❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou EP de Pep Vila

Producció i enregistrament del nou treball de Pep Vila. EP composat per 4 cançons d'autor i d'estil pop-rock que continuen amb l'essència del primer treball "Sense Pols". De moment, aquest nou treball sols estarà editat en format digital i disponible per diferents plataformes de descàrrega legal.

Pep Vila

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
12
Aportaciones
470€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La campanya consistirà en la producció i edició del nou EP del cantautor Pep Vila. Aquesta edició serà la d' un EP de 4 cançons cantades en valencià, mantenint la línia d'estil pop/rock que continuen l'essència de cançó d'autor iniciada en l'anterior disc "Sense Pols".

A què destinaré les vostres aportacions?

Les aportacions aniran destinades íntegrament a les despeses de producció i enregistrament del disc.

Sobre les recompenses

Les recompenses seran entregades una vegada finalitzat el projecte, ja que algunes van directament lligades al projecte en sí. Les que es refereixen a cd audio físic seran enviades a la direcció postal indicada amb els ports pagats. Les entrades també seran enviades una vegada confirmada la data i lloc del concert.

Calendari previst

La previsió és entrar a l'estudi a principis de setembre. A partir d'aquesta data, passaran uns tres mesos entre la producció, mescles i mastering. Esperem tenir aquest treball acabat per a finals d'any.

Una vegada finalitzat, enviarem les recompenses a tota la gent que hagi participat com a mecenes.

Vos anirem informant de tot el procés en aquest espai i a les xarxes socials.

+ Info

Facebook
Web
Canal de Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies