❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Passos

La Irene i la Cristina són dues adolescents que es van prometre provar l'alcohol juntes per primera vegada. Quan decideixen que és el moment, i després de notar els primers efectes eufòrics, la Cristina es veu forçada a fer una confessió a la seva millor amiga.

Passos

A project of

Category

Created in

0
seconds
63
Pledges
1.560€
From 1.400€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Segurament tots recordem moments de la nostra adolescència. Quan ens sentíem més forts que ningú i ens volíem menjar el món. Quan els vincles d'amistat amb el nostre millor amic eren gairebé indestructibles. Quan les traïcions o les decepcions ens afectaven massa. I quan teníem ganes de fer coses que ens fessin sentir més grans; que ens donessin accés al món dels adults, a vegades potser abans d'hora. Sens dubte tots tenim a la nostra memòria mil i un records d'aquesta fantàstica etapa de les nostres vides.

Passos ens parla d'un d'aquests moments. De forma càlida i propera, tracta de l'amistat, de les primeres vegades i del món màgic de l'adolescència, on tot està per fer i tot és possible.

La Irene i la Cristina són dues amigues de 14 anys que es van prometre provar l'alcohol juntes per primera vegada. Així doncs, arribat el dia, les dues amigues van a passar la nit, enganyant als seus pares, a l'antiga casa dels avis de la Irene, enmig del bosc. Un cop allà, i després de notar els primers efectes d'eufòria provocat per l'alcohol, la Cristina decideix confessar-li a la seva millor amiga una cosa que la rossega per dins.

JUDIT AMPUDIA és la Cristina. Estudiant de 1r de Batxillerat artístic escènic i de teatre a l'Escola de Teatre del Foment Hortenc des del 2012. Ha participat en nombroses obres de teatre, com La visita d'un inspector de Maite Martínez (2015) i en curtmetratges, com Deu dies per no oblidar, d'Hector Vidondo (2014).

JÚLIA LLUÍS és la Irene. Estudia 3r d'ESO i fa teatre a l'estudi '1, 2, 3 i Teatre' a Santa Maria de Palautordera. Ha participat en el curtmetratge El sobresaliente de Alex, de Tiamat Teatre, dirigida per Olga Navarro (2014) i l'obra teatral El somni d'una nit d'estiu, de la companyia 1, 2, 3 i Teatre (2014).

Tot i ser molt joves, totes dues són unes entusiastes del teatre i els apassiona el món de la interpretació. La seva alegria s'encomana i és un plaer treballar amb elles.

Passos és un projecte de treball final de grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona; ideat i realitzat per Helena Aparisi, Lorena Farrés, Anna Garcia, Paula Gonfaus, Marc Matamoros i Pere Simon. Les fases d'ideació i producció han estat desenvolupades entre tot l'equip, així com també ho serà la fase de postproducció posterior al rodatge.

El projecte ha estat supervisat per cineastes com Elías León Siminiani, Mar Coll, Isaki Lacuesta i Javier Rebollo; i tutoritzat pels professors Jordi Balló, Gonzalo de Lucas i Aitor Martos.

Com a estudiants d'últim any de carrera, som conscients que aquest és el nostre primer projecte professional, un projecte que ens ha de servir com a carta de presentació per entrar al món laboral de l'audiovisual. És per això que hi volem invertir els màxims esforços i il·lusió, necessaris perquè això tiri endavant i surti bé. Però som conscients que necessitem les màximes ajudes econòmiques perquè Passos arribi a ser un curtmetratge amb cara i ulls. Òbviament, estarem molt agraïts a tots aquells que aportin el seu granet de sorra.

Les aportacions es destinaran a:

  • Lloguer d'equipament audiovisual.

  • Atrezzo i escenografia.

  • Transport i dietes.

  • Postproducció.

Ideació i producció: juliol del 2014 – principis d'abril del 2015

Rodatge: abril i maig 2015

Postproducció: maig i juny del 2015

Estrena: juliol del 2015

Recompenses*: a partir del juliol 2015

*Les recompenses s'entregaran a partir de juliol del 2015, una vegada finalitzat el curtmetratge definitivament. Les que siguin de tipus físic inclouran les despeses d'enviament a domicili.

+ Info

Per qualsevol dubte ens podeu escriure a aquesta mateixa pàgina o al correu passoscurtmetratge@gmail.com

També podeu seguir les novetats del projecte al nostre Facebook

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings