❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Sabadart

Reivindicar la presència i difondre les expressions artístiques i culturals que es desenvolupen a Sabadell a través d'una jornada cultural participativa i la gravació d'un vídeo-documental de tot el procés.

Malapell Produccions

A project of

Category

Created in

0
seconds
21
Patron
525€
From 3.000€
Contribute to the project

Jornada Sabadart,

una història de Malapell produccions

Vols formar part de la nostra aventura?
Vine al Sabadart, una jornada en la que tots ens hi deixarem la pell.

Què volem fer?

El proper Dissabte 26 de Setembre del 2015, ens hem proposat el repte de crear, desenvolupar i donar-li seguiment a una jornada participativa, de caràcter social i cultural, en un espai públic de la ciutat de Sabadell, la plaça del Dr. Robert, en el que tinguin protagonisme i visibilitat tots els actors de la cultura Sabadellenca. El grup proposa a la vegada batre un rècord de participació, amb el menor temps possible, d’associacions, entitats i artistes independents de la ciutat.

La finalitat última és divulgar, mitjançant un vídeo-documental, tot l’entramat cultural del que disposem els sabadellencs, no sempre a la vista de tothom, i desmentir d’aquesta manera la percepció de que a Sabadell existeix poca oferta cultural.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions seran destinades per despeses de l’esdeveniment: lloguer de la infraestructura necessària, exigències legals de seguretat, material tècnic i publicitari, enregistrament i edició del vídeo-documental, etc.

Si per altra banda, esteu interessats a ser patrocinadors d’aquest esdeveniment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica:
info@malapellproduccions.cat
Amb l’assumpte: “patrocini + el nom de l’organització

Qui sóm?

Una nova promotora cultural de Sabadell, Malapell Produccions. Fundada per estudiants del curs de Dinamització, Programació i Desenvolupament d’Accions Culturals, compromesos amb la cultura i amb ganes de projectar Sabadell al món.

Motivació i antecedents

Sabadell és una ciutat que compta amb un gran nombre d'associacions culturals, esdeveniments, tradicions, institucions i entitats que possibiliten que la ciutat compti amb una agenda cultural ambiciosa, amb una programació variada i competitiva. No obstant això, tot aquest entramat cultural que aglutina l'esforç de molts professionals i aficionats no sempre és percebut per un públic que sol lamentar la "escassa activitat cultural de la ciutat".

Aquest pensament pot venir donat per la proximitat amb altres ciutats grans que, amb la seva oferta actual, poden portar a la creença d’aquesta manca de motivació cultural. Per això aquest projecte no té límit, ni d’edat, ni cultural...va dirigit a totes aquelles persones que gaudeixen amb les tradicions de cada entorn en el que es troben i en qualsevol expressió artística, dansa, música, art, teatre... o que simplement vulguin conèixer de prop que li ofereix la ciutat de Sabadell.

Objectius

  1. Aconseguir la participació i implicació en el projecte d’un gran número d’entitats de la ciutat que representin de manera prou amplia totes les manifestacions artístiques i culturals que sorgeixen de col•lectius i ciutadans de Sabadell.
  2. Atraure al màxim de públic possible i l’atenció dels mitjans de comunicació per tal de donar visibilitat i màxima difusió al sector artístic i cultural sabadellenc. Per això volem fer una gran promoció d’aquest acte, i demanarem també que administracions, organitzacions i gent de la ciutat que senti aquesta reivindicació cultural com a seva s’impliquin per ajudar-nos a aconseguir-ho.
  3. Establir un rècord de participació, pel seu interès mediàtic i popular.
  4. També tenim una pretensió acadèmica. Els organitzadors som un col•lectiu d’estudiants que tenim l’objectiu de dedicar la nostre vida professional d’ara endavant a la gestió i dinamització cultural. Per això pretenem fer un projecte que, convocant expressions culturals d’àmbits ben diferenciats, connecti directament amb la realitat que ens trobarem en un futur ben proper, tractant d’arribar a un teixit social el més ampli possible.

A més, per a nosaltres seria una gran satisfacció, si aconseguim crear en la gent de Sabadell un sentiment de pertinença i empatia amb tota l’activitat cultural que es desenvolupa en aquesta ciutat.

Sobre les recompenses

Les recompenses les entregarem el mateix dia de la jornada, de forma presencial.
Qui no pugui assistir a la jornada, podrà recollir les recompenses a l'Escola SBD, carrer del sol 167, baixos. Un cop acabada la jornada.

Calendari

Data de la jornada Sabadart: Dissabte 26 de setembre del 2015, a la tarda.
Horari aproximat: de 16.00h a 21.00h

Per a més informació:

Visita la nostra pàgina web
Visita la nostra pàgina de Facebook
i clica M'agrada per seguir l'actualitat del certamen.
Ja ens segueixes a Twitter?

Escolta l'entrevista que ens van fer a Ràdio Sabadell. La pots escoltar aquí

Per qualsevol dubte escriu-nos al nostre email: info@malapellproduccions.cat

Junts, ens hi deixarem la pell!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
1 backer

PACK CEBETES

Xapa + Bolígraf.

10€
4 backers

PACK CEBES TENDRES

Xapa + Bolígraf + Mocador.

20€
9 backers

PACK LA CEBA

Xapa + Bolígraf + Mocador + El teu nom com a mecenes en el vídeo final.

30€
5 backers

PACK CEBES DE TEBES

Xapa + Bolígraf + Mocador + El teu nom com a mecenes en el vídeo final + Motxilla Sabadart.

50€
50 left (of 50)

PACK MALAPELL

Xapa + Bolígraf + Mocador + El teu nom com a mecenes en el vídeo final + Motxilla Sabadart + 2 entrades per l’acte de presentació del vídeo-documental final.

75€
48 left (of 50)

PACK SABADART

Xapa + bolígraf + mocador + el teu nom com a mecenes en el vídeo final + motxilla Sabadart + dues entrades per l’acte de presentació del vídeo-documental final + DVD del vídeo-documental.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.