❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc de Factor Kiwi

República Bananera serà el nom del primer disc del grup vallesà Factor Kiwi, que navegarà per la salsa, el funky, l'ska, i el reggae. Amb el nostre estil i personalitat tan característics, us oferim una creació pròpia tropical i desenfadada. Busquem fer-la possible entre tots a través de Verkami!

Factor Kiwi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
905€
De 700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

REPÚBLICA BANANERA

Després de gairebé tres anys tocant jazz i versionant temes amb la nostra guarnició de funky i salsa, a Factor Kiwi busquem explicar-vos coses noves.

Després de desempallegar-nos de The Swing Factory, volíem més xerinol·la i hem anat fins a la fi del món a buscar un saxo tenor, un trompetista i tota una gentada de col·laboradors.

Estem gravant República Bananera, el nostre primer disc que sortirà a la llum a l'abril i que donarà nom a la gira de 2015. Amb un estil renovat, més ballable i tararejable que mai, desde Factor Kiwi us estem preparant un disc amb 6-7 creacions pròpies. A més, per al nou curs tenim noves versions per a vosaltres, us coneixem i sabem que us agradaran tan o més que les de 2014.

La vostra col·laboració

Acostumats a l'autofinançament, i després d'intentar-ho pel nostre compte, hem decidit que ja que fem un disc, ho farem bé. Hem de fer front a unes despeses de gravació, mescla, màster, lloguer d'espai i recursos, les quals no podem afrontar sense la vostra participació. Amb els 700€ cobrirem el 70% de la mescla i màstering a Wasabi Estudis i un 40% de les despeses relatives a la preparació de la nova gira. Sou imprescindibles.

... i a canvi

El que aporteu no va a un pou sense fons. Us oferim un seguit de recompenses i kits per a agraïr-vos la vostra contribució. Tindrem còpies físiques del CD, entrades per la presentació de gira, samarretes, i quilos i quilos de kiwis per a tothom. Us ho podem enviar a casa o us ho donem el dia de la presentació de gira si veniu!

Els timings

Desde finals de 2014 que estem treballant en el nou disc. Portem un meset gravant-lo poc a poc al nostre estudi, i el dia 9 d'abril gravarem bateries a Wasabi i el deixarem reposar allà per a que el mesclin amb carinyo. A finals d'abril us ensenyarem la feina feta, i tenim programada la presentació de la nova gira un cap de setmana de finals de maig, a la Jazz Cava de Terrassa.

Troba'ns a

Facebook
YouTube
Instagram

Com diria el nostre Guillem Boltó, es triste pedir pero más triste es robar.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / La República Bananera s'ha constituït amb èxit

El vaixell del kiwi ha començat el seu camí cap a Ítaca gràcies a tots els 39 mecenes que ho heu fet possible. MILIONS DE GRÀCIES I PETONS!

Fem d'aquest país una República Bananera encara més exagerada i agosarada, ja que estem, no ens ve d'aquí pas!

Us mereixeu tots un quilo de kiwis per quan aneu de viatge a llocs tropicals... per no haver de patir mai!

Ens posarem en contacte amb tots i cadascun de vosaltres per consultar, pactar i acordar (no com altres...!) com rebeu les vostres preuades recompenses.

I ara... quatre cosetes sobre timings que heu de saber, com a bons mercenaris.

  1. El llançament del disc es farà el diumenge dia 3 de maig a les 19h, que podreu descarregat gratuïtament. Dissabte 2 podreu escoltar un dels temes estrella, estigueu atents!

  2. A partir del 6 de maig ja tindrem les samarretes i les còpies físiques dels CDs que posarem a la vostra disposició.

  3. leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies