❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'assaig

Ajuda'ns a distribuir la pel·lícula: Vine a la preestrena. Aconsegueix descomptes a la Sala La Planeta i Sala La Cate. Dóna suport al cinema fet en català.

Creado en

0
segundos
77
Aportaciones
7.200€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ATENCIÓ CANVI DE CINEMA

Per motius d'aforament, la preestrena de "L'assaig" es farà a la sala 11 dels cinemes Albèniz Plaça (Plaça Jordi de Sant Jordi). Retrassarem la projecció 30 minuts per precaució.

**DIJOUS 11 DE JUNY

21H

CINEMES ALBÈNIZ PLAÇA (SALA 11)**

L’assaig és un llargmetratge de ficció que es va rodar a Girona la primavera del 2014 i que es preestrenarà els dies:

  • 11 de juny, 21:00h., Cinemes Albèniz (Sala 11) de Girona

  • 30 de juny, 21:00h., Sala La Cate, de Figueres

Però les pel·lícules no només cal fer-les. Cal que la gent les vegi. Per això per a nosaltres és molt important aconseguir el màxim de difusió i distribució.

Volem aprofitar aquesta preestrena gironina de la pel·lícula per a demanar-vos suport en la nostra tasca de distribució nacional de la pel·lícula.

És una pel•lícula rodada en català que volem estrenar a sales de tot el país la propera tardor o el proper hivern. Podem buscar una distribuïdora (que mai ens avançarà els diners) o intentar distribuir-la nosaltres mateixos. Sigui com sigui, haurem de fer front a una sèrie de despeses per a les que no tenim finançament (còpies, impressió cartelleria, campanya a premsa, campanya a xarxes socials, etc).

Creiem que és viable fer cinema en català, més enllà de les subvencions públiques, perquè hi ha un públic que li dóna suport i un país compromès amb la seva cultura.

Perquè he de donar suport a aquest projecte?

  • Aniràs a veure una bona pel·lícula, pots veure'n els detalls a la nostra pàgina web

  • Podràs triar entre el dvd de la pel·lícula o descomptes als teatres (veure l'apartat Sobre les recompenses)

  • Si ets un comerç, una empresa o gestiones una marca tindràs els mateixos al·licients i a més, podràs adherir-te a la campanya "Donem suport al cinema en català" i deduir-te la despesa al proper Impost de societats o Irpf (rebràs una factura per l'import de la teva aportació).

En què consisteix la campanya "Donem suport al cinema en català?"

És una campanya pensada per a la distribució de la pel·lícula L'assaig, de la que molt fàcilment se'n podran beneficiar altres pel·lícules rodades en català.

Consisteix en la distribució de invitacions entre els mecenes de la campanya i sobretot, de descomptes per a veure la pel·lícula en sales de cinema entre empreses i comerços del territori.

La seva viabilitat dependrà del criteri dels exhibidors sobre l'èxit d'aquesta campanya de Verkami.

Hauria de ser normal poder fer i veure cinema en català. Nosaltres creiem que és viable i que la demanda existeix.

Preguntes, respostes i d'altres qüestions

Per què li he de donar suport a aquest projecte si la pel·lícula ja està feta? quin sentit té aportar-hi diners?

Per què no hem fet la pel·lícula per guardar-la en un calaix. Volem que tingui la màxima difusió possible.

Per què no n'he sentit a parlar abans d'aquesta pel·lícula? No ha anat a festivals?

Ara que tenim la pel·lícula acabada la començarem a enviar a festivals, però no ho veiem incompatible amb preparar l'estrena a sales.

Jo vull fer una aportació, però no sé si la pel·lícula m'agradarà

Bé, és el mateix que passa quan anem al cinema a veure qualsevol pel·lícula, o quan comprem un llibre, o anem a veure una obra de teatre. Pots obtenir més informació sobre la pel·lícula a la nostra pàgina web

La pel·lícula està dirigida a tothom qui hagi comès algun error en la seva vida. A partir d'una determinada edat el públic objectiu és bastant ampli...;-)

El teatre és un element important dins la pel·lícula, per tant si us agrada el teatre hi ha més possibilitats que us agradi la pel·lícula, però no és indispensable. És bàsicament una pel·lícula sobre la vida i les segones oportunitats que ens donem a nosaltres mateixos.

Si no recolzo aquesta iniciativa, quan podré veure la pel·lícula?

El sentit últim d'aquesta campanya de Verkami és poder estrenar la pel·lícula la tardor o l'hivern vinent.

Estem treballant per a incorporar noves projeccions aquest juny a la província de Girona i si aquesta campanya és un èxit fer-ne una altra a més ciutats del territori.

Si tot va bé es podrà veure a sales de cinema, a la televisió, i a plataformes de pagament per visió i per internet, però tot plegat dependrà de l'èxit d'aquesta primera campanya.

Jo voldria fer una aportació al projecte, però he vist que totes les recompenses ofereixen dues invitacions a la preestrena, i jo vull anar-hi sol/a, puc assistir a la preestrena d'alguna manera que no sigui fent una aportació al projecte?

Les entrades per a la preestrena només es poden adquirir participant en aquesta campanya de verkami o a les guixetes del cinema el mateix dia de l'esdeveniment. En el cas que aquesta campanya de verkami esgoti l'aforament no es podran adquirir entrades per la preestrena a guixeta. Vine amb algú que t'estimis, disfrutaràs molt més el "post-partit".

A què destinarem les vostres aportacions

A tot allò necessari per distribuir una pel·lícula:

  • Còpies de la pel·lícula

  • Disseny i impressió de cartelleria

  • Disseny i inserció d'anuncis en premsa

  • Responsable de premsa i xarxes socials

  • Disseny de la campanya de premsa i xarxes socials.

Si sobrepassem l'objectiu de finançament destinarem els diners a començar a recuperar la inversió que ha significat fer la pel·lícula i a que tothom que hi ha participat pugui cobrar de manera digna per la seva feina.

Sobre les recompenses

Les invitacions per a la preestrena corresponen al dia i localitat que posa a cada recompensa (no es pot fer una aportació adquirint una invitació per veure la preestrena a Girona i anar a veure la preestrena de Figueres, per exemple).

Els horaris de cada sessió de preestrena estan al principi d'aquest escrit.

Per assistir a la preestrena caldrà portar imprès l'email de confirmació de Verkami.

El dvd de la pel·lícula o Descompte en entrades als teatres:

L'endemà de la preestrena rebreu un mail preguntant-vos si preferiu el dvd de la pel·lícula o el descompte al teatre. L'haureu de contestar amb la vostra preferència. Llavors rebreu un mail de confirmació de la vostra preferència que haureu de conservar per a l'entrega de la recompensa.

El dvd de la pel·lícula el podrem entregar durant l'hivern o la primavera 2016. Ens posarem en contacte per comunicar-vos a quin lloc el podreu passar a recollir (un punt de recollida per a cada localitat de preestrena). L'entrega del dvd serà en primícia, anterior a la seva comercialització general. Caldrà portar imprès el mail de confirmació de la vostra preferència per a recollir el dvd.

Descompte en entrades als teatres:

  • Descompte màxim aplicable: 12€

  • Tipus de descompte: Dependrà de l'obra, ja que les condicions de contractació de cada companyia són diferents. Rebreu el llistat complet de possibles descomptes per mail a principis de desembre, quan es fa oficial la programació de gener, febrer i març de cada teatre.

  • Període de validesa: Gener-Març 2016

  • Teatre de validesa: El de la mateixa localitat on s'ha anat a la preestrena:

Girona: Sala La Planeta

Figueres: Sala La Cate

  • Només aplicable a les guixetes del teatre, el mateix dia de la funció. Cal portar imprès el mail de confirmació de la vostra preferència.

Enganxina de suport al cinema en català: es podrà recollir al mateix cinema el dia de la preestrena.

Descomptes d'1€ i invitacions per a l'estrena: només s'entregaran quan la pel·lícula s'hagi d'estrenar a sales de cinema. Les invitacions es faran arribar per email i els vals de descompte us els farem arribar a l'adreça que ens indicareu quan s'acabi la campanya.

Anunci a premsa:

  • La mida de l'anunci dependrà del número de marques i pimes que hagin fet aportacions a la campanya.

  • L'anunci es publicarà el dijous dia 11 de juny, data de la preestrena a la ciutat de Girona, a l'edició de Comarques gironines de com a mínim un dels tres diaris principals del territori (Punt diari, Diari de Girona, Diari Ara).

  • L'anunci tindrà l'estructura d'un anunci de gratitud, en què es destacarà el nom de la pel·lícula i el seu lema "L'assaig - reinterpreta les escenes de la teva vida", a continuació "Nosaltres recolzem el cinema en català. Nosaltres estimem la nostra cultura", i tot seguit els logotips de les marques i els noms de les pimes, mecenes i patrocinadors que hagin col·laborat en el projecte.

  • Per a marques i patrocinadors: quan s'hagi fet l'aportació ens posarem en contacte per demanar-vos el logotip en el format i mida adequats.

Cartell dedicat: Us el donarem el dia del sopar amb el director.

Utilització del Photocall:

  • Preestrena a Girona, 11 de juny: Fotos de tot l'equip de rodatge per premsa escrita i internet

  • Preestrena a Figueres, 30 de juny: Fotos de tot l'equip de rodatge per premsa escrita i internet

  • Roda de premsa de cloenda: Balanç de la campanya per a mitjans.

  • Roda de premsa de presentació noves projeccions (opcional): En el cas de noves projeccions amb el mateix objectiu previstes a altres ciutats catalanes.

La pel·lícula

L’assaig és una producció d’Erasmus films feta en cooperativa amb tot l’equip tècnic i artístic que participa a la pel•lícula.

L’assaig és una comèdia dramàtica sobre el teatre i sobre la vida. Imagina la teva vida com un seguit d’escenes teatrals que es succeeixen les unes a les altres... i comença a assajar-les!.

Un grup d’actors intenta reconstruir les seves vides en plena crisi dels quaranta mentre assagen “Anònim venecià”, una història que parla de l’amor, la vida i la mort.

L’assaig és també una experiència narrativa entre el llenguatge teatral i el cinematogràfic, que situa l’espectador al centre d’un viatge entre ambdues arts.

REPARTIMENT

Santi Ricart

Sílvia Escuder

Lurdes Barba

Hermann Bonnin

Jacob Torres

Jordi Figueras

Gonzalo Cunill

Mireia Llunell

Uxía Paz

David Baulida

GUIÓ I DIRECCIÓ

Lluís Baulida

MÚSICA ORIGINAL

Xavi Lloses

DIRECCIÓ DE FOTOGRAFIA

Pere Pueyo

MUNTATGE

Amanda Baqué

SO DIRECTE I POSTPRODUCCIÓ DE SO

Fernando de Izuzquiza

ESCENOGRAFIES

Pablo Paz

AJUDANT DE DIRECCIÓ

David Larraz

VESTUARI

Judith Torres i Ricard Prat

MAQUILLATGE I PERRUQUERIA

Juan Cansado

EFECTES ESPECIALS

Toni Mena

COORDINACIÓ DE POST-PRODUCCIÓ

Juanjo Giménez

PRODUCCIÓ

Lluís Baulida

Calendari previst

Juny 2015 Preestrena de la pel•lícula. Entrega d’algunes recompenses (invitacions per a la preestrena, inclusió anuncis a premsa dels patrocinadors...)

Tardor 2015 Preestrena a altres ciutats catalanes.

Hivern 2016 Descomptes als teatres. Estrena a sales (finals tardor)

Primavera 2016 Entrega de les recompenses restants (dvd’s)

+ Info

Aconsegueix molta més informació sobre la pel·lícula a la nostra pàgina web
www.erasmusfilms.com/assaig

i/o entra al nostre facebook, clica-hi m'agrada si vols estar al corrent de noves promocions i activitats relacionades amb la pel·lícula.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Gràcies!

Benvolguts i benvolgudes!

Gràcies per haver participat en aquesta campanya de Verkami. Estem fent els primers passos per a què la pel·lícula es pugui veure als cinemes a finals de la propera tardor. Us anirem informant de totes les novetats que generi el projecte i us demanarem les dades que ens falten per poder-vos enviar les recompenses pendents (sobretot els dvd's/entrades de teatre) quan toqui.

Fins aviat!

Lluís

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies