❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Wait in line

Concert espectacle protagonitzat pel Cor Juvenil Gaia d'Olot on es combina música coral amb coreografies adaptades i muntatge audiovisual.

Cor Juvenil Gaia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
58
Aportaciones
3.110€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L’ Associació Juvenil Cor Juvenil Gaia d’Olot, amb el suport d’ Harmonia, Escola de Musica, s’ha plantejat com a repte per a aquest any 2015 anar més enllà en les seves activitats habituals de cant coral que ha portat a terme fins ara.

Pensem que, per tal de poder-nos superar en l’àmbit coral i musical, estem preparats i engrescats en portar a terme un projecte innovador en forma de concert-espectacle, portant a l'escenari peces musicals conegudes per tothom. Són cançons moltes d'elles versionades en l'actualitat arreu del món, donat que ja formen part de la cultura musical popular. Les cantaires Interpretaran peces d'autors tan coneguts com Leonard Cohen, Abba, John Lennon, Bruno Mars, Michael Jackson o Whitney Houston.

.

L’objectiu que ambicionem és fer un concert diferent, de qualitat, innovador i que generi expectació. A part del tema musical, i aquí és on també rau part de la innovació del projecte, és que desitgem oferir un espectacle integral, és a dir, aplicant tota la nova tecnologia possible per tal de crear un ambient que permeti a l’espectador endinsar-s’hi des del primer moment fins al final amb l’embolcall musical com a pretext i fil conductor de tot el concert.

En definitiva, volem que a part de ser un espectacle musical també sigui un espectacle visual. Aquest últim es portarà a terme per mitjà d’una coreografia adaptada i d’un muntatge audiovisual, comptant amb una posada en escena des del primer moment.

Qui som

El Cor Juvenil Gaia d'Olot està format per nois i noies que tenen formació clàssica de cant coral i que volen reflectir-ho no només amb cançons clàssiques sinó també versionant diferents estils musicals.

A què destinarem les vostres aportacions

La totalitat de les aportacions aniran destinades a sufragar part del cost del lloguer de l'equip de so.

Sobre les recompenses

Donat que ens agradaria molt que tots els mecenes poguéssiu assistir a l'estrena del dia 27 de juny de 2015, la nostra intenció és entregar-vos les vostres recompenses en el moment de recollir l'entrada el mateix dia del concert.

Per altra banda, i com que la música és efímera, volem que la majoria de les recompenses siguin suports en format digital del nostre espectacle, ja sigui en el format de CD o DVD. D'aquesta manera esperem que pugueu gaudir de l'espectacle en qualsevol moment.

Però en el cas dels DVD o de persones que no puguin assistir al concert, els farem arribar les seves recompenses posteriorment i segons el que hàgim acordat.

Calendari previst

  • Data inici Verkami: 12 de maig de 2015

  • Data finalització Verkami: 20 de juny de 2015

  • Data entrega recompenses: 27 de juny de 2015 al recollir l'entrada de l’espectacle (excepte entrega DVD espectacle i gent que no assisteixi al concert; a concertar amb els mecenes)

  • Data concert-espectacle: 27 de juny de 2015 a les 9 de vespre a la Sala el Torín d'Olot.

Ens pots trobar a

blog
youtube
facebook
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies