❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

#INVISIBLES Qui mou el món?

#Invisibles és un projecte que cerca la crida d'atenció sobre el treball invisibilitzat, açò és, tot el treball que recau principalment a les dones i no és valorat. A partir de les experiències de diferents dones tractarem de construir un relat i narrar conjuntament un fenomen quotidià.

Dani Castillejo

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
65
Aportaciones
1.655€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què és Invisibles?

Invisibles és un projecte impulsat per Daniel Castillejo, Sociòleg recentment graduat de la Universitat de València amb l'ajuda de més gent que posa el seu gra d'arena. En ell, es cerca una crida d'atenció sobre un fenomen que ocorre diàriament com és tot el treball que realitzen les dones que no és valorat o remunerat; açò es coneix com a “treball invisibilitzat”

Moltes vegades, no som conscients de la importància de coses que assumim com a naturals però no ho són. Netejar, cuidar de tercers, assumir les tasques de la llar, etc. Són tot un seguit de esforços que recauen en les dones i el qual no es valora, o s'invisibilitza. Des d'aquest projecte partim de la idea que açò també és treball encara que no estiga remunerat. I volem cridar l'atenció sobre açò.

Què es farà des d'Invisibles?

La idea és senzilla, no és un treball de recerca acadèmic, des de la humilitat busquem construir un relat que aborde la realitat de les dones. Els passos del projecte, seran els següents:

-Es donarà una càmera de fotos d'un sol ús amb 24 fotos. Amb aquestes fotos cerquem que siguen elles mateixes les que ens ensenyen al món que valoren o volen destacar més del seu dia a dia.

-Després de recopilar aqueixes fotos, es faran entrevistes amb una càmera de vídeo. S'aprofitarà per a completar la col·lecció fotogràfica amb alguna foto més general. Amb aquestes entrevistes farem després un vídeo i un llibret.

-Amb la informació que recopilem farem tres treballs principalment; l'exposició. Amb les seues fotos es farà una exposició que serà presentada en alguna sala de València ciutat. Al costat de les fotos, publicarem algunes que es facen més generals el dia de l'entrevista. El llibre; farem un llibre que consistirà a destacar les millors fotos de cadascuna, extraure el millor de les entrevistes i acompanyar-ho amb alguns textos més teòrics i de presentació del projecte. El vídeo, que consistirà a fer un xicotet curt amb destacats de les entrevistes.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions tindran com a destí principal:

Finançament del llibre (maquetació, disseny i correcció)

Gravació del vídeo (a càrrec de Granissat Productora Audiovisual)

Impressió i muntatge de l'exposició

Si es supera l'objectiu principal els extres aniran destinats les despeses generals derivades del projecte. En cas de que existisca suficient fons, a projectes relacionats amb els moviments socials

Sobre les recompenses

El llibre serà dissenyat per UBe EFe. Aquest inclourà una sèrie de textos teòrics i un apartat específic per a cada dona. Amb les seues fotos, extractes de les entrevistes i altres.

El pòster i calendari seran a partir de dues fotografies que siguen representatives de tot el projecte

Si tens algun local, espai o col·lectiu i us abelleix participar en el projecte hem dissenyat tres tipus de recompenses, que inclouen presentació d'Invisibles (en la mesura del possible intentarem comptar amb la presència d'alguna de les dones), i l'actuació d'un grup de música per confirmar (disposem d'equip de so, pel que no heu d'aportar res)

Les samarretes i les borses exclusives tindran aquest disseny

Calendari previst

Un mes des del tancament del finançament. Al llarg de l'estiu entrega de les recompenses! Aneu consultant sense cap tipus de problema al correu [email protected]

+ Info

Per a més informació i estar actualitzat segueix-nos a:

Facebook
Twitter
Tumblr
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Dani Castillejo

    Dani Castillejo
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola! Les dones que aparèixen al projecte són dones properes. Hem escollit a 4 d'edats i procedència diferents. S'ha fet una selecció de dones que treballen en la neteja i les cures i són dones de confiança nostra. Al facebook del projecte anirem penjant info de cada una d'elles

  • Àngela Molina Botella

    Àngela Molina Botella

    casi 9 años

    Com heu elegit a les dones que rebran una càmera??

#01 / NOVES DATES #INVISIBLES

Hola a tots i totes!

Primer volia agrair la paciència perque, com bé sabeu, el temps se'ns ha tirat damunt! Penseu en que estem coordinant un projecte prou ampli i que a la pràctica l'impulsor és soles una persona.

Per altra banda, voldríem publicar les noves dates en les que estem treballant.

Desembre:

-Estem dissenyant el documental junt als companys de Granissat Productora Audiovisual. Guió, fitxes tècniques, entrevistes, etc.

Gener:

-Gravarem el documental, i recopilació de totes les càmeres.

Febrer:

-Muntatge del documental i enllestir l'exposició

Març:

-Presentació del documental i l'exposició a un espai per determinar de València ciutat

Moltes gràcies!!

INVISIBLES

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies