Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Mirador - Nou disc de Samitier

Samitier ens hem unit amb The Indian Runners per a gravar i editar aquest nou disc, "Mirador", buscant models de gestió i de finançament alternatius. El disc comptarà amb un artwork ideat per Beluga, és a dir: Toni Amengual, La Tanit Plana i Román Yñán.

Samitier

Un proyecto de

Categoría

Pop / Soul

Creado en

0
segundos
115
Mecenas
3.091€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Samitier i The Indian Runners ens hem unit per a gravar i editar "**Mirador**", el nostre segon disc. Estem buscant models de gestió i de finançament alternatius.

El disc estarà gravat i produït als estudis de Paco Loco, productor de grups com Mishima, Lori Meyers, Bunbury o Nacho Vegas.

Per altre banda, la coneguda**Tanit Plana**, en Román Yñán i en Toni Amengual s'encarreguen de tota l'imatge del disc i de la banda.

3000€ és el que necessitem per poder realitzar tot aquest projecte del qual n'estem molt convençuts.

El que ens motiva a finançar el projecte a Verkami és el següent:

1- Disposar d'aquests diners abans d'enviar els CD's a fàbrica ens permetrà invertir en la feina de Beluga, i fer que aquest sigui un disc molt especial, més enllà de la vessant musical.

2- Ens interessa molt buscar nous models de negoci. Creiem que és vital per la supervivència de l'industria musical, i creiem que el micro-mecenatge és una opció molt interessant.

3- Som un segell petit i no ens podem permetre invertir grans quantitats de diners, recuperar una part de d'inversió abans de començar a distribuir el disc és extremadament bo per nosaltres.

4- Aquest model significa distribuir el disc directament a els nostres consumidors, sense intermediaris "model de proximitat per el qual volem apostar" i tenir unes condicions que tant el grup com el segell considerem més justes per totes les parts.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

6€
1 mecenas

Descàrrega gratuïta de l'àlbum en exclusiva abans de la sortida oficial + aparèixer com a mecenes a la nostre web.

10€
21 mecenas

Àlbum numerat i firmat en exclusiva abans de la sortida oficial + descàrrega + aparèixer com a mecenes a la nostre web.

15€
73 mecenas

Entrada per el concert de presentació a la Sala Apolo de Barcelona + àlbum numerat i firmat en exclusiva abans de la sortida oficial + descàrrega + aparèixer com a mecenes a la nostre web.

35€
8 mecenas

Print numerada d'una fotografía de la banda feta per la Tanit Plana, Toni Amengual i Roman Yñán + Entrada per el concert de presentació a la Sala Apolo de Barcelona + àlbum numerat i firmat en exclusiva abans de la sortida oficial + descàrrega + aparèixer com a mecenes a la nostre web.

50€
10 mecenas

Et cantem 4 cançons per Skype, entrada per el concert de presentació + àlbum numerat i firmat en exclusiva abans de la sortida oficial + descàrrega + aparèixer com a mecenes a la nostre web.

500€
2 mecenas

Concert privat per a un màxim de 50 persones!! + 5 entrades per el concert de presentació + 5 àlbums numerats i firmats en exclusiva abans de la sortida oficial + 5 descàrregues + aparèixer com a mecenes a la nostre web.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.