❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

1r disc de MARTINA

Volem tirar endavant un projecte alternatiu de pop-rock català. Es tracta d’un repte especialment il·lusionant fer-vos partíceps del naixement de MARTINA. La vostra ajuda ens servirà per fer l'edició del disc i el màster.

MARTINA

Un proyecto de

Categoría

Pop / Rock

Creado en

0
segundos
69
Aportaciones
3.515€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SOM? QUÈ ÉS MARTINA?

El grup Martina neix el setembre del 2010 a Barcelona.

Els seus components són l´Arnau Giordani com a veu principal i guitarres, Dusan Jevtovic com a guitarra solista i coros, el Rubén Alcázar al baix i coros, i el Xavi Reija a la bateria, coros i programacions.

Arnau Giordani; excantant, exguitarrista i excompositor de Red-In. En aquesta etapa va conèixer i col·laborar per primera vegada amb Xavi Reija, amb qui ha desenvolupat colze a colze el projecte Martina.

Dusan Jevtovic; guitarrista serbi afincat a Barcelona des de fa 9 anys que ha aconseguit el reconeixement dins del sector del jazz, del blues i del rock. Ha liderat diversos projectes dels quals destaquen D.X Project i Dusan Jevtovic quartet.

Rubén Alcázar; baixista de Pep Sala des de fa tres anys. Ha col.laborat en nombroses formacions de pop-rock, com Òxid.

Xavi Reija; baterista de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional com a músic de sessió i per la seva labor pedagógica. Ha tocat amb gent tant diversa com O´Funk´illo, Monica Green, Caco Senante, Gnaposs o Pep Sala. Ha liderat les seves pròpies formacions com el Xavi Reija Elèctric quintet o trio amb tres discos al mercat. És endorser internacional de Yamaha i Paiste.

QUINA ÉS LA SITUACIÓ ACTUAL?

A ON DESTINARAN ELS DINERS DEL PROJECTE?

Estem a punt d'iniciar el procés d´edició del primer disc. Va ser gravat a la Casa Murada, pel Jesús Rovira (baixista de “Lax´n´Busto”). Posteriorment ha estat mesclat a Sputnik per Eduardo Ruiz Joya i Jordi Gil (guitarrista i productor de “El Sr. Chinarro”). El disc va ser gravat en rigorós directe durant 3 dies.

No formem part de cap discogràfica i fins al dia d’avui hem finançat el projecte de la nostra butxaca, però l’hem escurada tant que necessitem una última empenta i és per això que ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració.

Hem enregistrat les 14 cançons del disc a la Casa Murada. Per fer la mescla de les cançons hem anat a Sevilla i a Madrid. Tanmateix a dia d’avui necessitem una contribució de 3500€ per fer realitat el projecte. Els diners que recaudem es destinaran a finançar:

  • La masterització del disc
  • Fabricació de la primera edició (1.000 - 1.500 exemplars)
  • Material de promoció
  • Si som capaços de superar el presuspost requerit, invertirem els guanys en la realització del primer VIDEOCLIP de MARTINA.

COM PODEU AJUDAR-NOS A TIRAR ENDAVANT EL PROJECTE?

Fent aportacions de diverses quantitats que van des de 10€ a 1000€. Totes les contribucions tenen una recompensa en agraïment a la vostra col·laboració. Des de l'entrega en exclusiva del disc signat, a entrades per a la presentació oficial del disc, samarretes i experiències inoblidables al costat de Martina (com acompanyar-los durant tot un dia de concert o assistir a concerts privats -per als més capritxosos-.

La llista del que s’adquireix en cada tram de participació la trobareu a mà dreta. Qualsevol quantitat ens serà de gran ajuda i serà benvinguda! D'entrada ja us donem les gràcies per anticipat i desitgem que el projecte pugui tirar endavant.

COM FUNCIONA? MODEL DE FINANÇAMENT

El cobrament només es farà efectiu si en el termini de 40 dies arribem com a mínim al 100% del finançament que demanem. En cas contrari, les quantitats que els mecenes s’han compromès a aportar no es faran efectives i el projecte no rebrà el finançament.

LA MÚSICA DE MARTINA

Lʼobjectiu de Martina és aconseguir un so genuí i renovador del pop català. Una fita difícil que ens ha guiat durant aquest darrer any previ a la gravació. Un any que ens ha servit per elaborar i construir les cançons des de la idea primària fins a trobar la textura final. Des de bon principi hem defugit de lʼexcessiva instrumentació, de la ornamentació, buscant sempre un so bàsic, de quartet, cercant lʼessència estilística del pop. En bona mesura, tot això ens ha servit per aconseguir que les cançons sonin amb un grau de frescor i un so orgànic diferencial. La combinació d´aquest factors, amb unes lletres transparents, que no oculten el missatge, i de gran profunditat, remarca la projecció d´una banda que pret;en irradiar optimisme, entusiasme i serenor, i que té una necessitat bàsica, gairebé visceral, per transmetre els seus principis.

Per escoltar un petit avançament del disc podeu visitar el nostre Myspace, i si voleu contactar amb nosaltres, [email protected]. Si voleu visitar el nostre perfil de facebook i conéixer MARTINA des de ben prop aneu al nostre Facebook.

Moltes gràcies a tots! Als contribuents especialment, que esdevindreu productors de MARTINA, però també a tots aquells que ens esteu ajudant desinteressadament i que creieu en el projecte.

A tots de nou, moltes gràcies!

MARTINA

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / Ja hem superat els 1.000!

Ja hem superat la barrera dels 1000€ a Verkami! Moltíssimes gràcies a tots! Ho podem aconseguir! Com a mostra de gratitud hem penjat una nova cançó: "JORDI I JULIETA". La podeu escoltar aquí al 'Band Profile' del facebook o al nostre myspace webmartina

Què us sembla?

#03 / "Jordi i Julieta"

A la Tertúlia CataCultural també vam interpretar en directe i en primícia "Jordi i Julieta", cançó que, evidentment, formarà part del disc que estem tirant endavant.

Aquí us deixem el link del vídeo!

Seguim sumant!

#01 / Benvinguts i benvingudes!!

Avui iniciem el període de 40 dies que tenim per aconseguir el pressupost de 3500€. Us anirem informant puntualment sobre qualsevol eventualitat del grup. De fet, tenim preparades algunes sorpreses que hauran d'esperar.. Dit això, volem que sapigueu que qualsevol dubte que tingueu ens el podeu exposar al facebook o al nostre mail:

[email protected]

El resoldrem amb la màxima celeritat.

Qualsevol opinió que ens vulgueu fer arribar serà ben rebuda; evidentment, si us animeu a contribuir en el projecte, us estarem infinitament agraïts. I recordeu: sempre hi ha recompensa. Volem que us sentiu co-productors del projecte i creiem que és un repte molt il·lusionant.

Moltes gràcies companys i companyes!! Ho aconseguirem!!

MARTINA.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies