❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Claudio Gabriel Sanna nou disc "Altres Paraules"

El cantautor de l’Alguer Claudio Gabriel Sanna enregistra el nou disc "Altres Paraules". Després d’haver dedicat els darrers anys a interpretar obres de la tradició musical algueresa, torna a ficar les mans en aquell humus inspiratiu, que al 2008 havia definit "Terrer meu", darrer album en solitari.

claudio gabriel sanna

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Alguer, Italia
0
segundos
85
Aportaciones
4.420€
De 3.740€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Italiano

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Sóc Claudio Gabriel Sanna, de l'Alguer, cantautor i intèrpret des del 1981.

He començat amb la fundació del grup Càlic, que segurament recordareu, amb lo qual he fet treballs de recerca i recuperació de música tradicional algueresa i sarda, publicat 4 discos i participat a festivals a tota Europa per 23 anys.

Al 2004 he començat una nova carrera en solitari, obrint-me a col·laboracions amb músics catalans, com Josep Maria Cols, Andreu Ubach, Pep Coca, Pep Pascual, Cidao Trindade. Amb ells he publicat 2 discos: Tirant lo rall (2005) i Terrer meu (2008).

He dedicat els darrers anys a diverses produccions: composició de musiques per teatre, interpretació de obres de la tradició musical algueresa, com per el disc Un home del pais (2010), participació a projectes el llengua italiana, com per el disc Le canzoni del maggio i també en llengua françesa, com per el concert Brel 30 anys, on he interpretat les cançons de Jacques Brel en un projecte de l'Auditori de Barcelona (2009).

Què volem fer?

Amb el meu grup actual, havem començat aqueix mes de maig a enregistrar un nou disc, que es dirà Altres Paraules.

Amb aqueix disc, després d’haver dedicat anys a la música tradicional, vull tornar al meu territori de cantautor, tornar a ficar les mans en aquell humus inspiratiu que jo mateix havia definit "Terrer meu", al darrer àlbum en solitari publicat al 2008.

Un nou disc amb 12 temes, 11 cançons + 1 tema instrumental, on hi podreu trobar una bona varietat de temàtiques: recerca d'un equilibri personal, d'una raó de vida, contes de gent comú, frustracions d’artistes perifèrics, sensacions del dia i desencants de la nit, problemes socials i, com sempre, els amors: satisfets, conflictuals, començats, acabats, en curs.

Registrarem tot el disc a L'Alguer, ciutat de parla catalana de l'illa de Sardenya, a l'estudi AL de Attilio Lombardo, durant els mesos de maig i juny 2015.

Acabades les gravacions, enviarem el disc a Londres per fer un mastering professional.

Després curarem la part gràfica i publicarem Altres Paraules a Catalunya al mes de setembre, començant la gira de presentacions.

Qui som?

Claudio Gabriel Sanna veu, mandola i guitarra

Josep Maria Cols piano i acordió

Angel Vargiu clarinet

Salvador Maltana contrabaix

Paolo Zuddas percussions

Attilio Lombardo tècnic de so

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions de tots vosaltres, que voldreu ser els mecenes d'aquest projecte, aniran destinades a pagar aquestes despeses:

  • lloguer de l'estudi de registració - editing - mastering.

Havem fixat un sostre de 3740 €, pensant que seran suficients. Si haurem la sort de superar aquest marge, tota la resta del finançament de Verkami serà destinat a la realització fisica del disc: gràfica, estampa, difusió.

Sobre les recompenses

Havem pensat una serie de recompenses interessants, a partir de 20 €, per arribar fins a 1100 €. Podreu escollir el mínim, rebre el disc a casa vostra, o descarregar la versió digital, entrar gratuïtament als concerts de presentació, participar a sopars amb músics a casa mia, sojornar a l'Alguer per tres dies en un apartament antic del centre històric o bé organitzar un concert privat pel vostre grup d'amics o associació cultural.

Calendari previst

  • Maig - juny 2015: registracions i producció del master

  • Juliol 2015: mastering i estudi gràfic

  • Setembre - Octubre 2015: publicació del disc i entrega de les recompenses.

+ Info

www.claudiogabrielsanna.com
facebook
twitter
myspace
Serraïma Música (management)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / Gracies a tots!

Benvolguts mecenes, estimats amics!!

Com ja sabeu el meu projecte Altres Paraules, acabat el 15 de juliol, ha tengut succès i havem aconseguit el objectiu.

Dic "havem" perquè és una victòria col·lectiva que havem aconseguit amb l’ajuda de tots vosaltres!!

Ara toca a nosaltres musics i tècnics acabar el nou disc de manera que soni lo més bé possible i arribi a la publicació en el temps previst, final de setembre, com ja sabeu del calendari de previsions publicat al Verkami.

Actualment estem cantant les cançons i aviat començarem les mescles.

En el mentres curarem la part gràfica i concordarem la publicació amb la casa discogràfica.

Vos informarem periòdicament sobre l'evolució del projecte, fins que vos comunicarem com rebre les recompenses.

Encara gracies!

Claudio Gabriel Sanna

#01 / Jornades sobre Transhumància al Lluçanès a Sta.Eulàlia de Puig-oriol

Un cap de setmana intens, participatiu i molt interessant a les Jornades sobre Transhumància al Lluçanès a Sta.Eulàlia de Puig-oriol.

He participat a les dues jornades amb un grup de pastors sards i els directors de la pel.licula Capo e Croce, Paolo Carboni i Marco Antonio Pani, projectada a la sala social del poble.

Los mateixos directors han conversat amb Joan-Elies Adell i tot el public sobre la vida i les lluites dels pastors sardos dels ultims anys.

Una fantastica esperiència organitzada de part de l'ajuntament de Sta.Eulàlia i precisament de l'alcaldesa Eva Boixader.

Gracies als 4 mecenes que durant la mia absència han començat a aportar contribucions al projecte Altres Paraules!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies