❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

180º DE CEL, el nou espectacle de La Virgueria

Col·labora amb La Virgueria i sigues productor de 180º de cel, un espectacle compromès i atrevit que reflexiona sobre la reinserció de persones que han estat preses. També col·laboraràs econòmicament amb la Fundació ARED, que treballa perquè la reinserció dels presos sigui una realitat.

MarinaFita

A project of

Category

Created in

0
seconds
138
Patron
5.640€
From 5.000€
Contribute to the project

180º DE CEL I COL·LABORA AMB LA FUNDACIÓ ARED

180º de cel (#180de-cel) és un espectacle teatral sobre la reinserció de les persones preses. És una reflexió sobre el sistema penitenciari que tenim, sobre la seva eficàcia i utilitat. 180º de cel és també un espectacle sobre el món on vivim, sobre les seves normes i la capacitat del Sistema per reintegrar les persones que ha expulsat; la capacitat de les persones de perdonar, de passar pàgina i, en última instància, de perdonar-se a elles mateixes. Un espectacle de llums i ombres que compta amb la col·laboració del CAET i la Fundació ARED, a qui destinarem totes les aportacions que superin el nostre objectiu econòmic.

UNA TRIPLE MOTIVACIÓ

Artística, de denúncia i solidària. Per un costat, tenim una clara vocació artística que ens impulsa a seguir desenvolupant un llenguatge artístic propi marcat per la poesia visual i el treball a partir del text. Per un altre, les ganes de denunciar realitats que no sempre tenen l’altaveu necessari per fer-se sentir o, sovint, es fan sentir només de manera estereotipada i molt esbiaixada: en aquest cas, la realitat de les dones que han estat tancades a la presó. I per últim, col·laborar econòmicament amb la Fundació ARED, que treballa per aconseguir l'accés a la plena ciutadania de persones en risc d'exclusió social (com les dones que han estat a presó) fomentant la seva autonomia, mitjançant processos de formació i d'acompanyament integral.

QUAN ES DURÀ A TERME?

L’estrena de 180º de cel serà el proper 31 de març, al teatre Alegria de Terrassa. Més endavant, del 7 de juny i fins l’1 de juliol, serem al Teatre Tantarantana de Barcelona. Tot això vol dir que des de l’última setmana de gener i fins l’estrena estarem assajant i fent créixer un espectacle que neix carregat d’il·lusió per part de tot l’equip.

QUI HO FARÀ?

L’encarregada de tot plegat serà La Virgueria, companyia de Barcelona que ha realitzat ja diferents espectacles, sempre amb un clar compromís estètic i de contingut. Destaquen Si avui és diumenge demà és dijous i L’hivern al cos. En aquesta ocasió, a més de la Isis Martín i la Marina Fita, comptarem amb els actors Joan Picó, Carles Gilabert i l’actriu Georgina Llauradó.

QUANT NECESSITEM?

Per fer realitat aquest espectacle comptem amb la participació del CAET (Centre d’arts escèniques de Terrassa). Per poder arribar al pressupost final (un pressupost d’allò més ajustat) necessitem assolir 5.000€. Tots els diners que aconseguim de més aniran destinats a ajudar a la Fundació ARED en la seva tasca a favor de la reinserció. Per aquest motiu, ens encantaria superar amb escreix la xifra marcada i que la generositat de tots ens ajudi a difondre la feina d’aquesta fundació.

EN QUÈ ES GASTARÀ?

Els 5.000€ estaran destinats a dos blocs de despeses:
Bloc 1: Disseny i construcció d’escenografia + Atrezzo.
Bloc 2: Creació de la banda sonora original a càrrec de Lluís Bòria i altres col·laboracions.

LINKS

- Pàgina web de La Virgueria

- El nostre Canal a Youtube, Facebook i Twitter

- Centre d'Arts Escèniques de Terrassa

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

3 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Radiet

  Radiet

  over 7 years

  El segle XXI e9s el segle en que8, de tros, la realitat ha peusrat la ficcif3!Som els fanics animals que ens destruim a nosaltres mateixos: Vivim en una guerra contednua (hauredem de tornar a l'edat prehistf2rica i intentar arreglar-ho tot?)

 • MarinaFita

  MarinaFita
  Author

  almost 8 years

  Hola Jaume, la contrassenya te l'enviaran des de Verkami. Si inicies sessió de nou, tens l'opció "No recordo la meva contrassenya", que et permet canviar-la per una de nova tot seguint les instruccions que t'enviaran al teu e-mail.
  Moltes gràcies!! ;)

 • Jaume Rovira

  Jaume Rovira

  almost 8 years

  Estic registrat però no recordo la contrasenya, me la podeu enviar?

5€
6 backers

Aparèixer als agraïments a la web + Col·laborar en aquest projecte artístic i la Fundació ARED.

10€
56 backers

Aparèixer als agraïments a la web + El pòster de l'espectacle + 2 entrades amb el 50% de descompte durant la temporada a Barcelona

25€
22 backers

Agraïments de la web + Pòster + 1 xapa de La Virgueria + 1 entrada durant la temporada + 50% de descompte en la segona entrada + 1 participació pel sorteig d'un ABONAMENT de La Virgueria, que consisteix en 20 hores de lliure disponibilitat del local de La Virgueria per tu; per a poder assajar, fer-hi un curs, un taller, etc.

50€
42 backers

Agraïments de la web + Agraïments programa de mà + Pòster + Xapa + 1 imant de l'espectacle + 2 invitacions per veure l'espectacle durant la temporada + 1 participació sorteig d'ABONAMENT + 1 samarreta de la companyia + 1 DVD de l'espectacle.

100€
9 backers

Agraïments de la web + Agraïments programa de mà + Pòster + Xapa + Imant + 2 invitacions per veure l'espectacle durant la temporada + 1 participació sorteig d'ABONAMENT + 1 samarreta de la companyia + 1 DVD edició especial (amb continguts extres i el dossier il·lustrat de l'espectacle) + 2 Invitacions a l'estrena.

200€
1 backer

Agraïments de la web + Agraïments programa de mà + Pòster + Xapa + Imant + 2 invitacions per veure l'espectacle durant la temporada + 1 participació sorteig d'ABONAMENT + 1 samarreta de la companyia + 1 DVD edició especial (amb continguts extres i el dossier il·lustrat de l'espectacle) + 2 invitacions a l'estrena + Text enquadernat i signat pels autors.

300€
1 backer

Agraïments de la web + Agraïments programa de mà + Pòster + Xapa + Imant + 4 invitacions per veure l'espectacle durant la temporada + 2 participacions al sorteig d'ABONAMENT + 1 samarreta de la companyia + 1 DVD edició especial + 2 invitacions a l'estrena + Text enquadernat i signat pels autors.

1.000€
1 backer

Agraïments de la web + Agraïments programa de mà + Pòster + Xapa + Imant + 6 invitacions per veure l'espectacle durant la temporada + ABONAMENT + 1 samarreta de la companyia + 1 DVD edició especial + 2 invitacions a l'estrena + Text enquadernat i signat pels autors + Aparició al poster com a patrocinador de l'espectacle.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.