2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

L'any 1962, Joan Fuster, un dels intel·lectuals cabdals de la cultura catalana contemporània, publicava El País Valenciano, una exploració del País Valencià estructurada en vuit itineraris. Aquesta extensa obra, de més de 500 pàgines i editada per Destino, va representar una fita en la literatura de viatges.

Aquest 2012 representa una data massa especial per no recordar-la: han passat 50 anys de la publicació d'El País Valenciano, 90 del naixement de Joan Fuster i 20 de la seua mort.

Amb el llibre Viatge pel meu país volem retre homenatge a la figura de Joan Fuster, així com a la seua obra i a les seues idees. Aquest llibre recrea l'itinerari de l'escriptor, 50 anys després, copsant el territori a partir de la mirada íntima, particular d'un escriptor -Joan Garí- i d'un fotògraf -Joan Antoni Vicent-. A través de les seues pàgines i les seues imatges (veieu l'àlbum), recorrem carreteres sinuoses, racons solitaris, espais de la memòria, però no podem evitar transitar pels paisatges de la desolació, fruit aquests últims del tsunami especulador de les darreres dècades. Assistim a les darreres mostres de tradicions i usos assenyats del territori, abans que la despoblació del món rural els dissolga en un mar de memòries. I en aquest sentit, Viatge pel meu país s'erigeix alhora com un homenatge al País Valencià, a la seua gent i els seu territori, a la seua cultura conservada actualment sota una inexpressiva, uniforme capa de ciment. El pròleg del llibre ha anat a càrrec de l'escriptor Manuel Vicent.

Viatge pel meu país té prevista la seua presentació a finals de març de 2012. Constarà de dues edicions:

 1. Edició enquadernada en rústica i a la venda en llibreries (PVP: 48 euros).
 2. Edició especial limitada a 200 exemplars, amb enquadernació en tapa dura i sobrecoberta (luxe) per als mecenes de Verkami (valorat en 85 euros).

Visita l'àlbum de fotografies del llibre, des d'on podràs escollir aquelles que desitges segons el tipus de mecenatge que has realitzat. Envia'ns un email a tresiquatre@tresiquatre.com amb els noms de les imatges.

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(6)

 • aquest missatge el tenia perdut per la bustia. Em sembla un projecte preciós. abans de tot enhorabona. la pregunta és: Ja ha finalitzat el termini o encara es pot participar?

  hecha por alicia

  El projecte a Verkami ja ha finalitzat. Si vols participar de qualsevol altra manera i adquirir el llibre ens pots contactar en tresiquatre@tresiquatre.com

 • Cuando saldrá el libro? Quiero regalarlo a alguien por su cumpleaños. gracias y perdonen que no sepa valenciano

  hecha por rosa garrido

  A la venda en llibreries estarà a finals de març. A la venda en la nostra web estarà a partir del 15 de març, i en eixa data també farem l'enviament als mecenes.

  Gràcies per l'interès.

  L'equip d'Edicions 3i4

 • si faig una aportació, en quan se´m quedarà després si compro el llibre?és que 48 Euros em pareix un poc massa, encara que sé que serà un gran llibre...és clar.

  hecha por xavi

  Les aportacions no suposen un descompte en el llibre a posteriori... ara bé, hi ha aportacions que comporten entre altres coses l'adquisició d'un llibre amb un bon descompte, per exemple la de 40 euros (suposa un descompte de 8 euros sobre el seu preu de venda al públic)

 • Bon dia, heu enviat el correu demanant-nos les dades però no ens dieu on escriure-vos.

  hecha por catxirulo

  El correu és tresiquatre@tresiquatre.com

 • Hola, vull regalar el llibre a una persona i vull fer l'aportació al seu nom, per tal que aparega en els mecenes, ja n'he fet una i no vull eixir jo com mecenes dos vegades. Com he de fer l'aportació? Salutacions, Auxi

  hecha por auxicarlos

  En primer lloc donar-te les gràcies per la confiança dipositada en el projecte. Responent la teua pregunta... encara que ho faces amb el mateix nom no passa res, a finals de setmana rebreu tots els mecenes un correu demanant-vos el nom que voleu que aparega al llistat... en respondre eixe correu ens ho especifiques.

  Atentament

  L'equip d'Edicions 3i4.

 • Com ho he de fer per aportar 60€ al projecte "Viatge pel meu país", i que un cop decidit aquest import, no se m'impedeixi el tràmit del pagament?

  hecha por Joan-Anton Benach

  Hola Joan-Anton,

  què vols dir amb què se t'impedeix el pagament? si tot funciona com toca el procediment és molt senzill i no d'haver-hi cap problema...

  Tries el mecenatge que vols fer i a continuació si no estas registrat et demana que ho faces, tot seguit et demana el número de targeta i ja està.

  Si ho tornes a provar i no pots, ens ho dius i contactarem amb els administradors de Verkami per veure i quin és el problema.

  Moltes gràcies per donar suport al nostre projecte.

  Atentament

  L'equip d'Edicions 3i4

Si quieres saber más pregúntale al autor

VIATGE PEL MEU PAÍS

Conseguidos7.870€
de7.000€
100% conseguidos Conseguido!
Volem retre homenatge a Joan Fuster, amb aquest llibre de viatges, un projecte literari i fotogràfic que recrea l'itinerari de l'escriptor pel País Valencià fa 50 anys. Un tribut al seu llibre, El País Valenciano, i a la seua persona en el 20è aniversari de la seua mort.
Creado en: Valencia

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 26 de Febrero de 2012.

 
 • Aportando 10€
  15 Mecenas

  1 fotografia del llibre a escollir en alta resolució + Presència al llistat d'agraïments del llibre.

 • Aportando 20€
  7 Mecenas

  3 fotografies del llibre a escollir en alta resolució + Presència al llistat d'agraïments del llibre.

 • Aportando 30€
  5 Mecenas

  3 fotografies del llibre a escollir en alta resolució + Obsequi d'un exemplar de Set llibres de versos, de Joan Fuster + Presència al llistat d'agraïments del llibre.

 • Aportando 40€
  66 Mecenas

  1 llibre (enviament inclòs) signat pels autors + Presència al llistat d'agraïments del llibre.

 • Aportando 60€
  10 Mecenas

  1 llibre (enviament inclòs) signat pels autors + 3 fotografies del llibre a escollir en alta resolució + Obsequi d'un exemplar de Set llibres de versos, de Joan Fuster + Presència al llistat d'agraïments del llibre.

 • Aportando 70€
  QUEDAN 28 RECOMPENSAS (DE 50)

  1 llibre edició especial limitada (amb enviament inclòs) signat pels autors + Presència al llistat d'agraïments del llibre.

 • Aportando 100€
  QUEDAN 40 RECOMPENSAS (DE 50)

  1 llibre edició especial limitada (amb enviament inclòs) signat pels autors + Obsequi d'un exemplar de Set llibres de versos, de Joan Fuster + 3 fotografies del llibre a escollir en alta resolució + Presència al llistat d'agraïments del llibre.

 • Aportando 150€
  QUEDAN 39 RECOMPENSAS (DE 50)

  2 llibres edició especial limitada (amb enviament inclòs) signats pels autors + Obsequi d'un exemplar de Set llibres de versos, de Joan Fuster + 3 fotografies del llibre a escollir en alta resolució + Presència al llistat d'agraïments del llibre.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 26 de Febrero de 2012.

 

Blog del proyecto (20)

20 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de Edicions Tres i Quatre
Edicions Tres i Quatre
Edicions Tres i Quatre va nàixer a València el 1968 com una aventura cultural progressista enmig d'un context de repressió i d'imposició ideològica. Els temps han canviat, però Tres i Quatre manté els seus pri... Leer más
Edicions Tres i Quatre tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.tresiquatre.com