❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Desfer el camí

Desfer el camí és un curtmetratge de ficció que es rodarà al petit poble de Casafort, a la comarca de l’Alt Camp (Tarragona) com a projecte de final de grau d’estudiants de la URV de Tarragona.

Dani Fernández

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
38
Aportaciones
2.955€
De 2.950€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Tindrem unes samarretes i unes bosses així de xules!

Sinopsi

L’Alfons, un escriptor maniàtic i malhumorat de ciutat amb una crisi creativa, es retira a un entorn rural per buscar la inspiració i complir amb els plaços que li exigeix el seu editor dèspota. Quan s’acaba la tinta de la seva ploma de la sort comença la seva particular odissea per aconseguir-ne una recàrrega. El rocambolesc viatge serà un xoc d’estils de vida que l’enfrontarà a persones que li ensenyaran que hi ha moltes maneres de prendre’s la vida.

Gènere, to i missatge

Amb la clàssica estructura d’una road movie, Desfer el camí s’explica com una tragicomèdia al més pur estil Nebraska, d’Alexander Payne, o Little Miss Sunshine, de Jonathan Dayton i Valerie Faris.

Més enllà del viatge físic del protagonista, Desfer el camí representa el xoc entre la ciutat i el camp, entre la llibertat total i el captiveri d’una societat accelerada, entre dues formes molt diferents d’entendre la vida.

Background

Aprofitant l’empenta de la URV, l’equip de Desfer el Camí es proposa tirar endavant un curtmetratge professional, ja que el guió i la producció sorgeixen en el marc professional de la productora de comunicació OLALON.

Amb només 6 mesos de vida, la productora ha estat galardonada amb una menció oficial al concurs de Los Angeles 48filmproject, amb un segon premi per l’espot corporatiu de l’empresa italiana HOMI MILANO i amb un premi del client de la marca CHUPA-CHUPS de PERFETTI VAN MELLE. A més, la productora ha realitzat projectes per a marques com NIKE, DECATHLON, FACTOR ENERGIA i L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA.

L’equip d’OLALON s’encarrega de gestionar la producció executiva del curtmetratge, posant a disposició del projecte tot el seu equip, experiència, recursos i material tècnic del qual disposen.

Equip d'Olalon

Ona Gibert - Directora i coguionista. Membre fundadora d’Olalon, l’Ona serà l’encarregada de dirigir el curtmetratge.Titulada amb gràfica publicitària, l’Ona ha participat en tots els projectes d’Olalon, com a cap de disseny en tots els projectes gràfics, així com de directora artística i operadora de càmera en els projectes audiovisuals. Actualment està acabant els seus estudis en Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Dani Fernández - Director de fotografia i productor executiu. Membre fundador d’Olalon, el Dani Fernández porta la batuta de la producció executiva del curt. Titulat com a tècnic d’audiovisuals i espectacles, el Dani ha participat com a director de fotografia en tots els treballs audiovisuals d’Olalon, així com també en projectes com Oda als aditius, L’arbre dels somnis o el projecte documental 360º. Actualment finalitza juntament amb l’Ona el seu grau en Comunicació Audiovisual a la URV.

Albert Dalmau - Coguionista, coproductor i ajudant de direcció. Membre fundador d’Olalon, l’Albert ha sigut l’encarregat, juntament amb l’Ona, d’escriure el guió del curtmetratge. L’Albert és llicenciat en Comunicació Audiovisual i diplomat en Direcció Cinematogràfica. És el creatiu d’Olalon i el que s’encarrega normalment d’escriure i dirigir els projectes audiovisuals de la productora. L’Albert ha participat en la realització de videoclips, curtmetratges i documentals com a director i guionista.

Equip Tècnic

MARIA PENA - Directora de producció. La Maria és una de les impulsores del projecte, acabant amb el Dani i l’Ona els seus estudis en comunicació audiovisual. Ha treballat en diversos projectes de ficció audiovisual com In the box o Oda als aditius.

ALBERTO PÉREZ - Script i auxiliar de producció. Llicenciat en comunicació audiovisual, l’Alberto ha treballat en múltiples projectes audiovisuals com a cap de producció, script i ajudant de direcció.

NATÀLIA SOLSONA - Direcció artística. Titulada en interiorisme i fotografia, la Natàlia ha participat en diversos projectes de decoració i arquitectura efímera amb l’estudi Cultura de Taller.

ADRIÀ BATET - Gràfica. Reconegut dissenyador, il·lustrador i artista visual, l’Adrià treballarà de la mà de la directora d’art del curtmetratge. Ha treballat per marques com RED BULL, NIKE o UPC.

NIL FABRA - Cap de producció. Expert en la producció de camp, el Nil ha sigut el cap de producció de confiança d’Olalon, participant en projectes guardonats com In the box o HOMI Milano.

ALBA ANGUELA - Foquista. Titulada en fotografia i audiovisuals, l’Alba ha treballat realitzat reportatges fotogràfics i projectes audiovisuals com a freelance i ha format part de l’equip tècnic de diversos projectes audiovisuals.

AINHOA SOLÉ - Maquillatge i perruqueria. Titulada en maquillatge i caracterització, l’Ainhoa ha sigut cap de maquillatge en pel·lícules com Sonata per a Violoncel o Barcelona1714.

LAIA BATET - Vestuari. La Laia és l’encarregada del vestuari del Grup Teatre Principal i ha treballat com a figurinista a curtmetratges com Oda als Aditius.

BERTA ARTIGAL - Il·lustració. Artista vallenca formada a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. Ha il·lustrat llibres com L'amic i Lola y su cotorra i ha estat finalista del concurs Oysho Gallery durant dos anys consecutius. Podeu veure part de la seva obra al seu web i a la pàgina de Facebook

Aquestes són algunes de les seves il·lustracions:

Gestió del pressupost

Les aportacions rebudes es destinaran a diferents partides de pressupost:

Despeses de producció

Inclouen tots els transports del rodatge, tant de l'equip tècnic com de l'equip artístic; també s'hi han inclòs les dietes i l'allotjament de l'equip durant el rodatge.

Escenografia

Despeses del departament d'art, que s'encarrega d'aconseguir l'atrezzo i tots els elements que tinguin a veure amb l'ambientació de l'espai. A més a més, aquesta partida de pressupost contempla també les despeses de vestuari, maquillatge i perruqueria.

Fotografia

Lloguer de material tècnic necessari per aconseguir una producció cinematogràfica professional.

Explotació

Còpies del projecte, gestió de recompenses, impressió del material relatiu a l'estrena de Desfer el camí.

En tractar-se d'un projecte acadèmic, tots els membres de l'equip hi participen de forma totalment desinteressada.

Sobre les recompenses

Calculem que podrem entregar les recompenses a partir del 15 de setembre, un cop presentat el projecte.

Calendari Previst

Actualment el projecte està en fase de preproducció. Les localitzacions estan tancades i el càsting, gairebé definit. El calendari de producció per a les properes setmanes és:

29 de maig de 2015

Versió definitiva de guió

5 de juny de 2015

Desglossament final de producció

Tancar equip tècnic

12 de juny de 2015

Tancar guió tècnic

16 de juny de 2015

Pla de rodatge

15 de juny de 2015

Localitzacions tècniques

1 i 2 de juliol de 2015

Assajos amb els actors

Del 8 al 12 de juliol de 2015

RODATGE

A partir del 20 de juliol de 2015

Postproducció (edició, etalonatge i BSO)

20 d'agost de 2015

Deadline final

+ Informació

Ens podeu trobar a la nostra pàgina de Facebook i a Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Dani Fernández

    Dani Fernández
    Autor/a

    más de 8 años

    Bones!

    Vam intentar contactar amb actors més reconeguts però era molt difícil. Comptem amb Alberto Esparza, Pau Barredo, Joan Martínez i Candela Massó; els que han fet més coses són l'Alberto i el Pau, són més semiprofesionals pero super contents igualment.

    Només per curiositat, perquè ho preguntes?

    Gràcies!

  • Vibia Sabina

    Vibia Sabina

    más de 8 años

    Hola!, voldria saber amb quin equip d'actors compteu.

    Moltes gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies