❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Reus, Enxarxa't

Els Xiquets de Reus volem ampliar gamma de castells. Per aconseguir-ho ens cal introduir la xarxa als nostres assajos. Amb la teva aportació ens ajudaràs a fer front al cost de disseny i instal·lació d'una xarxa pensada per l'assaig casteller. Ajuda'ns a créixer, fés xarxa, enxarxa´t amb XdR!

Xiquets de Reus

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
147
Aportaciones
5.215€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ampliem la gamma, enxarxa't!

Amb les vostres aportacions sufragarem part del cost de disseny i instal·lació d'una xarxa 100% pensada per la pràctica castellera. La xarxa és un element clau per ampliar la gamma de castells de la Colla, permetent assajar amb seguretat tan el pilar com el dos.

Estem orgullosos de ser una colla que cau poc i que compta amb tot tipus de mesures per incrementar la seguretat dels castellers a assaig. Des de la introducció del casc, protectors bucals per la canalla o l'ús de terra atenuant al pati d'assaig. Tan sols ens falta un element de seguretat: la xarxa castellera.

Ens ajudes a fer front a la despesa? Fas xarxa amb nosaltres? Enxarxa't amb Xiquets de Reus!

La xarxa

Abans de tirar endavant el projecte de la xarxa hem estudiat diversos projectes i tipologies, acabant optant per una xarxa mòbil que ens garantirà més versatilitat i la possibilitat d'utilitzar-la per múltiples construccions i alçades (castells amb i sense folre o amb i sense pinya) així com poder mantenir l'ús de la sala d'assaig quan es vulguin assajar castells sense xarxa (mesos d'hivern).

Per tirar el projecte ens hem posat en contacte amb un despatx d'enginyeria que ja ha realitzat xarxes similars per altres colles. L'estudi ens ha dissenyat i pressupostat una xarxa considerant totes les implicacions tècniques i de resistència en cas de caiguda, un càlcul ajustat del disseny estructural, adequació a l'espai que ha d'ocupar la xarxa i el fet que sigui una xarxa homologada per l'activitat castellera.

Per les característiques del projecte el pressupost, que a priori pot semblar elevat (27.363.48€, sense IVA), és el més ajustat que hem trobat per una xarxa d'aquestes característiques i amb plenes garanties de seguretat. Amb la campanya a verkami, esperem cobrir almenys un 20% del cost total del projecte, cobrint la part restant amb fons propis de la Colla, si bé també estem explorant altres vies de finançament.

Les recompenses

Hem plantejat 3 tipus de recompenses:

DIADES

Creiem que la millor recompensa es oferir un tastet del que ens ajudaràs a aconseguir, així doncs, les recompenses són sortides amb la colla a diferents actuacions. Tu esculls el tipus de diada i més tard ens posarem en contacte amb tu per saber a quina actuació concreta vols prendre part.

Les recompenses inclouen el viatge amb autocar, samarreta, acompanyament durant l'actuació i l'experiència de formar part de la colla, volem que visquis de primera mà tot el que per nosaltres significa la nostra colla. En alguns casos també s'inclou dinar.

ORGULL AVELLANA

Si el que vols és proclamar als 4 vents el teu reusenquisme o la teva passió per la Colla Avellana, t'oferim diversos packs de mertxandatge de la colla. On el producte estrella serà el nou domàs de festa major, que estrenarem enguany, a banda de mocadors de la colla, un tros de xarxa commemoratiu, fotografies del primer pilar de sis que descarregui la colla i un llarg etcètera.

COL·LABORADORS

Si ets una empresa i vols col·laborar amb la Colla t'oferim diversos paquets per tal de, a canvi de la teva aportació, donar-te a conèixer tant al local de Xiquets, com al web de la Colla com a la revista anual l'Aleta que publiquem cada any a entre l'inici de temporada i Sant Jordi.

Calendari previst

El projecte ja està en marxa (necessitem la xarxa de totes totes). Però si no comptem amb ajudes extraordinàries ens posarà en una situació econòmica difícil. Cada gra de sorra és imprescindible per poder tenir la xarxa el mes aviat possible i portar grans castells per Sant Pere. El final de la instal·lació esta previst a finals d'abril, abans que finalitzi la campanya a verkami de fet, vine a veure-la i a viure el que som capaços de fer amb ella i gràcies a tu, el local es obert per tothom!

Més informació de Xiquets de Reus

Xiquets de Reus
Xiquets a Twitter
Xiquets a Youtube
Xiquets a Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • igerardarres

    igerardarres

    más de 8 años

    Ok, gràcies! Una pena perque vaig baixar per el mercadal, el proper cop que baixi a prop aviso que vinc de Premià de Dalt

  • Xiquets de Reus

    Xiquets de Reus
    Autor/a

    más de 8 años

    Bon dia igerardarres,

    Les recompenses ja es poden recollir des de fa un parell de mesos al nostre local, els dimarts i divendres de 20h a 21h.

    Si tens algun problema amb els horaris, o per arribar-te a Reus posa't en contacte amb nosaltres a [email protected] i mirem com coordinar-nos.

    Salut i gràcies per col·laborar en el projecte!

  • igerardarres

    igerardarres

    más de 8 años

    Bon dia

    quan comenceu a repartir les recompenses?

    salutacions

#02 / 150 cops gràcies!

150 cops gràcies per les aportacions fetes!

Gràcies a vosaltres estem una mica més a prop de poder fer front al pagament de la xarxa. Des de fa un parell de setmanes que ja gaudim de la xarxa, plenament operativa i demà, esperem poder veure'n els primers resultats a plaça en forma de 2d7 i 4d8. Gràcies per contribuir en la seguretat de la colla castellera.

Si no heu vist la xarxa en funcionament encara us animem a treure el cap pel local per veure-la en acció!

Un cop tancada la campanya, tocarà rebre'n les recompenses. Un cop verkami finalitzi la recepció de tots els fons (prevista per principis de la setmana vinent) podrem procedir a fer-vos arribar les més que merescudes recompenses per la vostra ajuda:

DIADES - La setmana vinent s'habilitarà el formulari per tal que escolliu talla de samarreta i diada on acompanyar-nos.

ORGULL AVELLANA - Les recompenses estaran… leer más

#01 / Busquem fillols!

Per animar-vos a col·laborar en el format de recompenses "DIADES" hem generat un segon vídeo del projecte on us presentem alguns dels padrins que s'han ofert a acompanyar-vos a alguna de les diades ofertes.

Les diades que s'ofereixen per prendre part amb la colla són:

La Selva (7 juny), Festa Major de Reus (inclou dinar), (29 de juny), Esparraguera (11 juliol), Barcelona (16 agost), doble diada a La Febró i Cornudella (inclou dinar i piscina) (23 d'agost), Igualada (6 setembre), Poboleda (12 setembre) i Terrassa (13 setembre).

En tots els casos, un casteller de la colla us apadrinarà durant el viatge i la diada i rebreu una samarreta dels Xiquets de Reus.

Gràcies per fer xarxa amb nosaltres!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies