjans de prensa

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.